Šta je novo?

Duke Nukem Forever

Ne bih znao, mrzi me da skidam Rusku verziju. Zamisli samo "приедьте получают некоторых".

нет

***a, najveci problem koji ljude odbija je engine igre koji izgleda kao da je pravljen za igru od pre 5-6 godina. To je najveci problem jer animacije, fizika, interakcija sa okolinom bas izgleda zastarelo i pokazuje da je igra pravljena za neko predjasnje vreme. Engine igre je neka teska custom budzevina UE 2.5 engine-a i malo slicnosti ima sa njim i vise izgleda kao neka Idtech 4 igra. Inace, ovaj demo je nekako cudan jer igraca baca u neke chaptere koji nisu bas za demo prezentaciju i ne pokazuju nista, osim ako je cela igra ovako nekako suplja, sto cisto sumnjam. U svakom slucaju verujem da igra nece da bude losa, mada gledajuci je sa aspekta "modernih" igara ne predvidjam neko odusevljenje nekih novih klinaca i veoma brz zaborav cele stvari.
I u ovoj igri ima fxaa opcija nvidia antialiasinga i nekako mnogo obara performanse u odnosu na novi Deus Ex kod koga ta opcija misteriozno samo radi na win7, ali radi veoma dobro...

Demo je , znate ono kad stavite prst u usta, pa sta bude posle.
Ako je cela igra tajva, bolje da je nisu radili.

***a, najveci problem koji ljude odbija je engine igre koji izgleda kao da je pravljen za igru od pre 5-6 godina. To je najveci problem jer animacije, fizika, interakcija sa okolinom bas izgleda zastarelo i pokazuje da je igra pravljena za neko predjasnje vreme. Engine igre je neka teska custom budzevina UE 2.5 engine-a i malo slicnosti ima sa njim i vise izgleda kao neka Idtech 4 igra. Inace, ovaj demo je nekako cudan jer igraca baca u neke chaptere koji nisu bas za demo prezentaciju i ne pokazuju nista, osim ako je cela igra ovako nekako suplja, sto cisto sumnjam. U svakom slucaju verujem da igra nece da bude losa, mada gledajuci je sa aspekta "modernih" igara ne predvidjam neko odusevljenje nekih novih klinaca i veoma brz zaborav cele stvari.
I u ovoj igri ima fxaa opcija nvidia antialiasinga i nekako mnogo obara performanse u odnosu na novi Deus Ex kod koga ta opcija misteriozno samo radi na win7, ali radi veoma dobro...

Ja nisam mislio na grafichki aspekt igre nego ...ne znam ni ja shta. Jednostavno me igra nije "uvukla"! Svo vreme dok sam pisao post kroz glavu mi se motao (j mislim) Jovy-jev citat vezan za SS:

...Samo se nadam da mi ova mindless akcija i dalje prija. :)
Na zalost, kod mene je odgovor ne. Bar ne u sluchaju Duke-a. Mozda bi mi SS i vishe legao nego ovo. Ne znam. Sigurno bi se palio na ovu igru da je izashla pre 10 godina i da sam bar 10 godina mladji. Svemu tome kumuje i to shto si rekao da akcija u demou pochine na chudno mestu. Ni tamo ni vamo.
Sachekatju igru da izadje pa tju (pro)suditi na osnovu sadrzaja (ili bar na jednom delu) a ne na osnovu korica. I ovako ne koshta....

Aj da sačekamo celu igru?

Još 5 dana, cant wait :)

Ja cu ovo sa zadovoljstvom odigrati, a verujem da ce i mnogi drugi. Ovo je demo ljudi, ako ne racunamo prvi nivo u ovom demou, u jednom ne bas tako inspirativnom setingu, i to jedan deo jednog nivoa od 17 sati gejmpleja! Problem su Krajzis 1, Killzone 2/3 i slicne igre koje su mnoooooge mnogo razmazili, pa odjednom ocekuju da sve nove igre lete, strikaju dzemper, donose mleko sa pijace, nose zlatna jaja, imaju pricu bolju od Metal Gear-a i Half Life-a zajedno i sta sve vec, a ako ne ispunjavaju graficke standarde najboljih igara koje su se do sada pojavile u najgorem slucaju, uz obavezu za inovacijama (pre svega, i skoro iskljucivo grafickim) da bi igra bila potencijalno DOBRA, naravno da ce ovako nesto da ih "smori", da izgleda "genericki", da bude "krs", "sramota" i sta sve vec. Ja sam zahvalan Gearbox-u sto su uopste zavrsili igru i sto su sigurno izvukli maksimum od onoga sto je 3DREALMS radio sve ove godine, a sledeci Djuk ce biti verovatno ono sto vecina iscekuje jer gigantu kakav je GEARBOX se sigurno nece desavati stvari koje su se desavale napacenom 3DREALMS-u tokom svih ovih godina.

