Ko zna sta su ("kupci") radili tom izlozenom primerku u VIP-u... mada to stoji, ako potencialnim kupcima prezentuju softverski skrshen uredjaj nikom se nece svideti...
Evo jos jedan (dobar) review.
jel se ova gore reklama možda odnosi na poređenje sa 10.1v ili sa iPad2? juče sam u NS Vipu čačkao tab 10.1v sigurno pola sata, uređaj je, softverski, takav krš da je to strašno. prvo sam ga pregledao detaljno spolja i mogu reći da je fenomenalan, super tanak iako je deblja varijanta u pitanju, prilično lagan a opet ostavlja utisak jako čvrstog uređaja. sviđaju mi se one "krivine" na zadnjem delu, taman ga uhvatiš dobro i odlično leži u rukama. međutim kad sam ga upalio ...
moj prvi susret sa honeycomb-om i baš sam se razočarao, ali pretpostavljam da je to više do nedovršene verzije koja je na tom tab-u. ima baš izražen lag kad se skroluju home screenovi, aplikacije se force close-uju posle minut-dva, gmaps sa 3D prikazom zgrada u NY je više kao slideshow. nekoliko puta treba pritisnuti komandu da bi je prihvatio, pogotovo u browseru koji je baš pun bug-ova. you tube uopšte neće da pokrene kao aplikaciju već samo ako odeš na sajt preko browsera pa odabereš neki video. kvalitet sa YT-a je baš loš, uopšte to nije HD kao što svi pričaju. uređaj je bio na vipovom wifi-ju a veza sa ruterom udaljenim par metara je pucala na svakih 5 minuta. takođe zaboravih da spomenem galeriju i selektovanje slike za pozadinu. galerija je super spora, prikaže mi sliku i kad sam je pinchovao uređaj se zakucao, stisnem home dugme osetim vibraciju i tek nakon par sekundi vidim kako se slika povećava i kako tablet izlazi na home ekran. a selektovanje neke fotke za pozadinu je kranje neintuitivno i komplikovano.
dok ne srede softver uređaj je NO BUY.
Evo neko vreme ga već koristim i moram da kažem da nema govora o većini stvari koje si naveo (mora da je bilo do konkretnog primerka).
Jedina stvar koja me za sada malo nervira je pomenuti "force close" povremeno (uglavnom za Gmail aplikaciju).
Prvobitno sam se smorio skroz zbog "nedostatka" aplikacija i nemogućnosti instaliranja preko Marketa, ali nema ni o tome govora. Sve može da se nađe i lepo instalira.
Nijedna druga od navedenih stvari ne važi kod mene. YT bez problema radi kao odvojena aplikacija koja pri tom fino izgleda. Može da se podesi da pušta HD sa YT.
Nema nikakvog prekidanja veze (WiFi ni 3G).
Galerija za izbor slike za pozadinu radi izuzetno fino, bez ikakvog kašnjenja.
Mislim da je to pre do konkretnog primerka, koji stoji tu danima i svako ga njaka, cacka, podesava itd. Ja sam ga isto isprobavao u VIP-u u NSu, radio je skroz lepo, cak sam se cudio sto preko debele zastitne folije ima tako dobar odziv.
Evo neko vreme ga već koristim i moram da kažem da nema govora o većini stvari koje si naveo (mora da je bilo do konkretnog primerka).
Jedina stvar koja me za sada malo nervira je pomenuti "force close" povremeno (uglavnom za Gmail aplikaciju).
Prvobitno sam se smorio skroz zbog "nedostatka" aplikacija i nemogućnosti instaliranja preko Marketa, ali nema ni o tome govora. Sve može da se nađe i lepo instalira.
Nijedna druga od navedenih stvari ne važi kod mene. YT bez problema radi kao odvojena aplikacija koja pri tom fino izgleda. Može da se podesi da pušta HD sa YT.
Nema nikakvog prekidanja veze (WiFi ni 3G).
Galerija za izbor slike za pozadinu radi izuzetno fino, bez ikakvog kašnjenja.
Ja sam ga gledao i stekao sam sličan utisak. Neko spomene da je ta u VIPu 10.1v verzija ali "deblja"?! Zar ima i tanja i koju ona oznaku nosi; koja je razlika u HW?
^Znači 10.1 je novija i tanja?? verzija sa 3.2 kamericom i malo jačom baterijom? Jesam li ukapirao?
^Uuuuu sad sam gledao klipove po YT... Koliko je bolje urađen 10.1 u odnosu na 10.1.v.... Strava je... Imam iPad2, ali mi je mnogoooo dobar ovaj 10.1! Dobroo razmišljam šta ću (najverovatnije ću na android)... ali džabe razmišljam kad nema gde da se kupi... Ne znam da li ima negde preko i to negde najbliže (recimo Hungary?). Zna li neko gde može da se kupi i da li ga ima neko u Srbiji?
15. sigurno krece u prodaju, nesto posle dobijam i na testiranje u realnoj upotrebi na nedelju-dve. Za cenu ne znam tacno ali sam video u njihovom KOntakt magazinu novom samo rate 12x2500??
Jok, novi 10.1 tanki, sa belim plasticnim ledjima. Imali smo preview pre mesec dana vec.. Za cenu i meni nije jos jasno jer u istom magazinu za HTC Flyer stoji 12x1500?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari