- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 585
Ne razumem, ne razumem, ne razumem
Juce preko kiesa updatujem na jvh posle punjenja baterije i sve je bilo ok. Bateriju nikako da potrosim, a koristio sam dosta i WiFi i igrao Glyders 2 igricu i cackao telefon cesto.
Danas popodne je baterija konacno pala na 27% pa sam prikacio tel na punjac... kada se baterija napunila, iskljucim punjac i posle par minuta pogledam kad ono baterija na 77%..da popizdis..
Ponovo napunim do kraja i baterija za sat vremena mirovanja opadne za 2-3 %.
Gde je problem? Nisam jos nista radio u vezi roota i tako toga
Pogledaj potrošnju baterije, da li je Android System na vrhu sa najvećom potrošnjom? Pretpostavljam da jeste. Prati CPU on time, pogledaj koliko je bio, zapamti cifru i ostavi telefon par minuta, pogledaj ponovo ako se promenila vrednost u tih par minuta ne čačkanja, nešto se zbagovao kao što smo imali par slučajeva do sada. Rešenje - isključi telefon pa ga uključi i prati ponovo CPU on time, ako ne raste kada ne diraš telefon, normalizovao se. U mom slučaju to mi se desilo samo jednom za svo vreme od kako imam telefon i od tada se nije vraćalo. Isti slučaj sa ortakom, došao mi je sa tim problemom, samo sam mu isključio pa uključio telefon i rešio mu stvar i od tad više nema problema.
Battery stats ima male, do nikakve veze sa ovim problemom, pod uslovom da je u pitanju ovaj problem što sam spomenuo.
Poslednja izmena: