Šta je novo?

Limbo

Tesha

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2008
Poena
320
Mene je ovaj trailer odusevio. Inace igra je jedan od pobenika ovogodisnjeg Independent Games Fesitval. Ako je neko igrao neka "baci" koji komentar jer ja jos uvek pokusavam da je nadjem.
http://www.limbogame.org/

Koliko vidim, ta igra jos uvek nije izasla... Tek ce na ovogodisnjem E3 sajmu da prikazu demo.

"June will be the month of more traveling for LIMBO. Some of the guys from the studio are currently packing bags, booking tickets and looking excited about showing of and demo’ing LIMBO in Los Angles next month.
If you’re in or around southern California at that time feel free to drop by and shake hands and have a chat about the game.
E3 is from 15th till 17th of June."

i

"LIMBO is Playdead’s first production and its first game to be published."

Od pre par dana igra je na zalost Xbox 360 only. :(

Kako su jadni...

Izgleda mnogo dobro.

edit: Neeeee, ne xbox only! :(

Izaci ce i za PC, tako kazu barem !

Gde to kažu?

Na ign forumu, kazu da ce izaci za PC i da ce visi biti na ovom E3 sajmu !

Pojavio se ;)

Igra je brutalno zarazna, atmosfera odlicna , jako zanimljiva mala igra sa fantasticnom jednostavnom grafikom...

ha,ha super je igrica smesan ovaj coveculjak :D

Bas dobra igra, nisam ocekivao ovoliko napetosti, ima dosta i horor elemenata. Nisam puno igrao, ganjam se sa nekim paukom :D

Jel igrate sa dzojpedom ?

Ja na tastaturi ali sutra cu joypadom sigurno. Imao sam nekih tehnickih problema.

Ja ne znam kako da namesim logitech precision u ovoj igri?

koliko je velika igra? jel moguce da je 70MB?

Ja igram sa logitech chillstream,radi bez problema,inace igra je odlicna,atmosfera je vrh.

Sta raditi tamo kada mu padne ono belo na glavu pa halucinira i sam koraca, vidim da kada ode na svetlo promeni pravac i opet naidjem na neko svetlo i upadne sam u vodu?

imas one crve na plafonu, popni se a kutiju i oni ce da ti skinu to "belo" sa face :d

@zmay, sad cu probam xpadder

Nije losa igra jedini problem je sto se kod mene javlja bol u ocima posle 5 minuta igranja.

imas one crve na plafonu, popni se a kutiju i oni ce da ti skinu to "belo" sa face :d

@zmay, sad cu probam xpadder

Tnx Playboy.
Igra je odlicna. Kakva je prica ovde, o cemu se radi? Bas je jeziva :D

Igra je prva liga. Dosao sam negde do 40 % posle 2-3 sata neprekidnog igranja.

Kako nema ? ;)

Nazad
Vrh Dno