Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Na jednom drugom forumu se ponovo priča da SBB ima ekskluzivna prava na Viasat, Fox, Scifi, Universal kanale.:wall: To možda znači da je SBB produžio ugovor za konkretne kanale dok iz Telekoma spavaju i da te kanale na IPTV nećemo videti još dugo vremena (godina).:wall:

Obzirom da je oko 90% kanala u IPTV osnovnom paketu free to air postavlja se pitanje da li je onda ovolika IPTV pretplata opravdana za ovaj paket obzirom na cenu SBB ili Total TV gde je ponuda kanala mnogo bolja i Viasat, Fox, Scifi, Universal kanali nisu besplatni a sastavni su deo njihovog osnovnog paketa.

Sada ozbiljno razmatram da pređem na Total TV kada mi istekne ugovor za IPTV, a da ne čekam da Total dobije VH1.

Na jednom drugom forumu se ponovo priča da SBB ima ekskluzivna prava na Viasat, Fox, Scifi, Universal kanale.:wall: To možda znači da je SBB produžio ugovor za konkretne kanale dok iz Telekoma spavaju i da te kanale na IPTV nećemo videti još dugo vremena (godina).:wall:

Obzirom da je oko 90% kanala u IPTV osnovnom paketu free to air postavlja se pitanje da li je onda ovolika IPTV pretplata opravdana za ovaj paket obzirom na cenu SBB ili Total TV gde je ponuda kanala mnogo bolja i Viasat, Fox, Scifi, Universal kanali nisu besplatni a sastavni su deo njihovog osnovnog paketa.

Sada ozbiljno razmatram da pređem na Total TV kada mi istekne ugovor za IPTV, a da ne čekam da Total dobije VH1.
Mislim da ce biti prsnuce jos sad kad su ovi objavili da ova vlada nece prodavati telekom , a i sledeca ce da razmisli :mad:
Zaista potpuni promasaj zbog inertnosti (kurcobolje) firme...

Jel neko provalio kako se ukljucuje titl za BBC Ent.? Na kanalu ima opcija srpski prevod, u podesavanjima opcija za izabrani titl, ali ne reaguje.

Da li mozes da pojasnis gde mogu da nadjem opcije za podesvanje titla?

Ponovo mozaik ali na ekran staje samo prvih 16 kanala, kako pogledati ostale, tacnije sledecih 16

Proradio mozaik...i mene interesuje kako se podesavaju kanali na mozaiku, posto su meni random poredjani, nije prvih 16

I mene je to zanimalo, ali izgleda da ne moze.

Sada vidimda je na 100,ali kod mene jos nisu ukljucili,kako je kod ostalih,da li svi imate mozaik?

Mene strasno nervira sto imam onaj samsung crt sivi televizor 54cm i ne prihvata kodove za daljinski, pa cak ni onaj 354 koji kod vecine radi, ima li neko resenje tacnije kod taj cuveni

Ja nemam prevod na MTV Adria ??? Vec mesec dana,da li je to slucaj i kod drugih ili ja nisam nesto podesio.Bilo je jedno vreme a onda je nestalo.Kako je kod vas ???
Ja sam pre dva meseca zvao i MTV zbog toga i onda su ovi videli sa telekomom i titl je bio pusten...posle kad je uradjen update softvera, titl je opet nestao...mrzi me više da se cimam i da ih molim.

reakcija

Ja sam pre dva meseca zvao i MTV zbog toga i onda su ovi videli sa telekomom i titl je bio pusten...posle kad je uradjen update softvera, titl je opet nestao...mrzi me više da se cimam i da ih molim.

Upravo sam poslao poruku MTV-u sa molbom da to regulisu sa Telekomom.Videcemo sta ce biti u narednim danima

Presao bih sa TotalTV-a na IPTV pa me zanima sledece. Imam 8/1mbit adsl pa me zanima jel to dovoljno za iptv? I koliko ce iptv da mi obogalji internet?

Jel ima telekom sada neku akciju za iptv?

adsl kanal za iptv i internet su odvojeni, pa niko nece da se obogalji

Iskreno nisam siguran koliko ti je to OK.Doooobro prouci....Mada ako uvezes i neki besplatni net se i isplati...Ja sam se mnogo razocarao u IPTV...

Verovatno misli na ponudu kanala, tj. na onih par viasatovih i foksovih kanala koji fale. Mada meni lično je značajnija Arena nego svi ti :)

Takodje. A zasto ne mogu da uzmem osnovni paket bez Arena paketa?! Jer vise mi odgovara Osnovni plus HD paket u kome imaju 4 Arena HD kanala. Malo je glupo.

Takodje me interesuje na koji nacin se HD prijemnik povezuje sa tv-om, HDMI kablom ili nekim drugim?

Takodje. A zasto ne mogu da uzmem osnovni paket bez Arena paketa?! Jer vise mi odgovara Osnovni plus HD paket u kome imaju 4 Arena HD kanala. Malo je glupo.

Do kraja godine ti je Arena na promocij sa osnovnim paketom.....tako da ce ti svakako ukinuti oni sami arena paket to oko nove godine....a ti mozes uzeti svakako HD paket....ali ako ti ne znaci nesto posebno HD singnal ovih par meseci koristis arenu u promo periodu do kraja godine i onda uzmes HD....

Slika jeste kvalitetnija na HD ali je super i osnovna verzija......

Mene nesto drugo zanima.....
koliko ce iznositi Arena paket? Predpostavljam da ce biti negde 400-500din.....onda mi nekako ne pije vodu da ce HD paket ostati 400din.....:trust:

Pa ne pije ni vodu činjenica da će Osnovni paket od NG bez Arene koštati 942,82 dinara :mad:

To jeste bezobrazna cena, moraće nešto uraditi povodom toga, ili da ubace nove kanale, ili da ostave arenu. Ali zato se barem može šlepati po raznoraznim promocijama.

Ovo je vise bezobrazluk,pa dokle vise kanali bez prevoda.Mi kao da smo engleska kolonija :(

Lov,ribolov i tako to :p

Koliko otprilike vremena prodje od kada se prijavim za IPTV do trenutka kada mi ga ugrade? Da znam kad da se prijavim, posto cu da odjavim totaltv.

Nazad
Vrh Dno