Šta je novo?

PTT ADSL 50%

brancop

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2004
Poena
609
Izgleda da i PTT sprema sličnu akciju kao Telekom,navodno od 01.07.
Najzad malo akcije za korisnike...

Ima li kakvih vesti vezano za PTT kabl ? Oce li i tamo biti kakvih povecanja brzine ili smanjenja cena ?

Ovo mi deluje kao naucna fantastika iskreno, ne mogu da ni da zamislim da uz taj popust daju 16mbit za 1400din. ako uzmemo u obzir da taj paket sada kosta 2800din.

Ovo mi deluje kao naucna fantastika iskreno, ne mogu da ni da zamislim da uz taj popust daju 16mbit za 1400din. ako uzmemo u obzir da taj paket sada kosta 2800din.

*** nisam korisnik PTT usluga ali mozda je vise vreme da i mi dobijem net po povoljnim cenama a ne samo da nas cuvaju ko ovce u torovima i kada im treba para da nas samo sisaju! Valda ce se vise nesto promeni u korist nas korisnika?

Izgleda da i PTT sprema sličnu akciju kao Telekom,navodno od 01.07.
Najzad malo akcije za korisnike...

Ja sam njihov korisnik, pisao im mail, i bogme vrlo ozbiljno poceo da razmisljam o promeni provajdera jer svi daju neke pogodnosti osim njih. Zanima me je li ova informacija insajderska? Da znam da li da krecem u proceduru prelaska ili da jos malo sacekam?

Ako je ovo istina, nema razloga da ne predjem kod njih i uzmem paket 16 Mbit za 1400 dinara, iako imam kod Oriona veoma povoljnu uslugu. D@H 6144/1024 KB/s za 1200 din.

I ja cekam 01.07 pa da vidim šta će biti,navodno čekaju upravni odbor da "da" zeleno svetlo pošto su javno preduzeće.

Ako ne podignu i kabl malo na noge definitivno prelazim kod drugog operatera. Ovo vise nema smisla. 1400 din placam za 2/192. Jos na ugovor na godinu dana. Katastrofa !

Od Euneta ništa? :(

Poslednja izmena:
Polako, cim pocnu korisnici da im odlaze eto i njih sa nekom slicnom ponudom ili mozda jos uvek cekaju da vide sve ponude ostalih provajdera pa da na osnovu toga za nijansu ponude nesto bolje!

Nece ti nikada da se opamete prijatelju.Inace kakva korist od njihove akcije kad su podigli cene paketa 20-30 % vise nego kod drugih(klik 3 je skuplji kod njih nego klik4 bilo gde).Sta god da nude preskupi su kao da su jedini operater.Preporucio bi clanu" pdetlic " da iskoristi neku akciju kod drugih ako mu je vec istekao ugovor zasto da ga deru sa ogromnim cenama u Eunetu.

I ja cekam 01.07 pa da vidim šta će biti,navodno čekaju upravni odbor da "da" zeleno svetlo pošto su javno preduzeće.

Razumem ja njihovu tromost i mozda cak nezainteresovanost, al prosto ne mogu da verujem da ih bas briga koliko imaju korisnika. Ipak, i mi, njihovi korisnici, im punimo dzep. Oni imaju pa imaju linkove, pa sto da ih ne iskoriste na pravi nacin.... Hajde sacekacu jos koji dan, pa da vidimo da li ce se nesto pojaviti od promocija kod naseg PTT-a.

Ako ne podignu i kabl malo na noge definitivno prelazim kod drugog operatera. Ovo vise nema smisla. 1400 din placam za 2/192. Jos na ugovor na godinu dana. Katastrofa !

Da, al zato 4096/256 kbps mozes da placas 1800 din. Na ADSL-u, 4096/512 kbps je 1850 din. OK, doduse upload je duplo brzi - barem nominalno, ali verujem da ti imas manje-vise realne brzine. Mi na ADSL-u imamo negde oko 3,5M download, a oko 360 kbps upload. Ovo ne znaci da i oni ne treba da se ugledaju na konkurenciju i daju makar priblizne pakete koje nudi konkurencija.

^ Ne tripuj se molim te. Ovde se prica o ozbiljnim stvarima. Ko ima mogucnost za adsl taj ce lako uzeti mik i preci kod telekoma koji sad sa ovim popustom daje 16/1 za 2250 din. Dakle, i on i ja potpisujemo obavezujuci ugovor, a kome se vise isplati ??? Pritom, kabl nema limit propustljivosti koji ima adsl, komotno mogu da ponude i brzi internet od 16 Mb/s vec sada. Ali nece. Jer su govnari. PA covece, mene nece da skinu sa dvojnika vec evo 4.5 godine. O cemu dalje da razgovaramo ?

Koji ptt ADSL???? Slusaj moj slucaj.Pre 1 mesec mi je isticao net kod B:smash:eotela pa sam u iscekivanju neke akcije kod njih hteo otici na ptt (privremeno posto su najjeftiniji i bez ugovora) na par meseci.Odem u postu da se raspitam kako to ide kod njh a zena na salteru mi kaze "Sto ne odete u TELEKOM"????? toliko o ozbiljnosti PTT-a i njihovoj zainteresovanosti za ADSL korisnike pa na sta im lici sajt (oni i beositi se bore za zadnje mesto i nemaju konkurenciju).Posto se i Beotel prokurvo pa daje akciju na ugovor od 24 meseca ja cu za jedno 15 min da demontiram njihovu opremu i odo kod "dragog " Telekoma na 50% gratis sta da se radi ne placa mi se puna cena a od ptt-a ne verujem da ce da bude nesto jer da ih je briga za nas ona zena sa saltera me ne bi slala u Telekom vec bi me zadrzala za ptt.Poz odo da skidam ZyXEL-a pa da saljem u beotel nek si ga nabiju u ....

^^ Nis nisam skonto al nasmeja me covek...

Jelte ljudi,taj PTT radi samo u Bg ili...?
Ovde u centralnoj Vojvodini ni ne znamo da PTT ima kejbl i ADSL...

Koji ptt ADSL???? Slusaj moj slucaj.Pre 1 mesec mi je isticao net kod B:smash:eotela pa sam u iscekivanju neke akcije kod njih hteo otici na ptt (privremeno posto su najjeftiniji i bez ugovora) na par meseci.Odem u postu da se raspitam kako to ide kod njh a zena na salteru mi kaze "Sto ne odete u TELEKOM"????? toliko o ozbiljnosti PTT-a i njihovoj zainteresovanosti za ADSL korisnike pa na sta im lici sajt (oni i beositi se bore za zadnje mesto i nemaju konkurenciju).Posto se i Beotel prokurvo pa daje akciju na ugovor od 24 meseca ja cu za jedno 15 min da demontiram njihovu opremu i odo kod "dragog " Telekoma na 50% gratis sta da se radi ne placa mi se puna cena a od ptt-a ne verujem da ce da bude nesto jer da ih je briga za nas ona zena sa saltera me ne bi slala u Telekom vec bi me zadrzala za ptt.Poz odo da skidam ZyXEL-a pa da saljem u beotel nek si ga nabiju u ....

Ajd molim te pre nego što počneš da se dernjaš "Vuk" informiši se, ja sam prešao sa SBB na Beotel i dobio wireless ruter za Dž. Doduše ja sam samo 6 meseci u obavezi na Beotelu, ali da kucnem u drvo, bržu uslugu nisam dobio ni od koga. U četvrtak zovem u 6 popodne, u subotu u 11 stiže ruter na vrata. Za sad ja veoma zadovoljan.

To što si se ti obavezao ranije ne važi više za beotel, da si gledao video bi kad sam ja postavljao temu

Brate, tačka, zarez, pa da pokuša neko da razume to što si napisao...

Gledam ove tvoje zareze ali ne znam kako se citaju(Pametnjakovicu).To sto si ti prepismen(citaj prepametan) pa bez zareza ne znas sta pise ne mora da znaci da ne pise nista.Ako nisi razumeo sta je poenta u mom postu(da ptt boli uvo za adsl korisnike)zao mi je .Javi da prekucamo sa sve zarezima.

Ajd molim te pre nego što počneš da se dernjaš "Vuk" informiši se, ja sam prešao sa SBB na Beotel i dobio wireless ruter za Dž. Doduše ja sam samo 6 meseci u obavezi na Beotelu, ali da kucnem u drvo, bržu uslugu nisam dobio ni od koga. U četvrtak zovem u 6 popodne, u subotu u 11 stiže ruter na vrata. Za sad ja veoma zadovoljan.

To što si se ti obavezao ranije ne važi više za beotel, da si gledao video bi kad sam ja postavljao temu

Stvarno ne vidim razlog zasto me citiras.Ako je stvar u tome da branis Beotel nema potrebe.Niko ih nije branio vise od mene,cak sam bio jako glup da prijavim gresku (pustili mi 7+7 umesto 6+6).Treci dan nakon sto sam ih ubedio da je moj promo period prosao(3 operatera mi govore da imam net do 30.7.umesto 30.6.) zovem da raskinem ugovor i uzmem MIK ,oni kazu ne moze MIK izdajemo 5 dana pre isteka ugovora.To mi je hvala sto sam bio posten pa prijavio(ne samo prijavio vec ih ubedjivao)da mi je net istekao.Castili me tako sto mi ne daju MIK pa moram da ostanem kod njh jos jedan mesec,bas do tog famoznog 30.7.(razlika je samo sto moram da platim a imao sam dzaba).Zato obrati paznju kad ih napustas da ne prodjes kao ja.

Gledam ove tvoje zareze ali ne znam kako se citaju(Pametnjakovicu).To sto si ti prepismen(citaj prepametan) pa bez zareza ne znas sta pise ne mora da znaci da ne pise nista.Ako nisi razumeo sta je poenta u mom postu(da ptt boli uvo za adsl korisnike)zao mi je .Javi da prekucamo sa sve zarezima.

nisi ti ništa loše napisao ali je bez zareza malo konfuzno.

"U okviru PROMO ADSL kampanje svi korisnici koji zaključe ugovor na 12 meseci plaćaju 50% od standardne cene ADSL usluge.

Promotivni period traje od 01. jula do 30. septembra 2011. godine. "

Zvanicna potvrda (svaka im cast ) mada nisam verovao.

Poslednja izmena:
U okviru PROMO ADSL kampanje svi korisnici koji zaključe ugovor na 12 meseci plaćaju 50% od standardne cene ADSL usluge.

Promotivni period traje od 01. jula do 30. septembra 2011. godine.

E ovo je vec odlicna ponuda provajdera PTT Net. Uz njihove odlicne osnovne cene, sada definitivno ostajem kod njih. Stavise, ozbiljno razmisljam da uzmem sledeci paket, posto mislim da za sada ni jedan provajder ne nudi paket 6144/1024 Kbps za 1075,00 din mesecno (sa popustom 50%).

BRAVO!

Jelte ljudi,taj PTT radi samo u Bg ili...?
Ovde u centralnoj Vojvodini ni ne znamo da PTT ima kejbl i ADSL...

Radi :) Inace kad se spomene PTT mnooogi misle na Telekom. PTT je posebna firma, osnivac Telekom Srbija, i posluju kao dva posebna ISP-a (Internet Service Provajdera) Adresa PTT Neta: www.ptt.rs , dok je za Telekom Srbija www.telekom.rs (odnosno open.telekom.rs)

Ovo sto pricaju da ih sa saltera u posti posalju na salter Telekom Srbija, nije usamljen slucaj. Zasto to ne znam, i mislim da bi takve radnike trebalo prijavljivati upravi PTT Srbija. Verujem da ih mrzi da se zezaju sa otvaranjem ugovora, pa im je lakse da vas upute na drugi salter (Telekom Srbija) koji je uobicajeno vrlo blizu ili u samoj posti. Mnoge stvari ne valjaju kod PTT-a, tehnicka podrska im je ocajna (blago receno), ali je dobro sto im internet radi SAVRSENO. Za 4-5 godina koliko sam kod njih, imali smo problema sa internetom 3-4 puta. Srecom samoj jednom je problem trajao nekoliko dana, zbog nekih gluposti koje je uradio Telekom, al je to zamene prihvatljivo....

Radi :) Inace kad se spomene PTT mnooogi misle na Telekom. PTT je posebna firma, osnivac Telekom Srbija, i posluju kao dva posebna ISP-a (Internet Service Provajdera) Adresa PTT Neta: www.ptt.rs , dok je za Telekom Srbija www.telekom.rs (odnosno open.telekom.rs)

Ovo sto pricaju da ih sa saltera u posti posalju na salter Telekom Srbija, nije usamljen slucaj. Zasto to ne znam, i mislim da bi takve radnike trebalo prijavljivati upravi PTT Srbija. Verujem da ih mrzi da se zezaju sa otvaranjem ugovora, pa im je lakse da vas upute na drugi salter (Telekom Srbija) koji je uobicajeno vrlo blizu ili u samoj posti. Mnoge stvari ne valjaju kod PTT-a, tehnicka podrska im je ocajna (blago receno), ali je dobro sto im internet radi SAVRSENO. Za 4-5 godina koliko sam kod njih, imali smo problema sa internetom 3-4 puta. Srecom samoj jednom je problem trajao nekoliko dana, zbog nekih gluposti koje je uradio Telekom, al je to zamene prihvatljivo....

Da brate mene su slali 100% mada sa ovom ponudom zasluzuju da ih covek zamoli da rade svoj posao(sto cu i ja da uradim samo da se dokopam MIK-a).

Ja sam jako dugo kod Euneta, praktično među prvih 30 u Subotici. Prvo preduzeće u kom radim, a ondah čim su se stekli "tehnički uslovi" i kući. Tamo su i sajtovi i sve ostalo, pa i internet. Moram odmah reći da sam probao skoro sve što se može probati u Subotici od provajdera, ali Eunet ima ubedljivo najbolju tehničku podršku i po mom skromnom mišljenju najprofesionalniji su. Nikad nisam imao problema sa njihove strane, osim kad im je pukao DNS server (jednom) i jednom server za autorizaciju. Dva puta je crkao modem, zamenjeni u roku od pola sata.
E sad 50% popusta vredi malo nerviranja, tako da ako i oni ne daju neki popust (imam popust kao dugogodišnji korisnik + uplaćujem unapred), odoh ja dalje...
Što bi se reklo : Brena je Brena, ali dvaput je dvaput... :-devil-:

Samo koja je svrha tehnicke sluzbe ako je kod tog provajdera (citaj bilo kog) ok net, onda nemas potrebu da zoveh tehnicku podrsku. Eto meni kod telekoma su zatrebali u ove dve godine par puta.

A drugo eunet ima ubedljivo najskuplje cene interneta od svih provajdera, ja sam kada se 2005 godine uvodio adsl u novom sadu hteo kod njih da uzmem ali me je u to vreme preduhitrio sezam pro sa svojom ponudom da platim jedan mesec a dobijem jos 2 gratis tako da sam presao kod njih a eunet u to vreme nije davao nista. Tako da bi ja sa euneta davnih dana presao na nekog drugog provajdera.

Interesuje me nacin placanja kod PTT-a.Mislim da li se placa unapred ili dodje racun kao kod telekoma na kraju meseca?
Sta daju od opreme?

Poslednja izmena:
E sad 50% popusta vredi malo nerviranja, tako da ako i oni ne daju neki popust (imam popust kao dugogodišnji korisnik + uplaćujem unapred), odoh ja dalje...
Što bi se reklo : Brena je Brena, ali dvaput je dvaput... :-devil-:

I to kakav popust - samo pogledajte njihove osnovne cene - ja cu verovatno preci na paket 6M/1M!

Interesuje me nacin placanja kod PTT-a.Mislim da li se placa unapred ili dodje racun kao kod telekoma na kraju meseca?

Racun dodje posle. Rok za placanje je 15. za prethodni mesec.... Dobijes poseban racun koji platis u bilo kojoj posti ili banci.

Poslednja izmena:
Vrh Dno