Šta je novo?

Limbo

Imam problem sa učitivanjim poglavlja, tačnije, kad god izađem iz igre i nakon toga hoću da nastavim, daje mi samo resume (što me vodi na prvi "nivo") i New game. Dakle nemam opciju load chapter? Kada krenem da igram, load chapter opcija se regularno pojavljuje. Ali kad restartujem igru sve se gubi i krećem iz početka. Jel imao neko sličan problem?

A ti je onda predji u jednom cugu, ionako je mala.

A ti je onda predji u jednom cugu, ionako je mala.

:) Nisam imao toliko vremena a presao sam pola sigurno, tačnije stigao sam do onog dela kad treba da se zakačiš za džinovsku muvu, a sad sve iz početka..

Ih bre, igrica me zakucala do 3 ujutru prvi dan, a sutra sam je do podneva obrnuo. Masterpiece!

Samo da i nastavak bude ovako zarazan.

Bice nastavak? si to pretpostavio ili imas neku informaciju?

Moze li neko u spoileru da mi objasni pricu igre presao sam je pre neki dan i nisam skapirao pricu, nisam se ni trudio nesto specijalno, na kraju je prisao onoj devojcici i to je to? da ne pricam da je kroz ono staklo proletao 20min :d

da ne pricam da je kroz ono staklo proletao 20min
...treba Vsinic da uklj.

A za pricu, decak trazi seku u limbu...
Latin limbus, edge or boundary, referring to the "edge" of Hell)
..u Danteovom paklu tu stoji Minos ili tako nesto, na vratima pakla i pravdu kroji... Bila je obavezna lektira u mojoj skoli pa sam zapamtio.

Poslednja izmena:
Prica ne postoji, a sam kraj je po meni najava za nastavak.
Nigde u igri nije receno apsolutno nista. Decak se samo budi u sred sume i krece u akciju. Na kraju dolazi do devojcice i to je to.
Zasto kazem da je kraj najava za nastavak. Pa nekako mi logicno da ce sada zajedno da krenu u akciju. Gde god da su, iako su zajedno, nisu bas dosli do srecnog kraja. Mislim da ce nastavak biti coop. Cak i ako nije planiran to je logican potez i vecina igara ide u tom smeru. Mislim da se najpribliznije moze porediti sa portalom.

Ja nikako ne mogu da nastavim tamo gde sam stao. Znači kad god pokrenem igru moram iz početka. Gde grešim?

Inače igra je fenomenalno odradjena. Svaka čast ekipi.

Ja nikako ne mogu da nastavim tamo gde sam stao. Znači kad god pokrenem igru moram iz početka. Gde grešim?

Inače igra je fenomenalno odradjena. Svaka čast ekipi.

Kupio si lučku, prepakovanu verziju. I ja sam imao isti problem. Kupi drugu.

Bice nastavak? si to pretpostavio ili imas neku informaciju?

Moze li neko u spoileru da mi objasni pricu igre presao sam je pre neki dan i nisam skapirao pricu, nisam se ni trudio nesto specijalno, na kraju je prisao onoj devojcici i to je to? da ne pricam da je kroz ono staklo proletao 20min :d

bice nastavak. yt info

Odlicna vest. Veoma pametno su odradili poglavlja.
Posebno mi se svideo "dzi" fazon pri kraju igre.

da ispravi sta?

.A crash bug caused by custom DPI setting in windows has been fixed
.Controller detection has been improved
.Option to change resolution and windowed mode added to settings.txt

Kako,i da li mogu da podesim igru da radi na dual action-u?

treba ti xpadder programcic. pomcu njega assignujes komande na joypad i uzivas. ako budes imao problema , poslacu ti ja moj preset posto imam isti joypad.

Xpadder FTV!
Xpadder_Logo.gif

treba ti xpadder programcic. pomcu njega assignujes komande na joypad i uzivas. ako budes imao problema , poslacu ti ja moj preset posto imam isti joypad.

Hvala,snasao sam se,podesio sam i sada moze lepo da se igra. Hvala jos jednom. :)

Zakunite se da igrate ovako banalnu igricu na joypad?

Na hdtv-u sa nogama u vis.

i tamnim naocarima

Savrseno dozirano i perfektno zapakovano

Nazad
Vrh Dno