Šta je novo?

Jel neko razmišljao o nabavci "classic" mobilnog telefona?

ja pokusavam vec 2 godine da nadjem novu 6510.

6510-2.jpg

Fenomenalan telefonchic, jako malih dimenzija. Bas sam juce hteo da popravim svoj koji je za americko trziste, prepravim ga za evropu i koristim kao drugi telefon. Ali popravka bi bila preskupa i neisplativa, pa sam odustao. :/

2. Matrix 2 - 7610

nokia-7110.jpg

imam ga i dalje, crkao mu je ceo PCB nazalost ... telefon zakon. kad sam se javljao na njega 2000ih, odma se oko mene pojavi tri cujshi :p

dalje nema, bilo koji model pored ova dva nije vredan pomena :)

ovo je 7110, nije 7610..

greshka :) ne moze covek vishe da popamti, jer su ovi iz nokie izbacili sigrno preko 300 telefona sa xxxx kombinacijom brojeva

Al sto Matrix 2 :d :)

pa zato sto je u matriksu koriscen drugi model, a ovaj je dobio greshkom matrix ime :) pa ih je narod zvao -

matriks 1

Nokia-8110.jpg

i 7110 martix 2

inace je 8110 imao obican cover, dok su u filmu ovi iz nokije ubacili da buse spring cover (na dugmence). pa je onda 7110 zapravo postao pravi matrix telefon, jer je prva nokia sa takvim poklopcem, serijski.

Hehe, to sam zaboravio skroz :)

Tako je, prava 8110 se otvarala rukom. Nisam siguran da je imao aktivni flip uopšte ,ne mogu već da se setim. Inače, kratko vreme sam imao jedan vrlo zanimljiv telefon, Siemens SL10, takodje sa kolor ekranom i vrlo originalnim dizajnom za to vreme. Na žalost, kvalitet samog aparata nije bio sjajan, prijem njanjav - mnogo mi je korisnija bila tadašnja Motorola CD920 kojoj sam se vrlo brzo vratio. :)

moja top lista telefona, od tih klasik varijanti:

1. direktor - 6310i (ili njegov prethodnik 6210)

6310i.jpg

dalje nema, bilo koji model pored ova dva nije vredan pomena :)

auuu,ubo si kao prstom u oko... :D
ovo je moj drug pre par meseci uzeo sa novom maskom...a eno,puni su oglasi tog telefona..
telefon je kao SAN! :D

toliko shmekerski kad uzmes da zoves, ili kad ti zvoni <3

a inace,ima i iPhone4, i draza mu je 6310 ;D
ima dusu

gledaj, nije nimalo naivan ni njegov prethodnik, imao sam ga licno, i tvrdim da je to najizdrzljiviji telefon ikada. pokajala se nokia sto ga je napravila, ko mercedes sto je izbacio 124 :)

6210 -

zCE2i.jpg

Ajde kada se ova tema vec pretvorila u "koji sam matori telefon imao"..

6110 kameleon - prvi mobilni koji sam posedovao, secam se kako su se ljudi lozili zbog toga sto menja boje u zavisnosti od ugla, pa cak i meni kao klincu je bilo zanimljivo :)

img_A_261_fc7370b8c656f968ad002cf4378c1f35.jpg

Ja bih sada kupio Simens SL45 / SL45i. Bio je veoma skup kada je izašao; to je prvi telefon sa memorijskom karticom i MP3 plejerom.
sl45i_1.jpg

Uspeo sam da mu zbudžim MMC od 1GB i video ju je celu. Fon je toliko extra da stvarno nemam reči. Kupio sam ga novog pre par godina i digoše mi ga mamgupi iz džepa. Ne mog da ga prežalim.
Kada bih našao, sada, ovaj model bez razmišljanja bih ga kupio!

Stvarno je bio ekstra taj period kad su se mobilni tek zahuktavali kod nas :) Kakvi su to modeli, Siemens koji je imao sjajnih modela a onda iz ne znam kog razloga potpuno nestao iz sveta mob. telefona... Sony i Ericsson dok su bili samostalni, SE nije ni bleda senka telefona dok su bili pod odvojenim brendovima..

da, zaista. koliko je recimo ovaj bio gotivan fon:

ericsson_t20.jpg

Ja u torbi nosim Noklu 8250 ali sam u potrezi za Eriksonom T28s, taj bih voleo imati.

^ uuu daa :D
taj t28, kad se pojavio, pa onako tanak, otvaranje vratanaca u sekundi.... <3
bio sam dosta balav, al eto, secam se kao juce da je bilo...

inace,pre nego sto se pojavio t28, bio je ovaj t10s
ericsson-t10s-1999.jpg

ljudi...koliko je to bilo izdrzljivo booooooooog te mazo!!
inace sam taj nasledio od keve, negde jos u 8.razredu O.S (omg,kako je ovo mator model kad se prisetim)i toliko sam ga njakao, da mislim da ni gumeni djon na patikama ne bi tako nesto izdrzao.

keva dobila za rodjendan sgh t100 (kad se pojavio taj color ekran bilo je WOOOUUUWWW)
SAMSUNG_SGH-T100.jpg

a ja nasledio krntiju ;D

ju... kako ste me dirnuli ovom temom <3

ja bih kupio motorolu V3 :) crnu neunistiv telefon

btw ako neko zna gde ima da se kupe nove motorole V3 nek mi posalje na poruku :)

Ovaj mi je upao u bazen. Otresao, rasklopio, osušio i nastavio je normalno da radi dok ga nisam prodao

IMG_1280.JPG

Poslednja izmena od urednika:
Kad si ga prodao prestao je da radi? :D

Evo i moja skromna kolekcija koju imam vec par godina.

Naravno uz T28 imam i original krute futrole za nosenje.

Nokia 6210 je po meni tu najkvaliterniji telefon
sa kojim nikada nisam imao problema do sada.
Vrhunska izrada kao i prijem.

Zaboravili ste legendarnu Nokia 5110, telefon koji je vazio za najprodavaniji model kada se pojavio davne 1998 godine koliko se secam.

Ericsson T39 je inace prvi Bluetooth telefon ;)

Prilozi

• mobilni.jpg
    mobilni.jpg
    284.5 KB · Pregleda: 138
aj molim vas nek neko edituje ppredragov post i da udari jedan enter.

Samsung sgh x460 je zakon

samsung-sgh-x460-2.jpg

Slazem se da su Nokia-e 62 i 6310 i 7110 neverovatno dobri telefoni. Sad ste me inspirisali da popravim ovu 6310i sto mi se vuce po fioci vec par godina.

BTW, cudi me da se niko nije setio:

Nokia 3210:

244px-Nokia_3210_3.jpg

Nokia 8890:

8890_phone.jpg

Ericsson R320:

err320_00.jpg

Bosch 909 Dual S (koliko samo smekerski telefon :D):

1.jpg

da se i ja pohvalim mojom skromnom kolekcijom.. :D

svi sem T68i, koji i sad koristim, imaju falicne baterije, a inace rade..

Prilozi

• 29042011088.jpg
    29042011088.jpg
    947.9 KB · Pregleda: 94
Sad kad vidim kod tebe SL42, setih se kako su se razlikovali na trzistu po tome sto je SL42 dolazio sa 16MB karticom a SL45 sa 32MB. :)
Sad smo taman negde na 1000 puta tih kapaciteta. :)

Vrh Dno