Kao što sam rekao budno

pratim razvoj SFM rom-a. Zadnja verzija donosi mnogo novina (verzija 1.1), zasniva se na salsa rom-u i veoma je brz i za sada stabilan (2 dana intezivno koristim i testiram)-nisam imao ni jedan FC do sada. Kada kažem brz stvarno to i mislim, Sense radi odlično (tu je i novi Lockscreen

), ispravljeni su neki problemi sa kamerom i sada je kamera full funkcionalna. Takođe baterija drži normalno (nema nikakve extremne potrošnje), čak se usuđujem reći da više drži od Cronos-a 2.1.. Inače za sada nedostaju još ne rešeni Bluetooth i Wifi hot-spot, ali sudeći po intezivnom razvoju mislim da će se naći rešenje i za ovo. Onome kome ovo nije neophodno mogi preporučiti ovaj rom za svaki dan, a svakako svima preporučujem da probaju.
Inače rom se stvarno dobro razvija i mislim da sebastian neće stati dak ga skroz ne završi. Nažalost sve je manje i manje rom-ova kao što rekoh, mnogi dev-ovi su se okrenuli drugim modelia (razumljivo, nabavili ljudi druge igračke

), tako da mnogo nada polažem u ovaj rom (iskreno mi se mnogo sviđa iako nikad nisam nešto posebno voleo Sense rom-ove, ali mi se sad veoma sviđa ova verzija Sense-a )
Kako felshnuti: rom je za
novi radio znači 6.35 verzija (RadioSwitcher ->flash new

ako imate staru verziju radia)
onda iz recovery-a flash:
1.
sfm1.1 europe
2.
freq update
3.
camera update
4.
superuser