Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Upravo cu to i uraditi :). rezervisao jedine u bgu koliko sam skontao. Hvala :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Do jaja. To da li su jedine nije ni bitno, uvek tako govore ;) Kada sam zvao da pitam da li imaju pioneer m390 rekli su jos 3 komada u celom bg :)

:D

Rekli su mi da će im doći kroz 12-15 dana, a meni će možda biti kasno sada, a sve ostale radnje sam zvao stvarno nemaju a nisam u mogućnosti da se šetam BG-om trenutno, a verujem da bih ih našao još negde....

Samo postaje problem naći ortake koji su u gradu xD

Imas ih u shoping centru usce.U radnji com trade.Video sam ih pre par dana.Za cenu nisam siguran ali mislim da su izmedju 2500 i 2650 din.

Nema ni tamo.

Inače stigle su mi iz 4Audio. Tek sada čujem muziku... ali bukvalno

To je taj utisak :)
A koji plejer imas?

Neverovatno koliko znaci dobra audio oprema..

Da... Bukvalno sve čujem :D ali ozbiljno, što ortak i ja kažemo, tek sada izvaljujemo neke delove pesama koje do sada nismo...

Pa na Samsung Galaxy S, PlayerPro... On je probao na Nexus S čim mi je uzeo i bio u iskušenju da mi ih pošalje :D, bukvalno je celo veče slušao prvo na mobu a posle na kompu i kaže da bolje bubice nije koristio.

Pa kazem ti ja ;) Jos je chip u GS perfektan.

Mada bih ludacki zeleo da probam i Denon c252, na osnovu review-a mi i one deluju odlicno.

Ja sam se preporodio, muziku slusam veci deo dana kada sam slobodan, imam ok 2.1 wooden sistem ali sam se sa cx150 i pioneer m390 na kompu preporodio :) Jos da skupim za asus xonar DG..

I sve ovo ce me izaci skoro 100e, ali vredi.

Samo ne smem da zamislim kombinaciju sluske od 150e, senn ili akg, asus zvucna od 100+ e, zvucnici..

Ja sam dobio pre par dana od drugara Sennheiser cx300II iz londona.Trebalo bi da je original.Placene su 18 funti.Slusam ih na samsung i9000 galaxy s i odlicno rade.E sad moje pitanje kako mogu da provalim da li je original ili kopija?Jer takve iste u ct-u na uscu kostaju 5800 dinara.Da li moze neko da mi da neki link gde mogu da proverim da li su original?
I koja je razlika u zvuku izmedju cx150 i cx300II?Ako je neko mozda slusao oba modela?

Upravo sam zvao 4audio da narucim cx150 ali izgleda da je Wahad stvarno pazario poslednje,nemaju ih vise na lageru a sledeca isporuka stize tek za 2-3 nedelje.:) Postoji li jos neka prodavnica u kojoj ima?

Jel si zvao Tehnomaniju ili Comtrade, da vidis da li oni imaju ili kada ce dobiti? Ako se ne varam ja mislim da sam video cx150 u Comtrade-u ali sa ne znam da li u Uscu ili Delta City-ju. Inace probaj da nazoves i Tehnomarket, mozda oni imaju.

Au covece.. ajde sto nemamo ostale brendove na raspalom srpskom trzistu nego i senn-a ima na kasicicu..
Sramota stvarno.

Jedno stupid pitanje: Da li se na sennheiser cx150 oseti razlika izmedju MP3(320 kbps) i FLAC formata (player Samsung Galaxy S)? Tj da li je ta razlika tolika kolika je i razlika u "tezini" fajlova?

I verovatno neki od vas ovde imaju Ipod a on kako mi se cini ne cita Flac,vec apple losseles ili kako vec da li je moguca konverzija sa jednog u drugi format bez gubitka kvaliteta?

Poslednja izmena:
Искрено, ја на Sennheiser MX500 не правим никакву разлику између 320kbps mp3 фајла и ALAC-а (iPod, углавном у ГСП-у, или генерално бучном окружењу). А и код куће треба баш баш да се фокусирам да бих је приметио. Можда је са неком екстра скупом опремом другачије, али по мени, не вреди стављати ништа преко 320 на плејер.

iPod не пушта FLAC, а не знам да ли постоји софтвер за конверзију.

Uzeo preko. Drugi deo odgovora je poslovna tajna :):):)

Pa jedino da ih uporedim sa e jays four, koje su isto super sluske, ali po meni oseti se ogromna razlika, ne toliko u visokim, koliko u basu i generalno je zvuk cistiji. Za par pesama sam pomsio da ih tek prvi put cujem i ako sam ih slusao 2000 puta :p

Uuuuuu

Ne znam da li bih dao toliko para za bubice, mada njih mnogo više koristim nego "normalne" velike slušalice... Uh, tako to ide, za malo poboljšanje u kvalitetu platiš ozbiljnu lovu u najvišim segmentima.

Zahvaljujem ;)

uzeo upravo cx 150 u 4audio-u u NS-u, auu kakav zvuk :) od danas se ne odvajam od slusalica :D

Uskoro ce pola foruma imati cx150 :D
A jesu best buy.. retko ko od nas ima kesa za nesto skuplje. Ovako bar za 25e dobijes jeftinu a kvalitetnu ulaznicu u audiofilski svet ;)

Hahah ne mogu da verujem,odmah sam brze bolje pozvao njihovu poslovnicu u NS-u da narucim kad ni tamo nema vise.:D Djilkosh_Ns mora da si i ti dobio poslednji primerak.:S:

Nem pojma ja kad sam ih zvao rekose da imaju jos par komada i rezervisao za ponedeljak. 'oces da ti prodam 3500? :p

Uskoro ce pola foruma imati cx150 :D
A jesu best buy.. retko ko od nas ima kesa za nesto skuplje. Ovako bar za 25e dobijes jeftinu a kvalitetnu ulaznicu u audiofilski svet ;)

Ne bih se bas slozio da su best buy za te pare. Philips SHE9550 isto zavrsavaju posao i jako su dobre i kvalitetne slusalice, plus im je dzek pozlacen, a kod cx150 koliko se secam nije, jer sam i njih imao jedno vreme.

Tapa iPhone Talk

Ali sennheiser je sennheiser... :)

Nazad
Vrh Dno