Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Ma i radim tako, ne bas uvek, ali radim. Drugi problem je taktika koju je lako razviti za onakav ai, neke nivoe bih mogao da igram i u gacama i japankama.

Recimo, onaj nivo sa onim najvecim ceph-om, koji seta tamo-vamo na stanici, a mali cephovi padaju sa krova - ostanes u onom hodniku gde nivo pocinje, izletis i nabacis c4 na Velikog, pa se vratis i cekas male da dodju na vrata, sredis ih, pa opet izadjes kad onaj okrene ledja, c4 i to ponovis jos jednom i gotovo. Mesto je prava personifikaacije pojma linearna hodnik pucacina.
A taj nivo me namucio prvi put - trebalo bi da na PH bude barem malo zanimljiv.

Poslednja izmena:
Sinoć krenem na post human, reko malo da se pomučim, ali ništa od muke, svega sam jednom izginuo i to u nekim suicidnim manevrima kad se zaletim k'o majmun, prešao par nivoa, isključio C2 i uključio WoT:)
Previše lako čitam protivnike:p
Previše je linearno, nivoi su generalno skučeni, a još kad naletim na nevidljivi zid pokušavajući da istražim okolinu...ccc.
C1 i CW su mnogo slobodnije i pružaju više uživanja i raznovrsnosti, C2 brzo pređe u monotoniju.

Igra je blago receno losa. Rec linearno dobija sasvim novo znacenje ovde. Iako je i prvi deo bio linearan bar je postojao neki prostor za kretanje koji je stvarao osecaj kvazi-slobode a ovde - ides pravo malo levo ili desno i to je to.
Prica - smor, ispricana milion puta do sada; gadni mali nestasni virus skocio u grad i pojeo sve zivo. Mogli su bar malo biti originalniji. Za mene C2 je igra koja je 2 koraka iza C1.

Konzolitis? :d

Tipican primer oboljenja ;)

Igra uopste nije losa, mislim da sam stigao skoro do kraja, kako igra napreduje sve je bolja i bolja.
Od smornog pocetka do sjajnih delova koji pocinju u petoj ili sestoj misiji.

Daleko od toga da je loša, nego nije dovoljno dobra:D

Probajte C2 mp za promenu pa se javite, umesto sto svi kukate na los AI i please bez odgovora tipa probao sam demo, zato sto tamo nije bilo 2% sadrzaja koji je u full-u. Ovo je prvi mp koji me odvojio od team fortress 2 (cca 700h igranja) i l4d1/2 (cca 500h). Pre par meseci sam kupio i BC2 koji je stvarno odlican ali mi nije ni upola zabavan kao C2 mp

Imam jedan MP koji igram, C2 igram zbog single player-a.

Ne izlazi... Koliko ja znam.

DX11 Patch info

Novi patch najavljen za sledecu nedelju

A new Crysis 2 PC patch is coming next week and we'd like to give you a preview on some of the changes that will be included.

PC Changes:

• Vote-kicking feature added.
• Added a reserved slot system for server admins.
• Further improvements to anti-cheat measures.
• Objectives are returned if they end up in forbidden areas.
• Fix for Nanosuit Modules that could not be leveled in some circumstances.
• Fix for some instances of errors logging into multiplayer that would report "Could not connect to Gamespy".
• Fix for unlock tokens failing to be awarded if a player quit a game in which they leveled up before the end of the round.
• Fix for inconsistencies with weapon zooming.
• Fix for outdated stats being saved when a client leaves mid-game.
• Fixes to the Nanosuit Reboot option available at level 50.
• Fixed several weapon exploits.
• Fixed a rare issue where auto-aim, stealth kill and grab would not work on an AI.
• Reduced memory footprint of sound.
• Optimized full screen effects on some graphics cards.
• Optimized SSAO on some graphics cards.

Poslednja izmena:
Da, Levat je cak ubacio sanduke sa municijom na tacno odmjerene strateske pozicije?

Full logisticka podrska by neprijatelj!

Evo probah MP malopre i jos me boli guza od silovanja. :D Dve partije odigrah i na kraju sam imao 1:3 otprilike. Nista onde meni nije jasno, svi su cloakovani, rokaju me sledja i svi su brzi od mene a ja se vucem ko prebijen. Trebalo je verovatno prvo da igram SP da se upoznam sa promenama u odnosu na prethodne delove.

Zasto mi MP radi losije od SP?
SP preko tweakera na medium leteo na oko 50fps, a MP na low preko tweakera se vuce u pojedinim delovima mapa i na 20fps a avg je 30.

Pretpostavljam da je vise procesorski zahtevniji multi, pa zbog toga radi losije...

Ja nikad nisam presao prvi deo, stoji mi tu kutija na stolu, bas mi je zao, MP smara, al mozda skinem neki sejv pa da nastavim gde sam stao. Jel preso neko? Ja sam stigao do nekog dela kad oslobadjas nekog naucnika.

Na nekom tamo sajtu je igra "Deal Of The Week" za 15€ :) traje još par sati

Kako smara ovo igranje od cekpointa do cekpointa :S: Ako nesto mrzim u danasnjim igrama onda je to definitivno ovo...

Evo probah MP malopre i jos me boli guza od silovanja. :D Dve partije odigrah i na kraju sam imao 1:3 otprilike. Nista onde meni nije jasno, svi su cloakovani, rokaju me sledja i svi su brzi od mene a ja se vucem ko prebijen. Trebalo je verovatno prvo da igram SP da se upoznam sa promenama u odnosu na prethodne delove.
Kad se napucas na +30 level i ti ces da silujes:)))))

A sta volis, izazovno igranje uz quicksave-ove?

Pa ono, volim da nakon sat vremena igranja saviram tu gde sam stao, pa kasnije da nastavim, a ne da moram da igram jos pola sata do sledeceg cekpointa... Ne vidim neku logiku u cekpointima, osim to sto te maltretira da igras od jednog do drugog...Na kraju krajeva i cekpoint i quicksave rade isto. Cuvaju tvoj progres do tog terenutka, samo sto ti quicksave ili obican save daju vise slobode :)

Imali smo igre sa normalnim PC save sistemom 15 i vise godine, i niko se nije zalio da nema izazova i da je sve prelako. Dok su conzolje tavorile sa memori cardovima i tako bile fizicki ogranicene kada i kako mozes da snimas. Igre za konzole su logicno bile dizajnirane oko tih tenhickih limita koji su jednotavno tokom vremena postali JEDINI nacin na koji igre mogu da se prave.

Cekaj, vi igrate mp za siroke narodne mase ? :) Ja sam sve odradio kako treba ali nece da prihvati nijedan serial koji lupim :D

kucas 5 grupa po 4 simbola a u svakoj grupi treba 2 broja i 2 sloveta :D

P.S. treba ti i odgovarajuci lek, naravno
P.P.S. kazu da narodna verzija radi samo od 17:00 do 23:00, zvuci kao sala ali izgleda da je tacno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno