Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

Meni se ovaj projekat vise svidja nego CM...ovo me podseca na dizajnerski poduhvat mercedesovog tima,jednostavno ne moze da ispadne lose.
Pa pogledajte samo komponente,koliko paznje je posveceno detaljima,kablovima,srafovima i maticama,ovo se i bez ikakvog modinga dizajnerski veoma dobro uklapa...a ovde niko nije spomenuo trud koji treba da se ulozi da bi slika ispala kvalitetna,svetlost koja pada nigde nema odsjaja.
P.S. iznenadio me je izbor ploce,potajno sam se nadao da ce sabertooth da upadne u kombinaciju sto se izgleda tice...

Meni se ovaj projekat vise svidja nego CM...ovo me podseca na dizajnerski poduhvat mercedesovog tima,jednostavno ne moze da ispadne lose.
Pa pogledajte samo komponente,koliko paznje je posveceno detaljima,kablovima,srafovima i maticama,ovo se i bez ikakvog modinga dizajnerski veoma dobro uklapa...a ovde niko nije spomenuo trud koji treba da se ulozi da bi slika ispala kvalitetna,svetlost koja pada nigde nema odsjaja.
P.S. iznenadio me je izbor ploce,potajno sam se nadao da ce sabertooth da upadne u kombinaciju sto se izgleda tice...

nemoj preterivati coveche :D

Dobro to su sad vec ukusi u pitanju :) Hvala svima! btw stigao i cpu :D

Intel i7 2600k

82~0.jpg

83~0.jpg

84~0.jpg

85~0.jpg

Da ocekujemo barem 5 ghz ? :D

Pa valjda ce moci..mozda uz neko poliranje procesora i baze bloka..videcemo :D

Ukljucio sam se sa malim zakasnjenjem, jbl svaka cast na izboru komponenti, ni ja necu ocekivati nista manje od perfekcije kad su projekti tvojih ruku delo ;)

Pa sta modovati na 600T :d:d Kako god.....verujem da ce biti maksimalno pedantno :wave: Jedino mi se hladjenje ne svidja zato sto je u Stacker-u bio H50 ...pa da ne bude mnogo slicnosti ;) Koliko si platio napajanje?

Nisi citao na pocetku u prvom postu se zahvaljuje kompanijama na pomoci
Pre nego sto bilo sta dalje napisem ili postavim iskoristicu priliku da se najpre zahvalim kompaniji Corsair koja mi je pruzila ogromnu podrsku za ovaj projekat kao i kompanijama Gigabyte i Noiseblocker na svom ucescu i lepom doprinosu

Tako da predpostavlajam da je sve komponente dobio za moding ili ce ih dobiti u narednom nekom kracem periodu da bi mogao lepo da ide sa modom, ako gresim neka me neko ispravi.

Sta da plati?Pa njemu treba da plate sto je odabrao njihove komponente za modding:D

***, vidis sta znachi dobra veza :D i ja cu napraviti dobar mod, samo mi neko kupi TJ07 :D

ja bi ovog i završena priča...

Prilozi

• 616.jpg
    616.jpg
    61.7 KB · Pregleda: 132
  • g2back.jpg
    g2back.jpg
    48.4 KB · Pregleda: 127
ja bi ovog i završena priča...

Ja bih nešto manje, uATX ploča da može da stane, neko modovano napajanje da ne zauzima puno prostora, mesto za jedan WB radijator i to je to :) U to stavio neku naravno uATX ploču, jedan SSD, jedan HDD, neki x4 i da me Bog vidi :) I naravno neki Radeon 6xxx :)

Ljudi,ne smemo da napravimo OFF od ove teme, mislim da vise zasluzuje...

;)

@jbl, pa gde si ti? cekamo slike i workprogress....!!!!

Tu sam tu sam :D Svaki dan se radi po malo,trenutno cekam stvari sa water jet secenja, usput sleeveujem napajanje itd :)

uh,ne svidja mi se bas ovaj vodenjak....:) ali videcemo sta ces od njega da napravis :)

ja kad sam juce prelazio carinu donio sam jedan bijeli Corsair 600T i u njega stavio dvije boce piva limenke fante ,pita me gospodin sta ima da prijavite rekoh,mini frizider i pivo ,a jeli mini frizider, onda su me odrali ko jarca na carinu:mad:

ja kad sam juce prelazio carinu donio sam jedan bijeli Corsair 600T i u njega stavio dvije boce piva limenke fante ,pita me gospodin sta ima da prijavite rekoh,mini frizider i pivo ,a jeli mini frizider, onda su me odrali ko jarca na carinu:mad:
AHAHAHHAHA , mada nisi se lose sjetio jos da je upalilo :)

?? Sta je bilo konkretno? ***, i ja kada saljem reklamne materijale za musterije u CG i u ino svaki put plasim se sta ce od reklamnog uzeti na carini...

@jbl

zasto bas H70, kada imas bolje a i lepse kulere??? nemoj samo da mi kazes da si ovo dobio for free, jer odma` krenem za Suboticu i ubicu te :D Salu na stranu, verujem da si citao testove, pa me zanima zasto bas H70? u ovaj kuciste moze da stane h2o hladjene, `ladno.

Vrh Dno