Šta je novo?

Far Cry 3

Jos da Kalas ima "recoil"... dokle ovi rafali 7.62mm da se cev ne podigne ?
:wall:

A otkud znate kakav je mp, ovo izgleda kao kopija crysis-a npr i normalno je da ce se truditi da sve predstave na sto atraktivniji nacin, mozda je opet tumaranje od tacke a do tacke b, sa prevoznim sredstvom ili bez, 100 km2 i to je to.

Mada ako se nisu opametili posle fc2 nikada nece :d Mada sam ja voleo da tumaram Afrikom i mucim se i smaram :d nekako mi bila realna igra, nisi bio ultimativni jbac keve nego malaricni raspali lik koji se smara i ima problem sa AI-em na najtezem nivou kao i sa oruzjem :d presao sam fc2, posle 4 meseca doduse..

Za razliku od vecine... ja sam upao u FC2 totalno neopterecen prvim delom.

I vrhunski se zezao po africkim predelima... meni je igra bila vrhunska:d

Naravno imala svoje mane... a koja ih nema?

Pa taj fazon, meni je muka od mutiranih smaraca, aliena itd :)

Afrika mi je prijala kao i sve sto sam opisao. Samo da su uradili raznovrsnije misije i sredili respawn protivnika bila bi za 9/10.
Ovako je igra ubijala u pojam od 20-65%, posle 65-70% je mnogo zanimljivija i kraj je solidan :)

Mislim da cu opet da je instaliram, cisto malo da se zezam po Africi, mozda i da odigram od tih 65 % :d

Pobogu, jel si cuo sta je rekao lik na pocetku prezentacije? Trazis svoju devojku izgubljenu/kidnapovanu na nekom tropskom ostrvu. Kakve veze sad imaju mutanti, sto bas oni moraju da se vezu? Vidis da i mehanika igre nije ista, pogledaj cover sistem, egzekucije protivnika i slicno. Kolorit i podseca na Crysis sto je i logicno, posto Crysis i jeste duhovni naslednik Far Cry-a. Svasta s`tobom Vlado. ,) :D

Da, da... samo sve to što si naveo nema nekakve veze s kecom! Koliko se ja sećam, cela ujudurma u kecu je bila oko mutogena i misterioznog dr. Krigera, a ne oko traženja neke izgubljene devojke... Prema tome, to je srž jedinice pored činjenice da je sve to lepo bilo upakovano i smešteno na nekakvim šarenolikm tropskim ostrvima i na momente začinjeno pomalo nahororičavim momentima! Al nema veze... sačekaćemo neki malo pismeniji trejler pa ćemo pričati onda!

Pazi, što se mene tiče samo neka pogode atmosferu kakvu je imao kec i neka je malo začine mistikom i biće OK!

Poslednja izmena:
Svidja mi se ovo i te kako:banana: Vidi se da im je uzor ovaj put bio Crysis i da se nece ponoviti ona katastrofa kao sa FC2

A otkud znate kakav je mp, ovo izgleda kao kopija crysis-a npr i normalno je da ce se truditi da sve predstave na sto atraktivniji nacin, mozda je opet tumaranje od tacke a do tacke b, sa prevoznim sredstvom ili bez, 100 km2 i to je to.

Ti si prvi koji je pomenuo mp. Igra nece biti totalni sandbox kao FC2 jer se jasno vide skriptovani momenti kao sto je uletanje u helikopter, rusenje istog i tako sitne ingame sekvence umetnute izmedju akcije. Slicno funkcionise BC2 singleplayer.

Pazi, što se mene tiče samo neka pogode atmosferu kakvu je imao kec i neka je malo začine mistikom i biće OK!

Koliko se meni cini ovo je FC nastavak po grafickom stilu (dzungla, jarke boje, Mr No okruzenje, boje u Crysisu su realne za razliku od FC i FC3). Najvise lici na Uncharted iz prvog lica.

Da, da... samo sve to što si naveo nema nekakve veze s kecom! Koliko se ja sećam, cela ujudurma u kecu je bila oko mutogena i misterioznog dr. Krigera, a ne oko traženja neke izgubljene devojke...

Nije tačno. Igra počinje tako što kidnapuju devojku koju ti (glavni karakter u igri) treba da čuvaš. Brodić dižu u vazduh... Tako počinje FC. Kasnije se priča razvija ali ovo je početak zapleta...

A i taj Kriger i mutanti su mnogima pokravili dozivljaj igranja Far Cry. Ne voli svako takve fazone.

Dabome, garantujem da je vecina igrala zbog napucavanja sa mercenaries a ne onih krakatih mutanata koji skacu po 10 metara. Inace, koliko mi se cini po nekim animacijama i hud-om, ovo je Dunia engine, nesto apgrejdovan. Have I ever told you the definition of insanity? :D Fenomenalan negativac.

To kazes samo zato sto ti je ortak :d

Ma jok, nego zato sto je bas odlicno okarakterisan negativac, according to Einstein.

Meni nisu smetali oni mutanti iz FC1. Samo sam imao drugaciju taktiku za njih u odnosu na placenike.

Nivoi u FC1 su odlicno izbalansirani, tako da je bilo nivoa u kasnijem delu igre koji su bez mutanata (moj omiljeni nivo sa ostrvima), a i bio je onaj nivo gde se ide uz ono brdo a mutanti svuda uz put :)

Ne vidim ikakav razlog zbog cega se nekima nisu svidjeli mutanti?! Niko ne objasnjava zasto. Neko ce stvarno pomisliti da su bezveze uradjeni i da su ******, a uopste nije tako. Bez mutanata ne vidim uopste na sta bi licila ta igra.

Far Cry je mjesavina zanrova, naucna fantastika, cak ima i nekih horor elemenata. Nije vam to KANTER. :smackbum:

Ne znam, meni je FC bio bolji do trenutka kada su se pojavili mutanti, to mi je bilo onako, meh...

Ne vidim ikakav razlog zbog cega se nekima nisu svidjeli mutanti?! Niko ne objasnjava zasto. Neko ce stvarno pomisliti da su bezveze uradjeni i da su ******, a uopste nije tako. Bez mutanata ne vidim uopste na sta bi licila ta igra.

+1

Mutanti su bili sjajno odradjeni, cak sam vise voleo njih da peglam (pogotovo one najvece gorile :D). Kao sto neko rece igra je imala smisla da se uradi nastavak, steta sto se nije to desilo.

Meni su mutanti smetali iz razloga što je bez njih igra imal totalno drugačiji šmek. Tropsko ostrvo, penzionisani vojnik koji ide kao telohranitelj u naizgled bezazlenu misiju, havajka, sloboda kretanja... I onda odjednom BAM! Mengele i mutanti.

a sta bi bilo da nema mengela i mutanata?
Srpsko-ruski terorista oteo nuklearku irancima i sad hoce da je rokne na ameriku a uz to ga na tropskom ostrvu cuvaju korejanci.
I sad penzionisani SEAL mora to da resi, a samo je krenuo na pecanje.
Klise a ? Zvuci poznato (COD, Battlefield..... ) ?

Alal vera, pazi kad bi to sigurno bila varijanta:)

a sta bi bilo da nema mengela i mutanata?
Srpsko-ruski terorista oteo nuklearku irancima i sad hoce da je rokne na ameriku a uz to ga na tropskom ostrvu cuvaju korejanci.
I sad penzionisani SEAL mora to da resi, a samo je krenuo na pecanje.
Klise a ? Zvuci poznato (COD, Battlefield..... ) ?

Inače i ovo baš nije nešto originalno: Zli naučnik/doktor sa svojom privatnom armijom vrši eksperimente na privatnom ostrvu? Klasičan negativac iz 1970-ih... A ako ćemo iskreno FC i nije neka igra koja je ciljala na megazabavnu priču nego na odličnu grafiku i prezentaciju endžina. Ma nemam pojma, meni nije leglo... Više sam uživao u onom delu igre u kom se fajtujem sa plaćenicima. Možda ne umem da objasnim zašto, ali je tako.

Poslednja izmena:
Meni je FC valjao od prve do poslednje sekunde, šteta što nema nastavka u tom pogledu:)
Svaki protivnik je valjao, bilo čovek, bilo mutant, zahtevao je različit pristup, različito razmišljanje. Lep arsenal, lepa okolina, ludi naučnik pa još švabo, šta još da poželim:)
Ali to sam samo ja i moja šauma:D

Poslednja izmena:
+1
... i moja sauma :D

Najjaca igra na tu foru je meni bila Return to Castle Wulfenstein... Himlerovo ministarsto za okultizam i ekipa...

Far Cry 3 Bigger Than Far Cry 2, A Lot Bigger

One thing I really enjoyed about Far Cry 2, was the opportunity to explore and move forward any way you wish. You were given complete freedom to carry out various tasks in a highly realistic environment too (well, that's if we exclude the incredibly annoying random enemy patrols appearing and reappearing every few miles on the road). Anyway, the map in Far Cry 2 was pretty large if I remember correctly. Well, it seems that Ubisoft is determined to expand on that, which is why they've promised to make Far Cry 3 bigger - about ten times bigger to be exact.

When talking about scale, FC 3 narrative director Jason VandenBerghe told Edge Magazine: "If you look at the vistas and the scale of Far Cry 1 and 2, take that and multiply it by ten."

He added: "We want to take that even further. We're focusing on taking that scale and making it dense, so that around every corner there's something to find or see. That's a key in open-world experiences. We ask ourselves: if there wasn't anyone to shoot in the game, could it still be fun?"

If the game is larger than FC 2 by ten times, well, that's a pretty damn huge area to go through. Although I have this feeling in the pit of my stomach it's all just a marketing ploy and that they're exaggerating.

Ovo se ceka.

Deset puta. Ovo zvuči kao ona obećanja za Witcher 2.

Far Cry 2 je imao ogromnu mapu, deset puta veća je čisto preterivanje.

E dovraga, opet ce biti tumaranje kao u FC2 sa respawnovanjem protivnika do besvesti... taman sam se ponadao da ce biti kao FC1

Vrh Dno