Šta je novo?

Apple tuzi Samsung

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
******izam na delu.

Znaci ne verujem kakve tuzbe postoje :D spanske serije...

(copy paste iz druge teme)

tuze kompaniju od koje im zavisi ipad i iphone...wtf....jos plus telefoni lice samo zbog metalne lajsne, ima drugaciji profil(ona "bradica"), ima drugaciji zadnji deo, ima 3 dugmeta napred(1HW)....koji fail ce ispasti od tuzbe....

Steve and Geesung this morning on the phone...

Steve: Geesung, you designed it wrong.
Geesung: Steve, we're predicting there could be a 6 months or longer delay on the A5 processor.
Steve: Oh... I'm just kidding!
Geesung: I wasn't

i oni tuze nekog? http://gizmodo.com/#!343641/1960s-br...-apples-future

Znaci samo Apple sme da pravi zaobljen telefon i da stavi ikonice u kolone?

Apple nije svestan svoje nesvesti, pravice od blata oni Samsung ako im okrene ledja :).

Apple spent nearly $5.7b on Samsung parts in 2010, faces 'strong' response to its patent suit

11x0419nsgs.jpg

Want some numerical context to last night's revelation that Apple is suing Samsung Electronics for copying the iPhone and iPad? How does $5.7 billion sound? That's how much Apple spent on buying up parts from Samsung last year, according to the AFP, which cites the Cupertino company as Samsung's second-biggest client after Sony. Given the breadth of Samsung's component manufacturing, these expenditures can and probably do span everything from flash storage and RAM to processing chips to displays. What's fascinating here -- and illustrative of the psychopathic nature of corporations -- is that in spite of this massive interdependency, Apple's lodged a broadly worded patent assault on a major prong of Samsung's business (smartphones and tablets) and now Samsung's been quoted as saying it has "no choice but [to] respond strongly." A company official has apparently expressed the belief that Apple may be infringing on some of Samsung's wireless patents, which means we can probably look forward to another fat batch of papers being submitted to the Northern District of California court. Lovely.

Ma dogovoriće se oni. Pa ko bi im pravio delove za male pare da nije Zamzunga :)

No comment ;)

Sad kad se desi "slucajna" nezgoda tokom snabdevanja Apple-a delovima za "i" uredjaje, bice zanimljivo :D

Da, kada im zavrnu slavinu bice kukanja. Apple-u ovo nije trebalo.

na kraju ce Samsung da izvuce pare od Apple zbog ovog :D kao...aj sad za kaznu 2 billion dollars asap ! :D

Kažu drukčije na macrumorsu. Kažu da će Sasmung propasti kada Apple prestane da naručuje od njih i kako Apple nema problem jer je ekran LGjev a ostalo će da im pravi Sony. Već vidim iPhone od Sony delova i cene neverovatno povoljnih 1999$ :d

Ima i ovakvih komentara:

Samsung is disgusting. If Apple made a friggin refrigerator, they would have copied that as well.

Kako posle ovakvih izjava da imam pozitivno mišljenje o Apple fanbojima, ajde recite mi molim vas? Nekada sam kao ultimativnog dumbass-a zamišljao redneck Amera sa pivom u ruci koji redovno gleda Nascar na TVu. Danas je to nalickani Amer u skupocenom džemperu lila boje sa dizajnerskim cvikerima koji nosi iPad u ruci.

Izjaviti da ce gigant kao Samsung da propadne zbog toga sto Apple nece vise kupovati delove od njih? Svasta. To jeste pravi fanatizam i takve ljude sazaljevam.

Apple reinvented a usb hub...

Samsung da propadne ako ih Apple odj**e? Kako da ne. Mislim da je Stevica il ko god sad vodi Apple nervozniji od direktora Samsunga oko ovoga :D Al resice oni to u naturi :D
Voleo bih da se neko od nasih fanboyeva oglasi po ovom pitanju, jes d imam 3GS al nisam bas fanboy :)

Samsung zaradjuje godisnje 142 milijarde $, ugovor sa Apple-om cini samo 4 % njihovog profita. I da ceo Apple vredi oko 300 milijardi $,... A koliko sam negde procitao Apple je planirao neke TV-ove da prodaje, sta ce sada biti od toga :) ?

Pa posto bi verovatno ti televizori bili 4:3 bolje da ne bude nista.

Au jesu slicni u pm :d
pa onda svi medjusobno treba da se tuzakaju, posebno sada kada svi lansiraju papuce, nema vise manevarskog prostora za dizajn kao ranije..
Jbe mi se i za Samsung, Lg, SE, Apple itd itd

Poslednja izmena od urednika:
ja ocu da tuzim sve ove, jer koriste kvadrat u dizajnu svojih uredjaja, svi izgledaju ko kvadrat bre! a moj cukun cukun cukun cukun cukun cukun deda iz 5600 pne je prvi furao lenjir od drveta ...

jel zna neko kome da se obratim ?

ma daj molim te ... dve najljigavije firme se tuze oko gluposti. prosto mi nedostaju AMD vs Intel tuzbe, bile su zanimljivo stivo za citanje.

Ovo je nebulozno kao kada bi Prestigio tuzio Razer za kradju oblika misa :d :d

nije to nista :D link

a jel apple dobija sve te sudske procese u svoju korist ? ako da - onda se po*erem u americki pravosudni sistem, za kojisam do skoro bio ubedjen da je najbolji. covece, ovo sa "app store" zvuci kao da Gizmor registruje prodavnicu - "mesara", i ubuduce sve ostale mesare moraju da se dovijaju i da se nazovu - "prodavnica ispresavijanog vola i svinje" i slicno :S:

a jel apple dobija sve te sudske procese u svoju korist ? ako da - onda se po*erem u americki pravosudni sistem, za kojisam do skoro bio ubedjen da je najbolji. covece, ovo sa "app store" zvuci kao da Gizmor registruje prodavnicu - "mesara", i ubuduce sve ostale mesare moraju da se dovijaju i da se nazovu - "prodavnica ispresavijanog vola i svinje" i slicno :S:

nije bitno da li dobija ili ne , bitno je da je apple u centru price , pa makar i na ovaj nacin ... jedan od najstarijih trkova za shameless marketing koji vec dugo sprovode

Apple brod ce lagano krenuti da tone, imali su jako puno inovacija sa iPhone-om, iPad, ali koliko vidim ponestaje im ideja, a konkurencija iste i bolje performanse nudi po nizoj ceni, u tablet trzistu Apple jos caruje, ali koliko ce to potrajati pitanje je. Carrieri u USA se utrkuju ko ce da ima ekskluzivni HTC Android model, dok ih iPhone toliko ne interesuje, iOS market share stagnira,...

Stvarno ne mogu da verujem kako ljudi stvarno ili ne vide ili se prave da ne vide kako je Samsung ukljucio fotokopir aparat za apple proizvode, a koliko apple propada vidimo iz godine u godinu kako su sve uspesniji :)
Do sada je Samsung i prihvacen (precutno) kao jeftiniju verziju nekog apple proizvoda ali u poslednje vreme nije da su kopirali i cene od apple vec su ih tu i pretekli :)

Da citiram samog sebe posto nisam video da postoji ova tema:

Ma nije samo iPhone i iPad, kopiraju sve zivo u poslednje vreme bez ikave maske, kazu da cak i ambalazu proizvoda, punjace... sto je stvarno smesno, a znamo svi da su cak povukli iz proizvodnje najvljen tablet kada su videli kako izgleda iPad2 :)
Samsung se stvarno trudi da im sve lici na apple i ne znam sta je apple cekao do sada?

Evo jos par primera:

simularities.jpg

af.jpg

ik.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno