Evo stize i moj primerak cx150,pa da iznesem neke svoje utiske...

Prvo kada sam ih izvadio iz kutije bilo je kao kod i vecine "U *** kako su minijaturne!",kablic dosta tanak. Ocekivao sam to,pa sam ih brze bolje natakao na usi,i preslusao nekoliko pesama iz Galaxy S-a prvo sto mi je zapalo za uvo bio je Bass koji je dosta jaci od fabrickih slusalica koje su dosle uz SGS e sada meni to skroz odgovara jer slusam takav zanr muzike (elektroniku),prosarao sam kroz razne zanrove i iskreno taj bas u nekim pesmama super dodje (kada sam odvrnuo DeadMau5-Ghost N Stuff zvucalo je jos malo pa kao na Exit-u ove godine.

:cigar

a u nekim pesmama i ume da zasmeta. Tada samo smanjim bass za otprilike jednu trecinu u equalizer-u i ugodjaj je potpun. Sem tog bassa koji moze biti i + i - kako kome. Ostali spektar tonova je sasvim super po meni.
Jos jedna stvar koja meni (mom playeru) ne odgovara je G profil ulaznog dzeka medjutim i to moze odgovarati nekima.
Neko je pominjao takodje i prenos vibracija kada se dodiruje kabl,to postoji samo kada je muzika iskljucena inace ovako jok.
E sada da ne bude da samo mane nalazim evo i dobrih strana:
Jacina zvuka i kompletan ugodjaj je odlican po meni,dizajn minimalistican,garancija dve godine,tri izmenjiva silikonska nastavka,potpuna zvucna izolacija kada se izabere pravi nastavak...
Sve u svemu ja sam prezadovoljan i za taj novac se dobija puno.
P.S. Djilkosh_Ns-u hvala jos jednom na pomoci oko nabavke,e sada imas pivo od mene,saljem ti ga post expressom.