NOVA TV od danas trajno ukinuta iz kablovske ponude sbb televizije!!! Imate obavestenje na interneom kanalu sbb-a.
He-he. Baš mi je milo. Treba isto da urade i sa RTL i HRT2.
Ma meni milo što konačno počinje ratel da kontroliše i SBB. Što su oni iznad Telekoma? Ratel navodno ne da telekomu da emituje naše kanale koji nemaju državnu frekvenciju na IPTV na području cele zemlje, a SBB to može.
Šta da ti kažem... Vidim da si iz NS. Kupi digitalni risiver tursko pojačalo na futoškoj i logu četvorku i imaćeš 12 hrvatskih kanala (zasad) sve digitalno. I niko neće moći da te ucenjuje i zamračuje kad mu se prohte, jedino ako izgrade kineski zid na granici da blokiraju signal.![]()
Da li kod telekoma moze da se uzme IPTV sa dva STB-a, kako bi mogao da koristim 2 televizora?
Jel neko provalio kako se ukljucuje titl za BBC Ent.? Na kanalu ima opcija srpski prevod, u podesavanjima opcija za izabrani titl, ali ne reaguje.
Evo ga 19 jul,ali meni ti kanali jos nisu dostupni.Tacnije prazni su kanali 535, 536, 537, 538, 539 i 540.
Da li neko ime pomenute kanale ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari