Prava stvar za one koji nisu sigurni da ce u svom kraju imati domet. Cuo sam mnogo puta da se ljudi zale da im je signal los iil da se toga plase.
Na prepaidu je isto bila provera preko SMS-a ali su apgrejdovali na *123#.. Valjda ce i na postpaidu uskoro.A stvarno kako su dosli do tog 1260? Mogli su 847 (vip) ili sl, ako nisu hteli neki jednostavan (*100# je meni za to najbolji). Mada ni druge mreze nisu mnogo bolje *797# mts (pa kod njih jos setnja kroz meni) i *311# za telenor.
I zasto sms? To ne moze da se mapira na neki taster (brzo pozivanje). Jel napravio neko aplikaciju u vip izazovu za proveru stanja :d
A stvarno kako su dosli do tog 1260? Mogli su 847 (vip) ili sl, ako nisu hteli neki jednostavan (*100# je meni za to najbolji). Mada ni druge mreze nisu mnogo bolje *797# mts (pa kod njih jos setnja kroz meni) i *311# za telenor.
I zasto sms? To ne moze da se mapira na neki taster (brzo pozivanje). Jel napravio neko aplikaciju u vip izazovu za proveru stanja :d
Moje 2god. iskustvo je da provera stanja ide od 30min do 2h max. Stanje mozes proveriti online kao i videti realtime listing odlaznog saobracaja. (interesantna mogucnost).
Racune mozes placati u njihovim poslovnicama - automatski su proknjizeni. (ovo te za sada ne interesuje).
I naravno, iskljuci govornu postu. (LINK)
Sve u svemu Telenor je ime i aktuelan je, VIP je jednostavan i sve sto radi zaista radi.. MTS ima dobar radio deo ali mu je informacioni sistem iz kamenog doba a usluga nikakva (za one nezahtevne moze da prodje :d)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari