Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Možda malo preterujete sa tim weather widgetima, satovima i indikatorima baterije. :D Lično koristim samo Fancy widget na jednom home ekranu, ali me nervira što se temperatura, a ponekad i opis vremena malo razlikuje od onoga što prikazuje MSN weather gadget u Win7, ne znam kojem da verujem. :)

Koji je po vama weather widget najprecizniji za Srbiju?

Inače, defaultna Messaging aplikacija definitivno nema opciju da se isključi konvertovanje u MMS ako je poruka duža od 3x160 karaktera, a pošto često pišem duže SMSove, morao sam to da rešim instaliranjem druge SMS aplikacije. :( Malo sam procunjao po marketu i izbor je pao na Handcent SMS, dosta je bogata opcijama, ali ako neko ima bolji predlog, dobrodošao je! Jedino što me nervira je sam naziv ikonice koji ne može da stane ceo, da li postoji mogućnost da se renameuje nekako?!? :S:

Prilozi

• sms.png
    sms.png
    63.7 KB · Pregleda: 66
Pa ja sam do juče imao samo jedan screen na kome je bio beautiful widgets, tapatalk i par ikonica, ali eto video od Caesara pa reko što da ne, malo za promenu :D

Staviš ovako tri weather widgeta kao ja pa nađeš neku srednju temperaturu :)

Umesto handcenta koristi go sms (meni je mnogo lepši i bolji). Samo isključi da radi u pro varijanti i onda je mnogo brža aplikacija.

Jos 62 glasa za Go SMS. Handcent je trebao da bude ono sto je Go SMS sada :)

@Gizmor: Pretera ga sa toliko widgeta ;)

I kakav je JVH na kraju, ima li nekog da sumira iskustva? Ja sam jos uvek na 2.2.1 i cekam oficijelni GB kako bih se upustio u dalju igranku sa flesovanjem i nerviranjem.

Poslednja izmena:
Evo i mojih ostalih screenova,ali za main screen simi widget pro mi je zakon,jer ima i launcher...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1304779085322.jpg
    uploadfromtaptalk1304779085322.jpg
    328 KB · Pregleda: 96
  • uploadfromtaptalk1304779120122.jpg
    uploadfromtaptalk1304779120122.jpg
    316 KB · Pregleda: 96
  • uploadfromtaptalk1304779154617.jpg
    uploadfromtaptalk1304779154617.jpg
    316 KB · Pregleda: 90
  • uploadfromtaptalk1304779181227.jpg
    uploadfromtaptalk1304779181227.jpg
    316 KB · Pregleda: 89

I kakav je JVH na kraju, ima li nekog da sumira iskustva? Ja sam jos uvek na 2.2.1 i cekam oficijelni GB kako bih se upustio u dalju igranku sa flesovanjem i nerviranjem.

Ćuti, ja sam još dobar, Caesar ima svih 7 screenova popunjeno :D

GB je oficijalan već neko vreme, jedino ako misliš na Kies. Meni JVB radi kako treba, JVH me mrzi da opet flešujem jer nema nikakvih problema i radi kao i custom romovi, još nemam potrebu da ubacujem nešto custom. Treba imati GB, pogotovo sada kad su portovali ove stvarčice sa SGS2 koje su dosta korisne, najviše ova nova Email aplikacija, bolje je urađena nego stara. IM isto lepo radi.

Rc 6 radi odlicno, brzo kao I prethodni,baterija mi traje oko1,5 dan max sto je po mojoj potrosnji sasvim ok. Bagove za sad nisam primetio sem tog sto sam napisao a i to sam sredio. U pitanju je bio equalizer widget koji je pravio problem kad je aktivan pa sam ga obrisao :). Inace od rc5 "final" :),otvaranje galerije je ektremno brzo slike samo izlete sto mi se posebno svidja.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ladno još uvek neko koristi Darky-a, ja sam pobegao od njega odavno kada sam skapirao koliko lik ima nedovršene romove koje izbacuje svaki dan...

Ćuti, ja sam još dobar, Caesar ima svih 7 screenova popunjeno :D

GB je oficijalan već neko vreme, jedino ako misliš na Kies. Meni JVB radi kako treba, JVH me mrzi da opet flešujem jer nema nikakvih problema i radi kao i custom romovi, još nemam potrebu da ubacujem nešto custom. Treba imati GB, pogotovo sada kad su portovali ove stvarčice sa SGS2 koje su dosta korisne, najviše ova nova Email aplikacija, bolje je urađena nego stara. IM isto lepo radi.

Okej ubedio si me :) Samo jos da vidim koji "ROM" je dobar...

EDIT: Sta se desilo sa Doc's kitchenom? Poslednji ROM je JPK!

Jel valja cemu Tweaky? Vidim da ima dosta SGS2 feature-a?

Poslednja izmena:
Ni meni nije bas najjasnije sta je to toliko "lose" kod njegovih romova. Sve funkcionise,radi brzo, baterija traje duze nego na drugim romovima, bag se pojavi ponekad I to je to.
Sad ce odma neko krenuti nemas pojma,ovo,ono,darky je klinac nema pojma I sta ti ja znam :). U sustini ja sam jako zadovoljan a ima I dosta drugih ljudi koji isto misle...

I ja bih da fleshnem neki GB, dosadio mi Serendipity, pa dajte preporuku.

Ja sam na stock-u, probaj možda cm7, želeo sam i njega da probam ali mi je cimanje sad pošto mora da se flešne sa froyo-a. Kažu da nešto nije baš super sa kamerom, i da curka po malo baterija :), ali eto. Možda stavim za neki dan da MIUI da zezam druga koji je dao 600e za iPhone 4 :D

Da, u stok aplikaciji ne mozes da iskljucis to konvertovanje, to sam ja istrazivao jos u oktobru prosle godine i dosao do tog zakljucka :) A ja koristim go sms pro, lepse i gladje mi radi od handcent-a...

Ma mogu da pricaju sta hoce, promenio sam 50 romova i na kraju sam se vratio na Darkyja jer mi se u sve ukupnom skoru najbolje pokazao ukljucujuci i najduze trajanje baterije...

Jos 62 glasa za Go SMS. Handcent je trebao da bude ono sto je Go SMS sada :)

Sta je za tebe oficijelni gb? :) ova poslednja verzija se moze preko kies-a updatevati sto je,bar po meni,oficijelna verzija.

Ja koristim darky 9.5 (js8) bez lagfix-a...telefon ubija kako je brz, nisam primetio NI JEDAN BUG od kada ga koristim, baterija traje i do 3 dana uz normalno koriscenje wlan-a i surfa, muziku ne slusam , video ne gledam (ponekad neki kratki klip), telefoniranja oko 40ak minuta dnevno, uredjaj ne gasim preko noci?
LAGFIX nisam ni ukljucivao, mogu da zamislim kako bi radio sa lagfix-om...mozda je darki klinac ali ovaj 9.5 mu je izuzetan (nemam pojma za ranije romove) nisam prepoznao telefon kada sam ga ukjlucio...
Zanima me ovaj novi GB, flesovao sam jednu od prvih verzija ...bila je ista kao FROYO plus sto je imala grozni bug sa "stalnosvetlecim" soft tasterima pa sam posle uflesovao stock 2.2.1 pa onda darki...i od tada nista nisam menjao...vidimm da ste uglavnom zadovoljni i da vam lepo radi phone? Dal' da flesujem ovaj zadnji sto je izasao pre 3 dana? Hoce li biti oficijalnog roma sa EXT4 i TW4 -om, GB tastaturom i ostalim dzidzabidzama koje ima Nexsus s ili SGSII?
Jos nesto da dodam...danas mi je stigao ZAGG invisible sheild...koje razocarenje ljudi moji...ja sam ga odlepio posle 2 sata telefon postane lepljiv, coskovi koji su najvise ranjivi su "goli", prst toliko zapinje po ekranu da je to strasno...mozda on stiti ali osecaj u koriscenju je sr*nje tesko, makar sam kupio krpicu za 20e :).

Ja koristim darky 9.5 (js8) bez lagfix-a...telefon ubija kako je brz, nisam primetio NI JEDAN BUG od kada ga koristim, baterija traje i do 3 dana uz normalno koriscenje wlan-a i surfa, muziku ne slusam , video ne gledam (ponekad neki kratki klip), telefoniranja oko 40ak minuta dnevno, uredjaj ne gasim preko noci?
LAGFIX nisam ni ukljucivao, mogu da zamislim kako bi radio sa lagfix-om...mozda je darki klinac ali ovaj 9.5 mu je izuzetan (nemam pojma za ranije romove) nisam prepoznao telefon kada sam ga ukjlucio...
Zanima me ovaj novi GB, flesovao sam jednu od prvih verzija ...bila je ista kao FROYO plus sto je imala grozni bug sa "stalnosvetlecim" soft tasterima pa sam posle uflesovao stock 2.2.1 pa onda darki...i od tada nista nisam menjao...vidimm da ste uglavnom zadovoljni i da vam lepo radi phone? Dal' da flesujem ovaj zadnji sto je izasao pre 3 dana? Hoce li biti oficijalnog roma sa EXT4 i TW4 -om, GB tastaturom i ostalim dzidzabidzama koje ima Nexsus s ili SGSII?
Jos nesto da dodam...danas mi je stigao ZAGG invisible sheild...koje razocarenje ljudi moji...ja sam ga odlepio posle 2 sata telefon postane lepljiv, coskovi koji su najvise ranjivi su "goli", prst toliko zapinje po ekranu da je to strasno...mozda on stiti ali osecaj u koriscenju je sr*nje tesko, makar sam kupio krpicu za 20e :).

Nisi u pravu! Koristim GB od kada se pojavio (JV1, JVK, JVB) i nikada nisam imao takav ili bilo koji drugi problem.

Poslednja izmena:
pa nisu htela da se "ugase" svetla na soft tastarime...nego dok svetli ekran svetle i oni...to je krajnje iritirajuce...

Pa šta se dešava? Treba da ti otvori Social hub ekran prvi put kada ga startujes, odaberes zemlju i to je to. Posle imaš Add account i biraš šta ti treba, Windows live messenger, Google talk i Yahoo messenger. Možda nisi stavio novi Social hub?

mislim da me nije pitao za zemlju,napravio account za gmail i live,ako uđem na social hub pa feeds add account pa kliknem na neki im account msn, gtalk ili yahoo doživotno će pokušavati da se konektuje

Evo baš sam sad pokušao i trebalo mi je nekoliko pokušaja da uđem, a juče sam iz prve ušao. Ili je ostajao na Connecting ili Unable to connect to server. Onda sam nekoliko puta zaredom pokušao da se ulogujem/izlogujem i radio je svaki put. Stvarno se čudno ponaša.

da li si samo kopirao fajlove u sistem\app, odakle si skinuo možda ovaj nije dobar pa daj link.

Jel ima neki JVH kernel koji je rooted? Ovaj iz Tweaky ROM-a nije rooted :(
Nadam se da ona procedura sa FuguModom nije jedina koja postoji posto nisam uspeo da je nateram da radi...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno