Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

A zna li neko da mi kaze sta se desava sa HRT-om zasto je crn od 19h uglavnom, pola dana ga ima a celu noc i drugu polovinu dana crno ?

Zato što ne sme da se emituje program za koje TV kuće nemaju plaćenu licencu za našu teritoriju. A kako je Telekom ipak državna firma, ne smeju baš da rade na "crno".

Ma dobro to za HRT, ali OBN već dva dana crn. Kanda istek'o ugovor. Umesto njega ćemo dobiti Dugu. :D

NOVA TV od danas trajno ukinuta iz kablovske ponude sbb televizije!!! Imate obavestenje na interneom kanalu sbb-a.

OBN je promenio frekvenciju na Amosu u subotu. Verovatno u Telekomu jos nisu "provalili", mozda se i oni pitaju zasto ga nema ;)

Novi tehnički parametri za OBN TV:
Satelit : Amos 2 / Amos 3 (4.0°W)
Frekvencija : 11.184 GHz (bio na 11347.00)
Polarizacija : Horizontalna
Symbol Rate : 3.350
FEC 5/6

Poslednja izmena:
Da li neko ima informaciju iz "prve ruke" da li će Arena paket biti posle nove godine i dalje uz osnovni paket ili će se naplaćivati ?

He-he. Baš mi je milo. Treba isto da urade i sa RTL i HRT2.

Pa meni i nije bas ali ajde. Jer *** pre sam gledao te kanale nego ove nase, bar kod njih moze nesto pametno i da se vidi a ne ko na pinku ko sta radi celo posle podne turska ****** ili grand show ili kojekakve talkshow emisije, covek na tom pinku bre ne moze nista da vidi pametno a da vec to ranije nije prikazivano osim ovih turskih ****** koje uvoze na kilo i koje mislim da dobijaju dzabe samo da bi pustali.

Ma meni milo što konačno počinje ratel da kontroliše i SBB. Što su oni iznad Telekoma? Ratel navodno ne da telekomu da emituje naše kanale koji nemaju državnu frekvenciju na IPTV na području cele zemlje, a SBB to može.

Nazvala me gospodja iz telekoma da mi potrvdi da imaju stb uredjaje i da cekam njene kolege da mi se jave u vezi realizacije(instalacije), navodno javice vam se ubrzo i sad cekam

Ma meni milo što konačno počinje ratel da kontroliše i SBB. Što su oni iznad Telekoma? Ratel navodno ne da telekomu da emituje naše kanale koji nemaju državnu frekvenciju na IPTV na području cele zemlje, a SBB to može.

E vidis tu je problem, oni se prepucavaju preko nasih ledja. Jel znas kada se biju dva seljaka stapovima a izmedju njih je magarac, sta mislis ko dobije najvise batina? E u ovom slucaju smo mi taj magarac, oni se biju preke nasih ledja a na kraju mi ispastamo zbog njihove zaguljenosti.

Kada vec doticni Ratle nesto radi sto onda nesto ne urade povodom RTS pretplate nego em placamo kablovsku em placamo RTS-u nesto sto nevredi ni pisljiva boba. Kada vec oce nesto da rade onda bi vec mogli prvo u svom dvoristu da pociste djubre pa tek onda da krenu u tudja dvorista da guraju nos.

More nikada mi necemo biti prava drzava, to ime imamo samo na papiru ali smo mi jos daleko od drzave kakva bi trebala da budemo.

Šta da ti kažem... Vidim da si iz NS. Kupi digitalni risiver tursko pojačalo na futoškoj i logu četvorku i imaćeš 12 hrvatskih kanala (zasad) sve digitalno. I niko neće moći da te ucenjuje i zamračuje kad mu se prohte, jedino ako izgrade kineski zid na granici da blokiraju signal. :D

Jos cekam stb uredjaj, a zvali me prekljuce da ce me kontaktirati, da li su toliko neozbiljni :(

Jel neko primetio da se pre desetak dana pojavio u meniju mozaik pa nestao za pola sata? Mogao si na tv-u pustiti oko 20-tak kanala podeljeno i sve slikice su bile aktivne a zvuk je mogao da se pusti kada se obelezi prozorcic sa kanalom.

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Desava mi se da slika zamrzne na nekolkiko sekundi,nekad jednom u sat vremena ,nekad i cesce ,imam ovaj novi hd risiver .Da li se ovo nekom desava i da li neko zna sta moze da bude uzrok tome.

Priča se da će uskoro na IPTV biti dostupan TV Jesenjin u celoj Srbiji i Tuga TV, pardon, Duga TV.:wall:

Lik ili služba koja je odgovorna za predlaganje uvođenja novih kanala na IPTV definitivno ne radi dobro svoj posao i zaslužuju otkaz koji najverovatnije neće dobiti.:wall:

Čim na Total TV uvedu VH1 Europe, eventualno VH1 Classic onda otkazujem IPTV.

Pa lako je SBB-u. Uvede kablovsku u 10 gradova i gotovo. IPTV drži monopol u celoj Srbiji. Što da se popravljaju kad 90% nema alternativu.

Šta da ti kažem... Vidim da si iz NS. Kupi digitalni risiver tursko pojačalo na futoškoj i logu četvorku i imaćeš 12 hrvatskih kanala (zasad) sve digitalno. I niko neće moći da te ucenjuje i zamračuje kad mu se prohte, jedino ako izgrade kineski zid na granici da blokiraju signal. :D

jel pišeš iz iskustva? pošto je mene zanimala takva varijanta da li bi mogla da radi. samo što sam postavio pitanje u za to predviđenoj temi ali tamo niko nije imao pojma :D

Ne mogu da ti garantujem. Zavisi u kom si delu grada, koliko ti je visoko antena... Uglavnom, mnogi u Novom Sadu se odlucuju za to i uspevaju da dobiju signal. Ja sam nesto blize hrvatskoj granici i sva tri MUX-a rade bez problema. Sta mislis kako je SBB reemitovao signal Nove? :D

Btw,mozes da uradis i mali test putem analognog signala. Posto se hrvatski MUX B nalazi na 44 kanalu, a u NS je analogno na tom kanalu Delta. Okreni antenu prema hrvatskoj i ako primetis da se signal Delte rapidno deformisao i da je sa puno "neobicnog" snega, to je znak da imas dobar prijem hrvatskog DVB-T-a. :)

Poslednja izmena:
ma morao bih prvo da nabavim antenu i sve to uz nju što ide, pošto sam na totalu. U veterniku, gde živim, analogno nisam mogao nikad ni RTS da uhvatim kako treba a kamoli ostale, probao 10ak različitih antena i sa svakom je bilo puno snega. Prolazi mi neki dalekovod pored kuće pa sumnjam na njega da mi sjebava prijem. a inače volim da čeprkam oko tih zemaljskih i satelitskih antena, pa ću sigurno probati to što si mi predložio. hvala

i izvinjenje na off-u svima ostalima.

U zadnjih nekoliko dana primećujem sve više titlovanih sadržaja na kanalima 600 (BBC entertainment) i 611 (Da Vinci learning), na kojima ima ponekad zanimljivih sadržaja. Bar nešto pozitivno. Inače, ponuda Telekom IPTV-a je prilično siromašna, da neko nema informaciju spremaju li šta novo od kanala u skoroj budućnosti?

Jel neko provalio kako se ukljucuje titl za BBC Ent.? Na kanalu ima opcija srpski prevod, u podesavanjima opcija za izabrani titl, ali ne reaguje.

Da li kod telekoma moze da se uzme IPTV sa dva STB-a, kako bi mogao da koristim 2 televizora?

Jel neko provalio kako se ukljucuje titl za BBC Ent.? Na kanalu ima opcija srpski prevod, u podesavanjima opcija za izabrani titl, ali ne reaguje.

i ja sam primetio da podešavanja iz menija ništa ne menjaju, vidim samo da pojedine serije,dokumentarne emisije i onaj kviz što je svojevremeno bio na BK imaju prevod. Kada se izabere bilo koja komanda iz menija titl nestaje i vraća se kada se "on skrin" menija skine sa ekrana.

Obaveštavamo vas da od 18. jula u OPEN IPTV ponudi su novi kanali – MRT, RAI Due, RTL, M2, PRIMA, BNT World.

Dostupni su u okviru Osnovnog paketa, na kanalima 535, 536, 537, 538, 539 i 540.

Evo ga 19 jul,ali meni ti kanali jos nisu dostupni.Tacnije prazni su kanali 535, 536, 537, 538, 539 i 540.
Da li neko ime pomenute kanale ?

Evo ga 19 jul,ali meni ti kanali jos nisu dostupni.Tacnije prazni su kanali 535, 536, 537, 538, 539 i 540.
Da li neko ime pomenute kanale ?

Ja imam te kanale. Nisam nešto posebno impresioniran izborom i mislim da je moglo da se izaberu bolji kanali kao npr. Viasatovi.:wall:

Napisao post i u roku od pola sata mi ukljuceni kanali :) Izgleda da Telekom,pomno prati forum.
Kanali su pretezno iz zemalja iz okruzenja ( Madjarska,Bugarska,Rumunija,Makedonija,Italija,Nemacka ).
Ima mesta za 1000 kanala,tako da je vazno samo da se ubacuje...a ima mnogo kanala koje treba da uvedu.

Ja nemam prevod na MTV Adria ??? Vec mesec dana,da li je to slucaj i kod drugih ili ja nisam nesto podesio.Bilo je jedno vreme a onda je nestalo.Kako je kod vas ???

Nazad
Vrh Dno