ma možemo mi biti razmaženi crysisom i drugim sličnim igrama koliko god hoćeš, ništa ovome neće pomoći da ne bude glupavo. ja lično dok ne izađe cela igra ne verujem da je ovo real deal. kad sam pokrenuo, prvi komentar mi je bio: kakvo je ovo go*no ***? nekako mi deluje kao neka neslana šala. a ako su ozbiljni sa ovakvim demo-om onda prc

A cela igra ima 3,86G (pojavila se Ruska verzija).
A kolko su ono pricali da ce celokupan gameplay biti???
Dajem prognozu 3,5h gameplaya sa tih 3,86gb mislim kolko su mogli nivoa da ubace u taj prostor, mada ako kazete da je bajat engine mozda su i nabudzili vise,nesto razmisljam pa davne 2006god 4gb je bilo dosta za dugacku igru :)

Rekli su da će biti 12-14 sati pure gameplay-a, ima dosta nivoa tralala. Mislim verujem im, ako su pravili po receptu starih igara.

Mislim da je p u pitanju oko 17 sati gameplaya, bilo je već informacija o tome na prethodnim stranama...

Meni se svideo sam pocetak, zbog omazza onom Djuku, ali vec ono sa kolima i onim bednim napucavanjem me je odbilo od demoa. Cekam punu verziju, necu da igram demo i da istrosim i to malo kredita koji Djuk jos uvek ima.

Cekam lek za rusku verziju.
Demo je, bar na mene, ostavio EPIC utisak, nzm sta se toliko zalite, extra je.

Cekam lek za rusku verziju.
Demo je, bar na mene, ostavio EPIC utisak, nzm sta se toliko zalite, extra je.
Dobro je. Pomislio sam da sam usamljena dusa. Ja i nisam neki generalno Duke Nukem fan, pa sam odusevljen. Svaka kritika neka stoji, ali "lose napucavanje"?! Na osnovu demoa to mi je jedan od aduta igre.

Hahah 64 god :D
Btw.
Probao sam malo da unistavam stvari, table,kaktusi i te male stvari mogu da se unistavaju shotkom, dok recimo watertoweri i slicno moraju RPG-om da se pogode.
Ko je rekao da nema fizike u igri nek odigra ponovo, ja sam 3 puta presao demo, i jos mi nije dosta :D

15 :p
Anyway, da se nadovezem na svoj prethodni post, grafici nista ne fali, mozda bi malo detaljnije texture jos dodatno popravile utisak ali grafika je generalno dobra.

E seinte :D

haters_gonna_hate_10.jpg

:p

Meni je igra skroz kul stvarno. Malo me nervira neki lag koji ja imam na svom laptopu, nekako mi je nejasan, ovako ostalo je sve super hvala bogu... Videćemo kada izađe full, samo se nadam da će me držati jer ni jedna igra skoro nije :/

Igra mi deluje (bar po demou) da je bolja nego sto sam mislio da ce biti i losija nego sto je mogla da bude. Nikad ovo nije trebalo ni da bude pobednik u FPS zanru, nego vise nostalgicni dish on the side...

Počeo pre-load za sve koji imaju original na steam-u :)

Još uvek je oko 2k ako je neko zainteresovan

Izasla na kutiji vec neko vreme koliko vidim...

Ama ljudi igrica se fura u veliko a nitko nista ne prica,e pa ovo ne lici na vas ili ste se uspavali.Krenuo sam da je kupim u obliznju prodavnicu pa dajem utiske dok se vratim iz prodavnice za nekih dva sata,osim ako je netko kupi pre mene pa izbaci utiske.

Evo izaslo i za nas dragi PC :D

Predjeno. Moji utisci na konzolnoj temi jer sam presao na X BOX-u ;)

Predjeno. Moji utisci na konzolnoj temi jer sam presao na X BOX-u ;)

Lep mali review si napisao :D....:happy:
Vidim da si pohvalio osecaj napucavanja, sto je po meni jedna od najbitnijih stvari u FPS (COD taj osecaj napucavanja ocigledno nikad nece imati :D), jel moguce da je u demo-u bio losiji feeling pucanja kad su se mnogi zalili?

Meni je extra igra, i dalje je tu DNF duh, i sve iz originalne igre :D

Vrh Dno