Šta je novo?

FIFA 12

Kako ovo dobro izgleda:
fifa-12-8yn88.gif

:(
Yg3s9.jpg

Poslednja izmena:
Dobro je što su to ubacili ali u ovom primeru deluje totalno neprirodno.

trava vrhunska,tj celokupna grafika bez premca. Ali opet kretanje,kao po ulju da klizaju :/

trava vrhunska,tj celokupna grafika bez premca. Ali opet kretanje,kao po ulju da klizaju :/

Kad jednom krenu te price sa klizanjem, letenjem, lebdenjem i svim ostalim, nema stajanja, svi samo ponavljaju k'o papagaji narednih 50 godina.

Kamera je odlicna...

Poslednja izmena:
Kamera ja odlicna, i onaj volej sa 18m izgleda odlicno! :)

Inače ne obazirite se na preterano puštanje prednosti, namerno je ostavljeno tako u ovom build-u jer je trenutno sva pažnja usmerena na testiranje impact engine-a.

Pih da sam znao pa da upirem kod PESa sa pričom da igrači trče ko da vežbaju alpsko smučanje :D

Zvučaću razmaženo ali ništa na ovom snimku me nije impresioniralo. Navikao sam na to od FIFE ;)

Inače, džaba sav impact engine kad će ljudi redovno da stavljaju injuries off i kad online nikad do sada nisi imao ozbiljne povrede.

Poslednja izmena:
Inače, džaba sav impact engine kad će ljudi redovno da stavljaju injuries off i kad online nikad do sada nisi imao ozbiljne povrede.

Desili mi se možda 2-3 puta da sam morao zameniti igrača :D

Inače kad se igrač "povredi", a zatim i oporavi posle toga, on izgubi nešto na svojoj statistici, čak i ako se to nigde ne beleži (barem je tako rekao mod na fifa forumu). A ako igraš Ultimate Team, ostane ubogaljen za narednih 2-5 mečeva. Pa ili moraš kupovati healing card ili igrati sa izmenama.

Sve to važi offline, dešavale su se i meni ozbiljne povrede posle kojih moraš da zameniš igrača, ali nikada online. Kad kažem online, mislim na onaj standardni mod, naravno. Čak i kad dobije privremeni krstić ne vidim apsolutno nikakvu razliku u njegovim performansama na terenu.

Evo lik upravo igra fifu12 i tvituje impresije svaki čas
https://twitter.com/#!/Adam_Bhatti

Dribbling is so different, and so many context animations too. Love it.

Wow to the shooting! Brand new ball physics guys! Finally...low hard crackers!

Dribbling = Win. Very similar to PES in terms of close control. Massive difference from FIFA 11. Impressive animation!

OMG! Seamless throwin's! No cutscene! ball goes out, you chase it, pick up and throw! Even throw from way behind the line!

First OMG moment! Player down injured. Ref stops play AFTER a few seconds. Sub him off. Restart, drop ball, and player kicks back to keeper!

...

Nista o onome sto je najbitnije - jockey animation :D.

Ma i dalje nema dušu :)

Samo da driblinzi ne budu prenaglašeni i podložni zloupotrebi, to mi je najveća briga :)

Samo da driblinzi ne budu prenaglašeni i podložni zloupotrebi, to mi je najveća briga

Do sada nikada to nije bio problem, štaviše, osim na FIFI WC, uvek je falilo po meni, još malo uspešnosti driblinga.

Mislim da se opet mesa znacenje driblinga na nasem i na engleskom. Oni kad to kazu misle na obicno kretanje sa loptom.

OMG! Seamless throwin's! No cutscene! ball goes out, you chase it, pick up and throw! Even throw from way behind the line!

Ovo mi zvuči kao do sada najzanimljiviji momenat - samo što se bojim da će toga biti samo offline :(

Ooo ludaka, al me nasmejao :D

Ala je Boris naučio engleski :D

FIFA 12 launches in the UK on 30th September, EA has announced.
In a press release detailing the PC version, EA announced FIFA 12 launches in the US on 27th September and worldwide on 30th September.

Koja ce novina biti u Fifi 2012? Mislim na novinum kao sto je u 2011 bila be a goalkeeper.

Nazad
Vrh Dno