Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Go keyboard super izgleda ali ja nisam nasao nacin da uklonim one bepostrebne tastere u numerickom modu. S toga oni tasteri koje koristim su mi dosta manji.

Tastatura je odlicna za kucanje, zamenicu smart keyboard sa njom (cisto da malo promenim).

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ja sam im malopre poslao mail da naprave srpski rečnik za nju.
Našao sam neki rečnik za open office iz prošle godine i poslao im link. :-D

Ttalking desire.

Ma nije mi jasno da navigacije drugog proizvođača rade u Srbiji, a Google ne radi? Zašto?
Radi navigacija, ali nije turn by turn, kao u USA! Velika razlika! Nema glasovne znakove, itd.

A dok ne stigne root, oteliću se :)

http://www.redmondpie.com/enable-go...ported-countries-on-android-with-ownhere-mod/

Aj probaj na un-rooted telefonu. Instaliras testkeyresign.apk, ne prvu.

Meni radi dosta fino sama navigacija (probao veceras od Vozdovca do Zemuna) ali ipak imam par zamjerki na neke druge stvari...

Inace, dopada mi se mogucnosti download-a odredjenih djelova mape i pregled u offline modu sa detaljima :)

Poslednja izmena:
@Tetsuo Nema od toga nista, nije problem recnik vec prioriteti reci, koja se rec koliko cesto pojavljuje i sl. Ima tema na smart keyboard pro forum, ili Swiftkey forumu gde je neko trazio srpski recnik i ostavio taj link od open offica. Lik kaze da nije problem da se napravi al treba recnik sa prioritetnim recima ili tako nesto.

Bilo bi super kad bi neko iscupo recnik iz roma koji poseduje nas t9.

kad smo kod recnika, drugar je za (pred) diplomski radio srpsko-engleski recnik, pa ako nekome treba, mogu da vidim da uzmem i okacim negde apk... (market valjda trazi pare neke da bi mogao da kacis aplikacije, pa ga zato nema nigde)

@Tetsuo Nema od toga nista, nije problem recnik vec prioriteti reci, koja se rec koliko cesto pojavljuje i sl. Ima tema na smart keyboard pro forum, ili Swiftkey forumu gde je neko trazio srpski recnik i ostavio taj link od open offica. Lik kaze da nije problem da se napravi al treba recnik sa prioritetnim recima ili tako nesto.

Za to je zakon novi SwiftKey X. Nema naseg jezika, ali zato ima opciju da analizira sms, gmail, fb i dr. i posle toga savrseno radi predikciju - engleske reci mi skoro i ne ubacuje. Reci predlaze upravo po tome koliko i u kom kontekstu ih ti sam koristis. Npr. devojci vise ne moram uopste da kucam na kraju poruke da je volim, bla bla, cim krenem "vo", on mi predlozi "volim", a kad kliknem na tu rec, redom reci koje najcesce koristim posle nje :)

Drugar mi malopre poslao poruku preko Gtalk-a (iz Gmaila preko racunara), i stiglo mi na mobilnom, nisam znao da to tako sljaka.. ja nemam Gtalk na telefonu a ne vidim tu opciju u Gmail aplikaciji, kako to radi?

Kako bre nemas Talk aplikaciju? Ti si bar jedan od retkih koji ne rootuje i ne prcka po mobu :) Jel ti je stigla kao mail ili kako? Kada si signed out is Talk aplikacije, onda ti stigne mail sa sadrzinom cheta, a kada si ulogovan u Talk aplikaciju (default stanje) dobijas push notifikacije i chat iz aplikacije. Tako je bar na ne-HTC telefonima :)

Poslednja izmena:
Nemam je u listi aplikacija, osim ako nekako nije integrisana. Stiglo mi kao notifikacija i kad sam otvorio mislim da je pisalo Gtalk..

EDIT: nista lud sam, ja trazio pod "Gtalk" a ustvari je Talk :)

Poslednja izmena:
Kako bre nemas Talk aplikaciju? Ti si bar jedan od retkih koji ne rootuje i ne prcka po mobu :) Jel ti je stigla kao mail ili kako? Kada si signed out is Talk aplikacije, onda ti stigne mail sa sadrzinom cheta, a kada si ulogovan u Talk aplikaciju (default stanje) dobijas push notifikacije i chat iz aplikacije. Tako je bar na ne-HTC telefonima :)

Na HTC-u je bas tako,ako si ulogovan dobijes notifikaciju kao i za sms, mail.....

Ok, razumem ja tebe, ali, recimo, smart keyboard pro sama uci koje reci najcesce koristis, pa ti ih na osnovu toga redja. Ja bih bio zadovoljan i time.

Ttalking desire.

Koju aplikaciju bi mi preporucili za download muzike na telefonu isprobao sam music junk i ok je samo me nervira sto ima dosta bugova a developeri ne izbacuju updateove. Postoji li neka bolja alternativa? I da li postoji neka sa kojim se mogu skidati i flac fajlovi?

Koju aplikaciju bi mi preporucili za download muzike na telefonu isprobao sam music junk i ok je samo me nervira sto ima dosta bugova a developeri ne izbacuju updateove. Postoji li neka bolja alternativa? I da li postoji neka sa kojim se mogu skidati i flac fajlovi?

A gde si skinuo Music Junk? Pre je bio na marketu, a sad ga nema...

Imas mediafire downloader, pa probaj sa njim.

Ttalking desire.

Ok, razumem ja tebe, ali, recimo, smart keyboard pro sama uci koje reci najcesce koristis, pa ti ih na osnovu toga redja. Ja bih bio zadovoljan i time.

Ttalking desire.

To je nesto drugo, aplikacija dok uci pamti i koliko se koja rec koristi.

@xcentric mp3 download, ogromna baza + pre downloada mozes da vidis koji je bitrejt u pitanju. Za flac nemam pojma, mada ne vidim poentu flaca na mobu.

To je nesto drugo, aplikacija dok uci pamti i koliko se koja rec koristi.

@xcentric mp3 download, ogromna baza + pre downloada mozes da vidis koji je bitrejt u pitanju. Za flac nemam pojma, mada ne vidim poentu flaca na mobu.

nema
THIS APP IS GONE

Unfortunately, as this app is no longer available on the Android Market, it can't be downloaded. Seek out related apps.

Kopirano sa mog telefona...

Prilozi

• mp3downlod.rar
    220.5 KB · Pregleda: 22
^Mozes li okaciti samo apk fajl? Nece da mi otpakuje rar zbog ko zna cega :p

Pretpostavljam da je pitanje vec negde postavljeno, ali nisam uspeo da ga izsrcujem... :D

Dakle, posto tapatalk nije kompatibilan sa mojim Optimusom One, koju zamenu preporucujete? Hvala.

Ne znam da li je bilo price ovde, ali da li je neko probao Google+? Npr odem u huddle, gornji desni cosak da kliknem na chat, izbaci mi type name, email or circle. Kada nadjem, odem da otkucam poruku, ali stalno mi izbacuje message failed to sent...Da li je neko ima ovaj prob?

Meni radi ok, baš sam proverio...

Djuro Ajd posalji meni nesto. Ni meni ne radi

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Pretpostavljam da je pitanje vec negde postavljeno, ali nisam uspeo da ga izsrcujem... :D

Dakle, posto tapatalk nije kompatibilan sa mojim Optimusom One, koju zamenu preporucujete? Hvala.

Da stvarno, kako nije kompatibilan? Alternative nema, tj. ima onaj forum runner cini mi se, ali da bi ti on radio, mora admin foruma da stavi plugin na forum, kao za tapatalk, a to nije radjeno na benchu.

Ttalking desire.

pre ce da budee da ti sa zemljom nije kompatibilan, imam doticni i radi tapatalk sasvim lepo...
elem, market enabler?

Ovaj mp3download je identican kao i music junk,interface im se razlikuje samo u boji.:) istestiracu je malo da vidim da li se i tu javljaju bug-ovi kao i u music junk-u. Flac na telefonu itek kako znaci ukoliko imas neke valjane slusalice,i dovoljno memorije.

@Djurkash, Tetsuo

Pise lepo kad odem na link koji sam ovde nasao u temi ispod u gornjem levom uglu - Ova aplikacija nije kompatibilna sa Vasim uredjajem LG P500.

Ne znam kako i zasto... A ta ideja sa plugin-ovima i ostalim mi se ne svidja.

Neke ideje kako da osposobim Tapatalk kod sebe? Mozda neko da mi baci .apk? :)

Nazad
Vrh Dno