Ne pravim se naivan, vec me zaista zanima, kako to ne radi video call? svima ili pojedincima?
Meni dobro radi Skype samo ga ne koristim toliko jer ima onaj klasican multitasking i radi bez veze u pozadini.
Zavisi od aplikacije, neke rade u pozadini a neke su kao sto si rekao suspendovane, skype,installus,Atomic browser i jos neke aplikacije rade u pozadini.O tome je bilo mnogo reci ovde, to nije "pravi multitasking", odnosno te aplikacije u donjoj traci ne radi u pozadini nego su suspendovane, tako da ne treba da brine o tome.
Ниједна од ових радњи не продаје iPhone! Бар за сада. Не даје ми се 500e за нешто што може да ми цркне и онда могу да се сликам.
Ja koliko sam shvatio otkljucane 4-ke su pocele da se prodaju u USA, ali otkljucavanja starih nece biti (Kao sto je moguce u drugim zemljama). A i najave za 5-icu su da ce od starta biti otkljucana i u USA. Tako da gevey ostaje...Da li je neko cuo informaciju da apple namerava u skorije vreme kad pocne sa radom OS 5 totalno da ga otkljuca da bi povecao prodaju iphone 4ki! Znaci ko ima zakljucan iphone4 sa gevey karticom nece mu trebati jer ce biti softverski otkljucan! Cuo sam tu informaciju a sada da li je trac neznam! Realno je sto vise da prodaju iPhone 4ki jer stize uskoro 5ca!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari