Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

Haha bravo Jovo, sto volim kad pametuju sa 'prilagodjavanju masama' :D

Mislim da vi previse dajete sebi prava da sudite o svemu i svacemu. Ne postoji nemanje ukusa, ili neizgradjeni ukus, to je tvoj pogled na svet. Postoje razliciti ukusi, znaci nekome se svidja CoD a nekome ne. To ne znaci da onaj kome se svidja nema ukusa, vec da se njegov razlikuje od tvog! Admine ajde povedi racuna ko sta ovde tovari u temu, ili otvorite hejterski deo foruma u kome ce pojedinci da pljuju po svemu i svacemu bez da remete ljude koje zanima sta se desava sa igrom u razvoju, novostima vezanim za istu itd...

Slažem se, ali onda dolazimo do one moje poznate paralele sa grandom i mtv-jem :D

Whateva, ko je skapirao - skapirao je (konzumerizam/antikonzumerizam), ostali ne treba da budu pogodjeni. Ovo pisanije je bas imalo veze sa temom i pojasnjavanje je onim padobrancima koji uskoce u temu da se vidi njihov leet stav kojim napisu neki aforizam kako je igra krs. Dakle, nikakvo odstupanje od teme, vec samo malo prosirivanje vidika.

Sta god mi mislili o ovoj igri i zaglupljenosti ostatka univerzuma, COD je ipak jedna zarazna igra zbog svoje akcije i tempa....

Da li je neko primetio sličnost sa Battlefield 3kom sa padanjem zgrade? :) Izgleda da je to sad u trendu :D

Pa Crysis ubacio snezni lvl, i potom eto ih CoD i BF BC ... zatim Crysis 2 gde se ruse soliteri i trese se zemlja, i guess what...:d

A vidim tu su i Wall Street i metro koji se krshi...haha

Poslednja izmena:
Da, svi kopiraju Crysis, tu genijalnu i nikada pre viđenu pucačinu, igru sa fenomenalnim zapletom koji se oslanja na klasični i neponovljivi filmski serijal Univerzalni Vojnik. Toliko originalnosti, duha i atmosfere još nigde nije viđeno...

Naravoučenije je, nemoj pokušavati da izdižeš bilo koji Crysis iznad ostalih klišea :)

^^Postedi me tvojijeh naravoucenija jer su po pravilu gluposti na koje odgovaram cisto iz dosade.
Niti sam izdizao bilo sta niti pevao hvalospeve, ali stanje je tako, hteo ti da priznas ili ne...Crysis nije bas pojam originalnosti i genijalnosti, a sta tek reci za ove igre u kojima se nekom "slucajnoscu" pojavljuju ove sitnice, CoDovi, Bad Companiji i jos neki "biseri" koji se pojave posle...;)

LOL.
Gledajuci ovaj trejler dolazim do zakljucka da je ovo re-skinovani CoD 4 sa novim lokacijama.

^^

Kao da su te sitnice nešto čega nije bilo pre Crysis-a. Kao da se u igrama nikada nije rušio nivo kroz koji protrčavaš, kao nikada nijedan FPS pre Crysis-a nije imao snežne mape. Ali u pravu su, verovatno su videli od Crysis-a, DICE jer su deo iste korporacije kao i Crytek pa im nije teško bilo da uzmu po koji fazon. CoD je sa druge strane najveći konkurent EA a zna se kada je naticanje direktnih konkurenata onda ne sme nijedan od njih da zaostaje u odnosu na drugog, ma kolika glupost bila u pitanju. Kopiraće oni jedni druge i dalje, ne brini.

Bilo kako bilo, čak i da su iskopirali jedne druge, nisu iskopirali nešto što nije viđeno u igrama starijim od 10 godina. Samo što se u međuvremeno zaboravilo na te fazone tj. neki su zaboravili a neki jednostavno se nisu igrali/nisu bili rođeni. Svako računa početak vremena od njemu bitnog momenta, ni ti nisi izuzetak od toga koliko vidim. U početku nije bilo ničega, pa se desio Crysis a i iz volumetričnog oblaka izkočio Bog i stvorio sve ostalo... :p

Poslednja izmena:
COD je serijal koji je u svom izvođačkom i pogotovu idejnom konceptu odavno dostigao svoj limit. Dakle možda je to u ovom momentu koncept bez trunke inventinvnosti ali eto... ljudi to vole! Ja to vidim ovako; COD = FPS u najklasičnijem smislu: ideš, pucaš, ne misiliš mnogo (ili uopšte), neprijatejli padaju na najteatralniji mogući način kao muve oko tebe, a sve to je je ispraćeno lepim animaticima, eksplozijama i filmski upakovanim sekvencama, i to je to... uživancija do 101 i nazad! Stvarno mi je žao ako se neko razočarao u COD, ali ako jeste onda je to zato što nije razumeo šta je COD u stvari! :D

Ako se ikada bude nešto pomerilo ili nadgradilo ovde, to će biti svakako (osim grafike) pre svega još poneka sitnica tipa, bolje manevrisanje glavnog karatkera koji će moći da preskače visoke zidove, provlači se kroz ogradu iz trka ili uklizava ispod parkiranog auta i tome sl, zatim (konačno jednoga dana) Ai i još poneki lepše skockan karakterni animatik... stvarno ne očekujem nešto dalje od ovoga...

Poslednja izmena:
Da, svi kopiraju Crysis, tu genijalnu i nikada pre viđenu pucačinu, igru sa fenomenalnim zapletom koji se oslanja na klasični i neponovljivi filmski serijal Univerzalni Vojnik. Toliko originalnosti, duha i atmosfere još nigde nije viđeno...

Naravoučenije je, nemoj pokušavati da izdižeš bilo koji Crysis iznad ostalih klišea :)

Univerzalni vojnik?!

Hehe, ***, jeste kliše, ali baš i nije toliki, čak je bolji od većine akcionih nazovi filmova.

Opet hejtujete svi :). Trailer je odlican, zgrade se ruse, i neka se ruse, eksplozije, pucnjava, klasican CoD...dobro dosao nama koji volimo da ga igramo.

Zasto sad svaki trailer ima ovu mentolsku pulsirajucu muziku pocevsi od Inception, Transformersa 3 itd....?

Zato sto je to new brown (filter) :d

Fina ova ministrova tetka:D
Šalu na stranu, lepo izgleda cod, ko i uvek, još da možeš da budeš negativac...e to bih platio:D

A vidim tu su i Wall Street i metro koji se krshi...haha

Die Hard 3? :d :d :d :d :d

A ono, CoD je oduvek bio samo pucacina, niti je imao pricu, niti neka bitna desavanja, ides, ubijes zilion neprijatelja i pobedis u ratu samo zahvaljujuci tvojim terminator naporima. Ako neko ocekuje nesto vise od CoD, sry brate, ali trazi drugu igru, toga ovde neces naci. Jedino su me razocarali sa console-rip i sto su sve podjednostavili maksimalno (nema ni lean ffs), ali sta je tu je. Mogu ili da ne igram igru, ili da je igram. Izbor je na svakome, pa kome se ne svidja ili ocekuje nesto vise, neka igra nesto drugo.....

PS: NFH

Die Hard 3? :d :d :d :d :d

To sam i ja hteo da postujem , tacnije link na yt , ali nisam uspeo da nadjem konkretnu scenu a mrzelo me da uploadujem :p

I to sto ti pises nije oduvek vazilo za CoD. Ti si pretezno mislio na modern warfare-e i novije, a CoD je postojao i pre toga :p

A dobro ajde, spasiti capt. Price (koji je zastitno lice IW-a izgleda :d) iz zamka, unistiti avio-odbranu brane, dizanja mostova u vazduh ne lice na objectice u ostalim CoD? :d

U prvom delu se vozis pozadi u kamionu i raketiras pratioce, to radis i u cetvorci.... Samo drugi automobili, kuda ides i protivnici :D
Jeste, razlika postoji u CoD, ali je minimalna.... I ako postoji, ja je nisam primetio (ne govorim o razlici izmedju npr CoD4 i CoD5, radili su ih drugi timovi, vise govorim o CoD od istog tima) - osim grafike i naprednije fizike.....

Pa nije nista cudno. Sve je isto - to je i problem... Ja vec mogu ocekujem sta ce kad da se desi u prici, i vec znam krajnju pricu MW3, posto se neki marinac patio kroz 2-3-4 grada u USA, pobio milion rusa koji su naoruzani do zuba, a on jadnicak deaktivirao 2-3 nuklearke, stigao je da ubije i zadnjeg rusa na tlu Severne Amerike, i seda u avion da leti u Rusiju...

Igra je pravljena za gubljenje vremena i nista vise... Ne postoji prica koja je zanimljiva (marinac koji spasava svet ne smatram pricom), postoji solidan MP, i overall smatram CoD-om okej igrom.... Ne postoji jos uvek igra koja ce da zameni CoD, uskoro BF3 moze to da uradi, i RO2(nisam igrao, valjda?) i... to je to?

Realno verovatno cemo je svi igrati, ali jel znate koja ja razlika izmedju modern warfare2 i black ops, pricam o multiju, skoro nikakva, e ocekujte gotovo isti i mw3, sa par razlicitih dodataka u vidu kill strike

^
razlika izmedju mw2 i BO u multiju je ogromna, ali ogromna

Nazad
Vrh Dno