Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Pa to je ok fps za tu konf/graficku a neko rece da 6XXX serija ima velika probleme ? :)

bogami ja nemam :) a kad spustim recimo preset na extreme,onda sljaka gotovo perfektno,oko 50 fps,a slika i dalje brutalna,maltene da i ne vidim razliku izmedju extreme i ultra high!

Meni se ti preseti uopste ne svidjaju, mora tu malo da se tweakuje, igra izgleda previse mutno dok se ne iskljuci onaj postnvidia aka FXAA filter. Cak mi se i SSAO ne svidja jer totalno nerelano zamraci sliku uz osetan pad performansi, pa cak i njega gasim. Doduse moze da se smanji njegova vrednost ko ne moze da zivi bez njega, ali previse napucan i totalno je unrealistic...

a gde uopste moze da se podesava teselacija u igri?

Sve na maximumu na mašini iz potpisa, rezultat katastrofalan :mad:

Prilozi

• Crysis2 2011-07-05 00-44-29-31.jpg
    Crysis2 2011-07-05 00-44-29-31.jpg
    301.7 KB · Pregleda: 70
  • Crysis2 2011-07-05 00-44-35-49.jpg
    Crysis2 2011-07-05 00-44-35-49.jpg
    335.6 KB · Pregleda: 75
  • Crysis2 2011-07-05 00-45-46-95.jpg
    Crysis2 2011-07-05 00-45-46-95.jpg
    858 KB · Pregleda: 73
  • Crysis2 2011-07-05 00-46-03-06.jpg
    Crysis2 2011-07-05 00-46-03-06.jpg
    811.6 KB · Pregleda: 82
  • Crysis2 2011-07-05 00-47-08-05.jpg
    Crysis2 2011-07-05 00-47-08-05.jpg
    709.4 KB · Pregleda: 92
Meni radi na max podesavanjima tj na ULTRA super, sve leti. Min FPS u najkriticnijim situacijama preko 40
Igra mnoogo bolje izgleda sa ovim update-om.
Ne znam kako bi bilo sa jednom karticom to nisam probao, inace sa dve neklokovane GTX 470 radi odlicno, skroz sam zadovoljan .... :)

Poslednja izmena od urednika:
Meni radi na max podesavanjima tj na ULTRA super, sve leti. Min FPS u najkriticnijim situacijama preko 40
Igra mnoogo bolje izgleda sa ovim update-om.
Ne znam kako bi bilo sa jednom karticom to nisam probao, inace sa dve neklokovane GTX 470 radi odlicno, skroz sam zadovoljan .... :)
Ako tebi ne radi odlicno bilo sta, kome ce? :)

Izasao je lek od FLT-a, ispravlja bug-ove sa snjmanjem/ucitavanjem pozicija. NFO je lud. :D

Izasao je lek od FLT-a, ispravlja bug-ove sa snjmanjem/ucitavanjem pozicija. NFO je lud. :D

Potpisujem za NFO ;D.... E sad konacno moze da se igra, sa onim fixom prvim sam imao neku vrste 'pijane' kamere kad dodje do onih cimanja na ekranu... Svaka cast za onog ko je otkrio ono za V-sync, pomaze itekako :D

Sad sam procitao NFO, ali realno svaka cast Fairlight grupi, sta god da urade, urade ga odlicno, skoro nikada nema nekih bagova, a i ako ima odmah izdaju fix.

Ajde neka neko proveri jel se vise ne javlja taj v-sync problem sa ovim novim exe-om.

Trebao bi ove nedelje da izadje profil za Crysis 2 DX11, sad dal ce to samo biti za Crossfire a single karte ce i dalje lose radii ne znam... Neigrivo je i sa 6970....

nemogu da verujem da tako lose radi na 6970! pa ja ga sibam sa klokovanom 6870 na ultra high,pici uglavnom od 32-40tak fps,doduse u 1680x1050......

A niko nije pomislio da su mozda drajveri problem kod 6xxx serije ?

Da nije do AMD procesora :trust:

nemogu da verujem da tako lose radi na 6970! pa ja ga sibam sa klokovanom 6870 na ultra high,pici uglavnom od 32-40tak fps,doduse u 1680x1050......

Radi i meni ali zna da padne i ispod 20 FPS na nekim mestima, i to ne kada je neka akcija, nego na nekim mestiam gde leti u DX9.

Hajde,ko ima original i ima vremena/volje da proba u "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis 2\Support" postoji file "benchmark_readme.txt" i tu ima detaljan postupak kako odraditi benchmark sa ovim novim 1.9 patch-om ...ja sam probao nesto nabrzaka,ali mislim da je problem sto nemam origin igru :d

@Alistere imas napred link sto sam dao za one Brazilce i njihov bench sa ovim FLT fiksom radi, stvarno ovi momci su sjajni
Probao sam sve ultra i na max i min.FPS je 13.4 a avg.FPS je 37.7 mapa je Central Park/Adrenaline masina iz potpisa graficka na defoltu, e sad treba videti koliko je njihov bench tacan jer je bilo nekih prituzbi doduse to je bilo u prvoj verziji ovo je sad poslednja 1.8 trebalo bi da su ispravili.
Uradio sam i saDX9 i avg.FPS je 50.8
Kad se digne karta na 900/4500 dobije se oko 8 frejmova

Poslednja izmena:
Ovo kod mene radi katastrofalno.

Lag i zapinjanje!

Btw, zasto autoexec vrijednosti ne rade nakon ovog patcha?

Cak niti g_skipIntro=1 ne funkcionira?

:dx

Sad sam probao crysis 2 sve na ultra, hires pack on, dx11 enabled, ugasio sam objects na extreem i shading na extreem sve na ultra i fura 36-38fps u zatvorenom 50fps grafika 5850 stock i procesor Phenom 9650 :D 2.3ghz 4gb 1066 Seven 64bita

Konacno sam i ja instalirao sve ispocetka i probao. dx11 ultra radi ocekivano lose. Vsync mi ogranicava fps na 30 iz nekog razloga (i na extreme isto). Uz mali fps i ide i uzasan mouse lag.
Kada smanjim na extreme onda je fps vrlo dobar. Bez problema na 60 (da, znam sta sam rekao. moram malo da cackam vsync on i off i detalje na extreme pa na ultra i nazad i nekako uspem da nateram vsync da ogranicava na 60) i ne ide previse nisko. I mouse lag nestaje.
Nisam se mnogo udubljivao u testiranje, ali sam zadovoljan jer na extreme radi solidno. Ako budem imao zelju da opet predjem igru verovatno cu igrati na dx9 sa hires teksturama.
adrenalin bencmark kaze oko 45 fps avg sa svime ukljucenim.

Eh da. Grafiku sam vratio na 6950 i nije bila otkljucana u momentu testiranja. Probacu i sa otkljucanom kartomi ocekujem malo bolji fps.

Meni nece da istalira 1.9 patch baca mi =crysis 2 could not be located on your system. Re-install and then run this patch again= a igricu samo shto sam instalirao shta da radim ima li pomoci?

Sad sam probao crysis 2 sve na ultra, hires pack on, dx11 enabled, ugasio sam objects na extreem i shading na extreem sve na ultra i fura 36-38fps u zatvorenom 50fps grafika 5850 stock i procesor Phenom 9650 :D 2.3ghz 4gb 1066 Seven 64bita

jeste,spustanjem opcije objects na extreme fps jezivo skoci!ja ga sad tako igram,znaci samo objects na extreme,a sve ostalo na ultra high i fps pici od 36-50,jako lepo radi! :)

Nazad
Vrh Dno