Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

jel' neko probao sd-booster? da li radi i kako?

Menja read ahead cache, pa radi... generalno read speed je veci nekih 20-40%, zavisi kako kod koga. Probas pa vidis, nemas sta da zeznes (naravno treba root).

probacu, pa da vidim da li donosi neko vidljjivo poboljsanje iako mi verovatno ne treba sa class 6 karticom. rootovan mi je fon, imho ko moze da rutuje a nije rutovao mozda ni ne treba da ima fon sa androidom. :)

za sd-booster: obrati samo paznju na boju brojeva, treba da ti budu zeleni... imas u helpu

will do, hvala sto si mi skrenuo paznju. ko zna dal' bih skontao.

Brojevi su individualni, zavise od kartice, telefona (nekima najbrze radi sa 768, drugima sa 2048).... probas par vrednosti pa vidis.

Malopre sam tražio go tetris da instaliram sestri na wildfire. Ja ga igram na desire i odličan je.
Prvo nikako nisam mogao da ga nađem, ni na androlib, ni market, nigde. Onda slučajno naletim na neki tekst gde piše da su sve tetris igre povučene sa marketa zbog kršenja dmca. Ahaha
Posle se ispostavilo da je onaj Rus, koji je napravio tetris, '96.osnovao firmu u SAD, kako bi naplaćivao patentna prava.
Neverovatno. Sreća pa imam backup. :)

Ttalking desire.

Brojevi su individualni, zavise od kartice, telefona (nekima najbrze radi sa 768, drugima sa 2048).... probas par vrednosti pa vidis.
posle par testova na ovoj mojoj kartici je najvece ubrzanje sa 4096 i rezultati su vise nego impresivni.

evo before i after:

ztezteblade201107101514rep.png

ztezteblade201107101519.png

class 6 8gb sandisk kartica

Poslednja izmena:
Sa kojim programom skidate video sa youtube-a? Trazio sam tube droid ali ga ne vidim na marketu..

probao sam ga, ali ne izbacuje mi iste stvari za upite... npr. ako trazim kanye west Power official ne dobijam ovaj video

vec sve neke leve parodije...

probao sam ga, ali ne izbacuje mi iste stvari za upite... npr. ako trazim kanye west Power official ne dobijam ovaj video

vec sve neke leve parodije...

Da ni ja ne vidim neke spotove kada tražim preko njega, ja mislim da je to do youtube-a i prepoznavanja naše kartice.

Da ni ja ne vidim neke spotove kada tražim preko njega, ja mislim da je to do youtube-a i prepoznavanja naše kartice.

Imam i ja taj "problem". Na mobilnom mi ne daje iste rezultate pretrage kao na kompu. A sad stvarno ne mogu da se setim da li mi se to desavalo i sa N5800. Mrzim YT mobile!

Kod druga na iPhoneu je isto tako (ne znam koji program tačno koristi, baš me pitao zašto je to tako).

pa i ranije je bilo zbog zastite prava izvodjaca, da se video klipovi nisu mogli videti na racunaru... zbog regiona i stavec.
znam da sam cak i na WD TV playeru morao da budzim nesto da bi mogao da otvaram sve klipove.
e sad, youtube aplikacija na telefonu normalno pusta sve spotove, ali taj Tube mate nece

Koji je encode mode za subtitle u rockplayeru da bi imao kvacice za nasa slova?

Ima dosta klipova na tjubu koji su anajvejlbl on mobajl, pa ih srch automatski ne prikazuje na telefonu, odatle (uglavnom) drugaciji rezultati pretraga.

Kako se registrovati na htcsense.com?
Stalno izbacuje Unable to determine your region.
Jel neko uspeo?

Pojavile mi se paid games u marketu... kupio Cut the rope za ~71 din :)

imam i Top paid tab za aplikacije, ali ne pronalazi nista, za sada samo igre mogu da kupujem.

ako ne vidite Top paid tad, uradite clear data i clear cache

Meni su se pojavile i paid aplikacije. Za probu sam kupio xda premium, uplata je prošla, 2 puta, ali aplikacije na mom telefonu nema :(

Sent from my Desire HD using Tapatalk

videh da su se pojavile, mislim da cu prvo da kupim onaj convertr sa prosle strane.

Sačekaj sa kupovinom, izgleda da još uvek nešto rade, pošto mi se neke aplikacije pojavljuju kao kompatibilne a nakon par minuta kao nekompatibilne sa mojim telefonom.A i kada se javi da su kompatibilne, kod plaćanja se telefon ne može izabrati.To je kada ideš na market.android.com. Sa telefona mogu da se kupe, tako sam i "kupio" xda premium, ali aplikacija i dalje nije kupljena iako je naplaćena.

Pojavile mi se i paid apps :)

Preko sajta nesto baguje, ali preko telefona sve radi ok.

Nazad
Vrh Dno