Šta je novo?

Limbo

A jos veca fora sto nema loadinga pa te igra tera da je predjes u jednom dahu.:)

Upravo to, i zato konstatuješ veoma brzo da je igra prekratka. Ne čudi onda samo 70 MB za instalaciju.

Bila bi fora da nema uopšte kraja (da bude pravi Limbo :) ) tj. da ponovo iznova prelaziš sve nivoe. Tako i izgleda posle onog usporenog snimka kada se budi opet na istoj lokaciji ali posle nekoliko sekundi hoda skripta preuzima igru i naravno sledi kraj.

Nakon odredjenog vremena, kada izadjes iz igre, pa posle ponovo udjes imas opciju resume. I nastavljas od zadnjeg "problema". Nije klasican loading nivoa ali svakako pamti gde si stao.

Nakon odredjenog vremena, kada izadjes iz igre, pa posle ponovo udjes imas opciju resume. I nastavljas od zadnjeg "problema". Nije klasican loading nivoa ali svakako pamti gde si stao.

Ne mislimo na istu stvar. U pravu si za to sto kazes, ja sam mislio na ocitavanja deonica,nivoa, u stvari u igri je sve jedan veliki nivo. Da li neko zna pricu ove igre?

Ocekuje se nastavak!!! :party:

[YOUTUBE]HXw1bWvDTRM[/YOUTUBE]
:d

mnogo dobra igra. pravo osvezenje, posto nista slicno nisam igrao posle machinarium-a :)

HAHA, dobar klip za "nastavak".
4 player coop nazi zombie mode i "pozajmicemo aspekte iz drugih igara pa ce decak moci da kontrolise vreme. ovo nikada nije uradjeno i vrlo je inovativno"

Preteran sarkazam :), ali igra stvarno zaslužuje nastavak jer i ovako je prekratka.

sta sve moze u 70mb da stane da ne poveruje covek. Svaka cast ovoj ekipi, vredi ih ispostovati i kupiti igru...

Predjena i na xbox360 i sad kad se pojavila na PC-u,atmosfera drzi,sve stalo u 70 mb,pa gde ces bolje. :) Poslednja 3 chapter-a su me bas namucila kada sam prvi put prelazio,a sada je vec mnogo lakse,presao sam je ponovo jer je igra stvarno nesto drugacije.

^ Slazem se se sa konstatacijom. Zaista nesto drugacije i originalno.

Odigrao sam demo i odmah pazario igru za 1000 din. Ovako nesto uvek treba podrzavati i kupiti original.

slazem se, sjajna je i treba podrzati momke. Mene je dosta podsetila na prvog Prince of persia, pojma nemam zasto :)

Odlicna igra, a tako malo mesta zauzima.
Nije sve u napucanoj grafici.

mada jeste vrhunska grafika :d .. ali shvatamo sta si hteo da kazes ;)

Evo i ja malo pre instalirao, i stvarno je zarazna igra, presao sam pola u jednom mahu, i onda samo odlucio da prekinem, da ima nesto i za sutra.
Ali atmosfera je stvarno vrhunska.

definitivno nije sampion ronjenja na dah :)

Ljudi,kako da predjem chapter 15,kad treba da prodjem polako do onog komarca?Ne znam kako da sporo idem kroz tu baricu.

Treba da mu polako prilazis, korak po korak, ali cim podigne glavu ti stani. Ima odredjena tacka gde on svakako odleti, videces, e jedan korak pre kad stanes zaleti se i skoci, treba da ga uhvatis za nogu. Treba strpljenja i zivaca :)

Polako se "šunjaj" kroz vodu i čim kročiš na suvo zaleti se i skoči i pritisni Ctrl i uhvatićeš se za njega.

Ako igras preko tastature pritiskaj strelicu isprekidano, tako ces dobiti efekat sunjanja ;)

Predjeno u 2 daha :) Ni u jednoj igri nisam toliko uzivao ove godine. Developeri malo ili mozda malo vise treba da se zapitaju kakve to igre prave i dokle vise idemo sa tim idealom simulacije realnosti. Svaka cast momcima na ideji, dizajnu, atmosferi. I ja cu isto kupiti original.

Hvala,svima na odgovorima,presao sam.

Ako jos negde zapnes da youtube-u imas detaljno predjenu igru u 13 delova u HD, meni je koristilo :D, par puta sam zapeo negde da bi na kraju skontao koliko je lako samo se treba setiti :D

na kraju mu otkines nogu :(

De, de komarci ionako ne zive dugo tako da se nije dugo patio (mozda je bio neki metuzalem od 10 dana):)

mada u ovoj igri dosta toga ima "cudnog" tako da to bas i nije nesto strasno (kad se setim mosta od mrtvih beba):d

Igra je remek delo, morao sam da kupim original.
Malo je kratka ali ok.

Nazad
Vrh Dno