Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Radi li nekom back + home za screen capture na JVH?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Da samo ima mali delay u odnosu na 2.2, tek posle sekundu-dve odradi.

Da ne treba neki folder da kreiram posto meni nece a I nemam screen capture folder kao na froyo

Ne treba da praviš, on će sam napraviti. Pogledaj da li u sistem/ apps imaš screencapture.apk.

Kako da vidim kad ga jos nisam rutovao tako da I nemam system folder

Jel ima neki JVH kernel koji je rooted? Ovaj iz Tweaky ROM-a nije rooted :(
Nadam se da ona procedura sa FuguModom nije jedina koja postoji posto nisam uspeo da je nateram da radi...
Supercurio JVH kernel,korisim ga,za sad ok... @Caesar:drzao sam rom sa tw4 2 dana i nisam mogao da izdrzim lag...do daljnjeg to djubre u moj fon vise ne ide...a svi devovi se sad nesto loze na tw4,maltene nemas kasvetan klasican sgs custom rom...strasno....btw...jel moze nekako da se zbudzi android lockscreen na stock odexed rom, taman sam sve sredio i za sad radi pristojno ,mrzi me da flesujem ponovo deodexed?

Ja sam od juce na Tweaky JVH v2 i radi odlicno, ne znam kakve to lagove i probleme vi imate.

Koji god rom sa tw4 da sam probao, ima toliko fc-a da je ovo strasno. Telefon toliko laguje da u jednom trenutku stane i moram da vadim bateriju. Kako vama radi tw4 i na kom romu?

Kod mene nema pravila, ili će jedno vreme raditi savršeno ili će stati isto kao tebi, bukvalno stane na 30 sekundi pa nastavi normalno. Nekad uspori i dobijem slideshow performansu koja odjednom nestane i ponovo radi normalno. Nekad zabode ali brzo izbaci poruku TW4 has stopped responding i imaš opciju Force close i Wait. Ako klikneš Wait, oporaviće se za 15-20 sekundi. Kao što rekoh nema pravila u njegovom ponašanju, ne zabada često, evo nije mi zabo od juče predveče a drndao sam ga dosta od tad, ali može da se desi da mi zabode za pola sata od sad ili slično. Koristim JVB deodexed.

Hint, ako ti zabode na duži period a mrzi te da čekaš, drži power dugme 7,8 sekundi, tako se radi reboot telefona bez vađenja baterije, verujem da dosta ljudi ovo ne zna.

Ja sam od juce na Tweaky JVH v2 i radi odlicno, ne znam kakve to lagove i probleme vi imate.

Ja tog lika pratim od pocetka. Skroz je ok i uvek hoce da pomogne. Cak ga donacije i ne interesuju, jednostavno voli to da radi. Nisam probao njegov jvh, ali jvb mu je bio ok ali opet sa tim nasumicnim lagovima i fc tw4. Pa sam ga promenio.

@gizmor
Tako i meni. Evo sad sve radi ok. Onda od jednom krenu lagovi i ostala sra**a koja proizvodi tw4.

Ja ne preferiram takav reset. Imam utisak da je mnogo bolje kad se izvadi baterija.
A predpostavljam da malo njih zna za takav reboot. Ja ga provalih jos od kad sam uzeo mob i kad se eclair sam od sebe gasio :)

Stavio sam deodex stock rom sa voodoo kernelom, posle sam ubacio galaxy s2 temu, overscroll efekat, lockscreen, crt animaciju i stvarno sam zadovoljan kako radi rom, posle 2.2 koji mi je dosadio ovo je baš osveženje.

Ja tog lika pratim od pocetka. Skroz je ok i uvek hoce da pomogne. Cak ga donacije i ne interesuju, jednostavno voli to da radi. Nisam probao njegov jvh, ali jvb mu je bio ok ali opet sa tim nasumicnim lagovima i fc tw4. Pa sam ga promenio.

@gizmor
Tako i meni. Evo sad sve radi ok. Onda od jednom krenu lagovi i ostala sra**a koja proizvodi tw4.

Ja ne preferiram takav reset. Imam utisak da je mnogo bolje kad se izvadi baterija.
A predpostavljam da malo njih zna za takav reboot. Ja ga provalih jos od kad sam uzeo mob i kad se eclair sam od sebe gasio :)

Šta znam, meni je nekako to bolje nego da zavlačim nokat i skidam poklopac pa bateriju :) . Takođe ovu moju metodu posmatram kao reset dugme na kompu, a to vađenje baterije kao da čupaš kabl iz napajanja :D

Ne, al ozbiljno, moraju da porade još malo na portovanju ovog TW4, meni se skroz sviđa kako izgleda i radi (kada ne baguje :) ) u odnosu na stari TW, tako da se trenutno nećkam da ga sklonim.

@telep

Ne znam zašto si toliko čekao, serendipity jeste dobar, ali GB je GB.

Bio sam ja probao svaki ginger što je izašao ali sam čekao neku "finalnu" verziju.

Stavio sam deodex stock rom sa voodoo kernelom, posle sam ubacio galaxy s2 temu, overscroll efekat, lockscreen, crt animaciju i stvarno sam zadovoljan kako radi rom, posle 2.2 koji mi je dosadio ovo je baš osveženje.

Mogu li likovi za sve navedeno?

Koristi li ko MIUI? Tvrde da su sredili kameru i 720p recording. Ima li neko iskustava sa ovim ROMom. Još koristim Froyo, nikako da se iskristališe situacija sa gingerbread romovima, stalno pljušte nove verzije.

Kakve nove verzije, JVB je izašao pre tri nedelje, sad je izašao JVH koji ispravlja sitne rupice i to je to, sve je kristalno :)

Koristi li ko MIUI? Tvrde da su sredili kameru i 720p recording. Ima li neko iskustava sa ovim ROMom. Još koristim Froyo, nikako da se iskristališe situacija sa gingerbread romovima, stalno pljušte nove verzije.

stavio sam ga sinoc...dobro radi rom, nisam stigao jos da ga istestiram maximalno, kamera je sada ok ali nisam probao recording, nema zabadanja i sl jedino sto moram da punim telefon 2x dnevno -.-

Pozdrav, zanima me sledece, ako neko moze da mi pomogne :) ... Posto standardni micro-usb punjac koji se dobija uz telefon ima output od 5.0V / 700mA, da li cu ostetiti bateriju ako budem koristio Nokiin micro-usb punjac koji ima 5.0V / 1200mA output. Inace Nokia E52 za koju je taj punjac ima isto 1500mA bateriju i puni se dosta brze od Galaxy S -a , verovatno zbog te razlike u outputu.

Hvala unapred ...

Ja sam punio tim punjacem bas od E52 i punio mi je duze nego original od 0.7A . A nece ti ostetiti jer telefon ogranicava struju punjenja tako da nista posebno ne dobijas,neces ga brze napuniti ako ti je to bio plan...

Nešto mi nije jasno po pitanju silent moda i headseta. Šetam gradom, slušam muziku preko slušalica, stigne mi SMS ili neko pozove i umesto da očekivano dobijem audio notifikaciju kroz slušalice, meni telefon zvoni kroz zvučnik!? :trust: Jel ovo normalno ponašanje i da li može da se promeni?

Drugo, ako uključim silent mode kako bih sprečio bilo kakve audio notifikacije iz zvučnika telefona, tada nemam mogućnost da čujem kroz slučalice audio feedback pojedinih aplikacija jer one (konkretno Endomondo) za voice feedback koriste system audio, a pošto je system volume na nuli u silent modu, ne čuje se ništa bez obzira na priključen headset. :S:

Ima li rešenja za ovo? Dakle da mi sav audio i audio notifikacije idu kroz slušalice kada je priključen headset?

Poslednja izmena:
@gizmor
Ja ne mogu vise sa ovim tw4, bas baguje. Napravio sam od adw exa da bude isti tw4 :)

Meni ne baguje previše, danas se samo dva puta zapucao tokom celog dana čačkanja. Ne znam zašto sam se vezao toliko za njega jer sam ADW EX koristio 80% vremena od kad sam uzeo telefon. Trebaće malo više bagovanja da me TW4 iznervira, a kada se to desi leteće sa telefona samo tako :) . Tad stavljam ovaj novi ADW EX.

Ne razumem, ne razumem, ne razumem :)
Juce preko kiesa updatujem na jvh posle punjenja baterije i sve je bilo ok. Bateriju nikako da potrosim, a koristio sam dosta i WiFi i igrao Glyders 2 igricu i cackao telefon cesto.
Danas popodne je baterija konacno pala na 27% pa sam prikacio tel na punjac... kada se baterija napunila, iskljucim punjac i posle par minuta pogledam kad ono baterija na 77%..da popizdis..
Ponovo napunim do kraja i baterija za sat vremena mirovanja opadne za 2-3 %.
Gde je problem? Nisam jos nista radio u vezi roota i tako toga

Koji hack si odradio na Kies-u kad ti je ponudio JVH? Meni ne nudi ništa još uvek... Takođe, da li imaš srpski swype sa tim JVHom?

Što se baterije tiče, pokušaj od uradiš clear battery stats.

Vrh Dno