A ko te tera da ga držiš razvučenog na pola monitora i da koristiš fejsbuk integraciju?Jedino dobro u celoj prici je da ova sutuacija prodrma Google i pomeri GT sa mrtve (beta) tacke... Koristim Skype dosta,ali onoga trenutka kad su integrisali facebook i jos kad su se rasirili da mi Skype zauzima pola monitora- u mojim ocima je sve otislo niz brdo...
A ko te tera da ga držiš razvučenog na pola monitora i da koristiš fejsbuk integraciju?
Nemoj smarati besmislenom pričom, pravljenje maila i attachovanje fajla je lakše od drag n' drop u chat prozor?
Onaj ko ne zna da koristi mail taj ne treba da koristi racunar. Mislim, sad pravis raketnu nauku od slanja attachmenta ... Prosto ko pasulj, evo cak i moj komsija koji nikad nije seo za racunar do pre dva dana zna da to uradi bez greske.
@duls:
Cik posalji exe mailom.
Evo rešenja:
To fix skype: goto C:\Users\<windows-username>\AppData\Roaming\Skype\ delete shared.xml
This didn't happen on osx or linux machines. Only windows. You can hardly call it global.</windows-username>
Preuzeto iz komentara na vest sa engadget.com:
http://www.engadget.com/2011/05/26/skype-goes-down-globally-investigation-underway/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari