Šta je novo?

[HTC Magic] Custom romovi iskustva

Evo da se javim Cvetko_a. linkovi koje je postavio Bata87 odradio Ginger yoshi 1.2.1.zip i konacno uspesno. Telefon je podigao 2.3.4. radi savrseno ALI, Prvi nedostaci .
Telefon kada zovem ili kad primam pozive cujem savrseno ali moj mikrofon ne radi tj niko me ne cuje.
Wi-Fi isto tako trazi IP sa ruterom a sa starom verz je radio OK sa ovom NECE.

to je za sad sto sam mogao primetiti zato recite mi dali vredi ovu verziju zadrzati ili da menjma neku drugu koju vi preporucite...

HVALA puno Cvetko_a i Bata87 na trudu koji su ulozili oko mog telefona...

O medjuvremenu sam probao i drugi link od Bata87 sa ginger yoshi 1.2.zip i uspeo sam za sad wi-fi radi i mikrofon testiram i dalje. .....

Nasao sam ti resenje za wifi and mic ;) Flsahni ovu verziju LINK kaze: "1.2.1 fix 1 is for anyone on the mytouch 1.2 or 32a old radio or 32b that is having problems with wifi or mic"

Mnogo bitna stvar je odraditi Wipe i naravno koju verziju radija imaš..
Nadam se da ćeš sada i u budućnosti moći sve san da odradiš.

bato87 hvala na linku sve sad radi odradio wipe pre svega i pustio 1.2.1 fix HVALA JOS JEDNOM

sad preostaje testiranje brzine i softwera koji cu da polako spakujem...

jos jednom hvala i cvetko_a na pomoci ;)

Ma nema problema I meni su nekada pa i sada kad zatreba mnogi pomogli pa zato ja svima pomazem. Odradi bekap I titanium bekap I zezaj se do mile volje.I procitaj malo o ing-on I off

Sent from my Gingerbread on Sapphire using Tapatalk

Dokle je dogurao Sebastijan sa SFM 1.2.
Ima dosta fikseva kako radi rom??:smash:
Ajde ovi koji poznaju dobro engleski

Vala bas se nista ne desava - mada mozda sebastian iznenadi uskoro. Inace polako posustaje podrska Magicu....

Stvarno za sada neznam zašto ste odustali od SMF 1.2 (instalirao sam azisku verziju)
Jeli neko uspeo na SFM 1.2 da preuzme internet sa računara na telefon(internet pass-throigh) ja pokušavam i nikako da uspe.
Negde grešim??

ja sam svoj magic prodao pre 2,3 nedelje... bilo je lepo druziti se s vama...:) pozdrav

dali ima neki tutorijal dobar kako SD karticu pripremiti tj formatirati SD karticu na dve fat32 i ext2 da bi aplikacija app2sd radila kako treba

za 90e... a nisam kupio nista jos, nemam para ni za sta sto valja, pa sam se vratio u praistoriju i sony ericsson w200...:D

pa nisam ni mislio od tih para da kupim nesto novo, nego da dodam...

dali ima negde razumljiv tutorijal kako promeniti SPLASH SCREEN na Magic-u

Postoji. Samo je prebacen u legacy izgleda. Nadji ga preko Search->HTC->Android

I ja sam promenio mog Magica , doduse nisam ga prodao jer mislim da za te pare nema boljeg fona a zasto ga onda i prodati ,pa sam ga dao sestri :D
a ponovio sam se sa LG Optimus 3D :D fenomenalan telefon ,posle Magica on mi dodje kao tablet xD

flashovao SFM 1.2 i sutra ide wipe... definitivno nije magic vise za sense romove.. previse sporo..

Ja sam flešovao i nije spor (azijska verzija) možda malo više troši bateriju (20%)ali definitivno odličan rom,vratio sam diet 2.3.4 zbog posla kojim se bavim.
Lakše se snalazim(propušteni pozivi,odgovor na prop.pozive ,pozivi opšti...)
Dok je HTC rom drugačije organizovan i toliko sam se iznervirao da sam zamenio rom.
Sa evropskom verzijom sam imao problema,tek kada sam instalirao aziju i dopune rom je mnogo dosta dobar i pristojan ali napisao sam zašto sam prešo na diet.
Od ponedeljka sam na godišnjem odmoru pa se 100% vraćam na htc 2.1
Kad se instalira htc1.2 ima negde oko 150 slobodne memorije.
Još jedna mana nemogu se većina aplikacija prebaciti na kartici.
OC radi odlično i na 2.1 i na diet.

Poslednja izmena:
Yoshi izbacio romove 2.3.4 i 2.3.5 za novi i stari radio.
Probam pa javljam utiske mada se može osetiti da je brz.

Poslednja izmena:
Ja probao i odlicno radi na novom radiu,za bateriju jos nisam siguran jer sam ga tek stavio,ali sto se brzine tice tu je dobar :D

Koji ROM si imao pre ovog? Sad sam na 1.2 sa starim radiom, pa ne bih menjao ako nema nekog vidljivog pomaka. Javi utiske kada ga malo istestiraš.

Ja sam iskreno prestao da se igram sa rom-ovima, stao sam na DietGB-u i on mi se cini najbolji od svih GB romova ..

carz12 je kralj ROMova ako mene pitate. DietGB sam koristio dugo i stvarno je super, trenutno sam na CM7 kojeg je takođe portovao carz12, skoro 1000 sati uptime bez jednog FC, radi besprekorno.

Vrh Dno