Šta je novo?

Isprobaj Vip postpaid - besplatno!

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
s0xt95.jpg

Promocija nije losa.
Obratiti paznju da se tokom ta 2 meseca ne moze koristiti usluga rominga, medjunarodni pozivi itd..

L I N K

Takodje, sve sto prekoracis preko saobracaja koji je ukljucen u pretplatu, placas, sto je i logicno. Nije los potez Vipa.

Ček da vidim da li sam dobro razumeo - odem kod njih, kažem hoću da 'vas' isprobam, oni mi daju karticu koja je na Smart 120 paketu i kažu - izvolte dva meseca pričajte, kuckajte surfujte, ništa nećete da platite, sve dok ste unutar tih 120 smartova. Ako vam se posle dva meseca svidi, vi produžite ugovor, ako ne, vratite nam karticu/deaktiviramo vam je/šta god... ?

Upravo tako. Dovoljno da vidis da li si zadovoljan uslugom, mrezom itd itd...
Imash i taj krsh fon za 999 dingera :)

sve sto je muftafikus covek treba da isporaba :D

Lepo, lepo. Ovo je neka kompenzacija za onih njihovih min 3 meseca ugovorne obaveze. :)
Nadam se da ce i ostali da urade ovako nesto.

Genijalna ideja oduševljen sam potpuno. Ne znam koliko ovoga ima u svetu ali je za sve pohvale.

Prava stvar za one koji nisu sigurni da ce u svom kraju imati domet. Cuo sam mnogo puta da se ljudi zale da im je signal los iil da se toga plase.

Prava stvar za one koji nisu sigurni da ce u svom kraju imati domet. Cuo sam mnogo puta da se ljudi zale da im je signal los iil da se toga plase.

Druge mreze omogucuju da se ugovor raskine bukvalno posle jednog dana (Telenor, MTS mozda na kraju meseca), tako da je jako jeftino probati da li je u tvom kraju dobar signal i sl. Meni je bas bezveze za jednu ozbiljnu mrezu da ogranicava korisnike da moraju da ostanu bar 3 meseca i da imaju rok 3 meseca da ti otkazu broj od tvog zahteva (a ti moras da placas).

Elem, super je akcija, otisao sam danas do VIP-a i uzeo broj na probu. Kad je dzabe sto da ne probam kakva je mreza. Kad su dosli imao sam njihov prepaid broj (za probu) i to je bilo bas mucenje, jedva sam potrosio onaj gratis kredit, pa da vidim koliko su se popravili :)

Prodavacica je bila ljubazna, objasnila mi je da nema nikakvih skrivenih troskova i da ce me zvati posle 2 meseca da provere da li zelim da ostanem na mrezi. Takodje je ispricala i sve detalje iz ponude gore koje vec znam :)
Pitala me za onaj telefon, ali posto je zakljucan na VIP, a ja nemam kome da ga poklonim (niko od mojih nije na vipu), nisam ga uzeo.
Broj je brzo proradio, tako da sa te strane nije bilo problema.
Provera stanja: ? na 1260. Zar nisu mogli malo komplikovanije? Preferiram kratke kodove, npr *100# ili sl, ali ok. Pregled stanja je relativno cudan, pise: Stanje je informativno bez pretplate: 0 din. Iskorisceni sadrzaj Smartovi: 0. Nekako sam navikao da mi pise naziv tarifnog profila i preostali saobracaj, ali i ovo moze da prodje. Tj moglo bi da su malo azurniji. Imao sam 2 poziva pre ~2 sata i isti jos nisu obracunati?!? Kod telenora je obracunski period manje od 5 min (proverio malopre). Obzirom da imaju dosta manje korisnika, ocekivao sam da budu barem u 30 min azurni. Ovako ispade da nisu nista bolji od MTS-a.
Sa mrezom nisam jos imao nikakvih problema sve radi ocekivano dobro (barem u Beogradu).

Eto, ovo su neki moji prvi utisci, generalno nije lose, jedino je negativna ta neazurna (MTS trade mark) provera stanja. Imam jos 59 dana, pa cemo videti :)

Poslednja izmena:
Taj broj 1260 se lako pamti, prvi broj 12, drugi 12x5 :d

A stvarno kako su dosli do tog 1260? Mogli su 847 (vip) ili sl, ako nisu hteli neki jednostavan (*100# je meni za to najbolji). Mada ni druge mreze nisu mnogo bolje *797# mts (pa kod njih jos setnja kroz meni) i *311# za telenor.
I zasto sms? To ne moze da se mapira na neki taster (brzo pozivanje). Jel napravio neko aplikaciju u vip izazovu za proveru stanja :d

Ta provera stanja sporije se azurira, pa nema efekta ispitivati stanje svaki cas, za sta bi skracenica bila pogodna. Moja kritika se odnosi na to sto posle te poruke moram rucno da brisem :D

Samo jos da proverimo kako mozemo da uzmemo 10-ak brojeva, i da se siti ispricamo :D :D

A stvarno kako su dosli do tog 1260? Mogli su 847 (vip) ili sl, ako nisu hteli neki jednostavan (*100# je meni za to najbolji). Mada ni druge mreze nisu mnogo bolje *797# mts (pa kod njih jos setnja kroz meni) i *311# za telenor.
I zasto sms? To ne moze da se mapira na neki taster (brzo pozivanje). Jel napravio neko aplikaciju u vip izazovu za proveru stanja :d
Na prepaidu je isto bila provera preko SMS-a ali su apgrejdovali na *123#.. Valjda ce i na postpaidu uskoro.
Inace, mozes pozvati 1234 pa opcija jedan i prekines - stize SMS sa stanjem.
Moje 2god. iskustvo je da provera stanja ide od 30min do 2h max. Stanje mozes proveriti online kao i videti realtime listing odlaznog saobracaja. (interesantna mogucnost).
Racune mozes placati u njihovim poslovnicama - automatski su proknjizeni. (ovo te za sada ne interesuje :) ).
I naravno, iskljuci govornu postu. (LINK)

Sve u svemu Telenor je ime i aktuelan je, VIP je jednostavan i sve sto radi zaista radi.. MTS ima dobar radio deo ali mu je informacioni sistem iz kamenog doba a usluga nikakva (za one nezahtevne moze da prodje :d)

Poslednja izmena:
Mnogi jos uvek nisu upoznati da je VIP koristio/koristi nacionalni roming,pa otuda ta prica o losem signalu - a o tome je pisano X puta na forumima...

postoji app 'vip racun', potrazi na marketu. :D

Moje 2god. iskustvo je da provera stanja ide od 30min do 2h max. Stanje mozes proveriti online kao i videti realtime listing odlaznog saobracaja. (interesantna mogucnost).
Racune mozes placati u njihovim poslovnicama - automatski su proknjizeni. (ovo te za sada ne interesuje :) ).
I naravno, iskljuci govornu postu. (LINK)

Sve u svemu Telenor je ime i aktuelan je, VIP je jednostavan i sve sto radi zaista radi.. MTS ima dobar radio deo ali mu je informacioni sistem iz kamenog doba a usluga nikakva (za one nezahtevne moze da prodje :d)

Iskljucio govornu postu odmah sinoc. Nasao sam te kodove.
Sinoc kad sam zadnji put proverio jos nije bio tarifiran taj razgovor, a bilo je proslo ~3h od njega. Jutros ga ima na stanju. Tako da ocigledno zna da bude i duze od 2h.
Za pohvalu je sto na portalu moze da se vidi listing za tekuci mesec. To niko drugi nema (telenor daje samo za poslednjih 6). To im je + od mene. Mada bih voleo da malo razrade portal (neka pokradu ideje od telenora). Ja bih voleo mogucnost aktivacije/deaktivacije usluga i slanje sms-a barem da vidim.

Probao sam danas net i radi dobro, tj nisam imao problema (mada je to ocekivano).

Nazad
Vrh Dno