lazabd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.10.2009
- Poena
- 319
A cela igra ima 3,86G (pojavila se Ruska verzija).A nije mi ni jasno da jedan demo ima velicinu od 1,8 GB :shock:
A cela igra ima 3,86G (pojavila se Ruska verzija).A nije mi ni jasno da jedan demo ima velicinu od 1,8 GB :shock:
***a, najveci problem koji ljude odbija je engine igre koji izgleda kao da je pravljen za igru od pre 5-6 godina. To je najveci problem jer animacije, fizika, interakcija sa okolinom bas izgleda zastarelo i pokazuje da je igra pravljena za neko predjasnje vreme. Engine igre je neka teska custom budzevina UE 2.5 engine-a i malo slicnosti ima sa njim i vise izgleda kao neka Idtech 4 igra. Inace, ovaj demo je nekako cudan jer igraca baca u neke chaptere koji nisu bas za demo prezentaciju i ne pokazuju nista, osim ako je cela igra ovako nekako suplja, sto cisto sumnjam. U svakom slucaju verujem da igra nece da bude losa, mada gledajuci je sa aspekta "modernih" igara ne predvidjam neko odusevljenje nekih novih klinaca i veoma brz zaborav cele stvari.
I u ovoj igri ima fxaa opcija nvidia antialiasinga i nekako mnogo obara performanse u odnosu na novi Deus Ex kod koga ta opcija misteriozno samo radi na win7, ali radi veoma dobro...
Na zalost, kod mene je odgovor ne. Bar ne u sluchaju Duke-a. Mozda bi mi SS i vishe legao nego ovo. Ne znam. Sigurno bi se palio na ovu igru da je izashla pre 10 godina i da sam bar 10 godina mladji. Svemu tome kumuje i to shto si rekao da akcija u demou pochine na chudno mestu. Ni tamo ni vamo....Samo se nadam da mi ova mindless akcija i dalje prija.![]()
Ja cu ovo sa zadovoljstvom odigrati, a verujem da ce i mnogi drugi. Ovo je demo ljudi, ako ne racunamo prvi nivo u ovom demou, u jednom ne bas tako inspirativnom setingu, i to jedan deo jednog nivoa od 17 sati gejmpleja! Problem su Krajzis 1, Killzone 2/3 i slicne igre koje su mnoooooge mnogo razmazili, pa odjednom ocekuju da sve nove igre lete, strikaju dzemper, donose mleko sa pijace, nose zlatna jaja, imaju pricu bolju od Metal Gear-a i Half Life-a zajedno i sta sve vec, a ako ne ispunjavaju graficke standarde najboljih igara koje su se do sada pojavile u najgorem slucaju, uz obavezu za inovacijama (pre svega, i skoro iskljucivo grafickim) da bi igra bila potencijalno DOBRA, naravno da ce ovako nesto da ih "smori", da izgleda "genericki", da bude "krs", "sramota" i sta sve vec. Ja sam zahvalan Gearbox-u sto su uopste zavrsili igru i sto su sigurno izvukli maksimum od onoga sto je 3DREALMS radio sve ove godine, a sledeci Djuk ce biti verovatno ono sto vecina iscekuje jer gigantu kakav je GEARBOX se sigurno nece desavati stvari koje su se desavale napacenom 3DREALMS-u tokom svih ovih godina.
A kolko su ono pricali da ce celokupan gameplay biti???A cela igra ima 3,86G (pojavila se Ruska verzija).
Dobro je. Pomislio sam da sam usamljena dusa. Ja i nisam neki generalno Duke Nukem fan, pa sam odusevljen. Svaka kritika neka stoji, ali "lose napucavanje"?! Na osnovu demoa to mi je jedan od aduta igre.Cekam lek za rusku verziju.
Demo je, bar na mene, ostavio EPIC utisak, nzm sta se toliko zalite, extra je.
Dobro je. Pomislio sam da sam usamljena dusa. Ja i nisam neki generalno Duke Nukem fan, pa sam odusevljen. Svaka kritika neka stoji, ali "lose napucavanje"?! Na osnovu demoa to mi je jedan od aduta igre.
*** Saint, nemamo svi 64 godsh0m1 je moj drug ali je 2,5x mladji od mene koji ima totalno suprotno misljenje za ovaj excuse for game![]()
Predjeno. Moji utisci na konzolnoj temi jer sam presao na X BOX-u![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari