Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Isti problem imam i ja sa placanjem vec dve nedelje, kao da su ubacili u system proveru IP adrese zemlje iz koje se placa .. Na kraju sam trazio od prodavca paypal email adresu pa sam mu tako platio...

+1

A možeš i da se loguješ direkt na PP pa ideš na send money, i onda negde copy-paste broj transakcije sa ebay. Zaboravio sam, ali sam i tako par puta odradio. I onda prodavac vidi i daje feedback, a onako moraš da ga juriš.

Ovo na .co.uk nisam probao, probaću prvom prilikom.

TO je prvo sto te ebay cust support savetuje, ali ni tamo ne radi, tj izbaci neki jos gluplji error.

Ko sto rekoh, jasno mi je koji je problem sa PayPal-om, ali mi nije jasno kako je Google Checkout te probleme zaobisao, obzirom da nude pomenute usluge u Srbiji.

Pa Google nije registrovan kao banka, te se verovatno sa te strane uklapa u regulativu i zato je i ponudio ovo na tržištu Srbije regularno, ovo mi jedino pada na pamet kao logično.

Btw, meni PP radi regularno preko ebay.com, nemam nikakvih problema, registrovan nalog pre oko 2 godine, koristim AmEx Banca Intesa karticu.

Poslednja izmena:
Dosta strana ima ovo a nemam vremena, treba mi informacija jedna, znam da je preko moneybookers moguće a recite mi ako može preko paypal-a da se podigne novac tj da se withdraw-uje novac na intezi ili rajfajzen kartici, virtuon ili electric.

Treba mi hitno ovaj info, u RF su mi rekli da može da se withdraw-uje naravno zemlja je navedena kao hrvatska

Hvala

+1

A možeš i da se loguješ direkt na PP pa ideš na send money, i onda negde copy-paste broj transakcije sa ebay. Zaboravio sam, ali sam i tako par puta odradio. I onda prodavac vidi i daje feedback, a onako moraš da ga juriš.

Ovo na .co.uk nisam probao, probaću prvom prilikom.

Ne radi ni na paypal-u kada idem na pay for ebay items , takodje izbacuje error....

Nema Srbije na PP, ima na ebay-u.

Odsad u BiH možete i primati novac preko PayPala

Najpopularniji servis za internet plaćanje PayPal od danas je omogućio svojim korisnicima iz Bosne i Hercegovine da putem tog servisa primaju uplate preko kreditnih i debitnih kartica. Od 2007. godine bilo je omogućeno samo slanje novca na taj način.

ccc Neverovatno a Srbije uopste i nema na spisku. Hvala Tadicu sto ima toliko nezaposlenih pa i mi sto radimo preko neta ne mozemo da primamo novac iz inostranstva godinama. Rupa je ovo najveca

Rupa je ovo najveca

Pazite za koga glasate :d

Meni se dopada komparacija Miodraga Kostica iz Aktera, imate tim koji igra u drugoj ligi, vrlo los skor belezi. Onda uzmete igrace pa im zamenite mesta. Golman postaje centarfor, levi bek postaje golman itd. Sta mislite, kakav ce to tim biti :-devil-:

Svasta, citam sve jednostavnije od jednostavnog a ono mi ne ide.... imam Intesinu internet karticu, otvorio sam nalog na pp sa sledecim podacima

Ime Prezime
Moja ulica i broj
Belgrade, Savski Venac
11000
Slovenia

imam nula na racunu, nema problema...

Related credit cards mi ne postoji, probao sam vise puta sa tom internet karticom,

podaci koji mi stoje su

Ime Prezime
Moja ulica i broj
BelgradeSavski Venac
11000
Slovenia

broj ceo kartice sam uneo i onaj crc sam stavio validation code iz kvadratica (tri broja)

i kad kliknem ajd dalje... dobijem :
The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.

I de sam sad pogresio...?

Hvala unapred.

p.s. Treba mi pp samo da bi kupio unlock code za software preko neta, znaci nista ebay ili ostale ludorije...

elem, hvala jos jednom...

Upisi madjarsku umesto slovenije... Tako je meni proslo skoro sa intesinom visa internet karticom.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

imam 20 eura available balance na paypal-u, kako da ih iskoristim :S nemam pojma, neće nikako da pošaljem nekome ili bilo šta drugo, im stuck...

Mogu li nekako da ih pošaljem nekome? Ništa mi ne uspeva, niti mogu nešto da kupim na ebay-u niti ko zna šta... užas, niti hoće preko steam-a, blokirao mi kupovinu na pola i ubacio mi od coh gold edicije samo jedan naslov...

Naravno da mozes da posaljes.

Reci mi kako?

Imam available funds od 20.79€ i pokušao sam da pošaljem i stalno me odbija i kaže kako nemam funds na kartici da odradim slanje para

Pa ides na send money i upises mail kome hoces i koju sumu.
Jel si siguran da ti taj PP nalog nije blokiran ?

Nije blokiran, premier: verified, sve je u najboljem redu.

u payment method mi je navedena kartica, mada ne znam zašto kada imam funds na nalogu...

Pazi moguce da su ti ta sredstva blokirana na PP nalogu.
Znam kad meni neko uradi refound love pare su blokirane dok to ne prodje birokratiju PP i banke, obicno oko 10tak dana. Pre toga bi se na kratko pojavile pare na PP, i odma se povlace nazad na devizni racun iz meni nepoznatih razloga.
Ja bi sacekao malo na tvom mestu, a ako nema promena posalji im email, ne ujedaju. :)

Poslednja izmena:
Ma treba ameru da pošaljem 5$ a i sjebao sam tu kupovinu preko steam-a i sada ne znam šta kako kada... totalno sam pogubljen, poslao sam mail paypal support da vidim šta kako, sada vidim da nije u available balance nego u paypal balance, šta to znači? kada će se preseliti dole u available?

Inače, jesi li probao da withdraw-uješ pare sa naloga?

Poslednja izmena:
Ma treba ameru da pošaljem 5$ a i sjebao sam tu kupovinu preko steam-a i sada ne znam šta kako kada... totalno sam pogubljen, poslao sam mail paypal support da vidim šta kako, sada vidim da nije u available balance nego u paypal balance, šta to znači? kada će se preseliti dole u available?

Inače, jesi li probao da withdraw-uješ pare sa naloga?

Nisam povlacio pare sa racuna, jer ako me blokiraju cao my money.

Kada te blokiraju verujem da više ne možeš reg sa istom karticom jel da?

Vec sam pisao o tome par puta. Problem se resava tako sto se logujes na ebay.co.uk i odes na myebay i platis. Ne znam zasto se to desava, mozda novi ebay checkout ne podrzava lepu nam Srbiju...

Meni nece ni tako. Placam bez problema direktno preko PayPala ali nikako drugacije...Jel zna neko u cemu je fora?

Kako stavljate pare na paypal?
Ne vidim nigde opciju Add Funds
capturevqw.png

Ne moras stavljati... bolje da ne stavljas, nego da prebacis na primer eura pa oni skontaju da si iz Srbije i to ti blokiraju...
Posto si povezao karticu sa paypal racunom, kada budes nesto placao sredstva ce se samo transferovati sa tvog racuna u banci, na paypal i onda dalje bez problema.

Uputstvo za paypal

Kome zatreba...u prilogu je uputstvo kako otvoriti racun na paypalu.

Prilozi

• Uputstvo za paypal.doc
    681 KB · Pregleda: 241
Kome zatreba...u prilogu je uputstvo kako otvoriti racun na paypalu.

Hvala za prilog ali mene interesuje neka zemlja koja ima mogucnost da povlaci pare na karticu, a Madjarska to nema pravo.

Probao sam sve to sto pise u uputstvu sa Slovenijom, isto sa Intesinom Visa Karticom, ali odbija da prihvati karticu uz obrazlozenje da "kartica nije iz dozvoljene zemlje" :(

Jel zna neko da li moze BiH ?

Moze samo Slovenija, BiH ne moze ni ono shto svi ostali mogu, a ne takvu stvar :)

A zašto da se ne upiše Serbia/Srbija?

Ja imam nalog otvoren na Sloveniju i u polje State/Province/Region sam upisao Serbia. Povezao nalog sa Intesa MasterCard Standard i radi najnormalnije. Izbacivao mi je grešku kada sam dobio drugu karticu (istekao datum na staroj), ali sam probao ponovo sutradan i prihvatio je. Čak sam i plaćao sa tom novom karticom i to direktno sa PP, za kupovinu sa eBay-a i stigao mi je paket, a na adresnici je pisala moja adresa, Serbia, Slovenia (samo što je Sloveniju neko precrtao hemijskom olovkom, verovatno Post Forward)

Jedino nisam probao da li radi povlačenje sredstava sa PP na karticu.

Kako da kupim nesta preko paypala ako na tom sajtu nema dugme za paypal (na jednom sajtu sam video da neki lik prodaje gramofonske ploce i pise da moze da se plati paypalom - kakva je procedura...predpostavljam da treba da ga kontaktiram i sta dalje...)

Nazad
Vrh Dno