Šta je novo?

AMD 1090t i TurboCore

e ljudi, degradirao mi se cpu. radi na samo 4ghz, i greje se nenormalno chak 56c :D

Prilozi

• ScreenShot032.jpg
    ScreenShot032.jpg
    390.7 KB · Pregleda: 66
hahahahah, objasnio je covek, svi vi kojima nesto nece na 4ghz amd x6 1055t, pokupite procesore, spremite kintu pa pravo kod demios-a da vam pokaze da mogu, samo vi to niste znali!

Nece ova noctua ga lepo hladi, ali reci cu vam neshto meni je znao da prolazi 50 krugova linx na 4ghz i kad pustim prime posle 10 min bum restart. :D

mozda ti je bash u momentu kad si pushtao prajm, neko od ukucana palio bojler i/ili rernu, pa ti se srozavala struja :D

ubedjen sam i dalje da mu ne treba toliko napoona, al dobro....to sam samo ja, a shta ja znam.....ne znam nishta :D

ima li neka fora sta sve treba da se iskljuci(ne bios,nego u win-u) dok se "linx-uje" i da li potreban svez win install,posto mene ponekad zeza?

Poslednja izmena:
ima li neka fora sta sve treba da se iskljuci(ne bios,nego u win-u) dok se "linx-uje" i da li potreban svez win install,posto mene ponekad zeza?

Pa sve procese koji guše procesor, Anti-virus program, neke tupave aplikacije koje rade u pozadini(a uvek ima neka ;)), ozbiljni overklokeri gase i sve vizualne efekte(advanced system settings) tokom testiranja.

onda najbolje clean win i testiraj do mile volje,pa posle instalacija gluposti...

Baš tako, samo treba pogasiti svu tu bagru u OS-u. Druga stvar, demios ima dobar čip, pa može da izvuče 4GHz bez problema, dok neki imaju malo slabiji, pa im treba više struje, bolja ploča, etc...

Ma lepo je videti u profilu da ti je cpu na 4ghz ali kad nece nece ***, spusticu ga na 3.8ghz dosta mu je necu da ga pucam naponima, nego ne znam shto su mi tolike temperature pogledajte posle samo 3 kruga nabio 54c

Prilozi

• 3333.PNG
    3333.PNG
    365.2 KB · Pregleda: 36
Ma lepo je videti u profilu da ti je cpu na 4ghz ali kad nece nece ***, spusticu ga na 3.8ghz dosta mu je necu da ga pucam naponima, nego ne znam shto su mi tolike temperature pogledajte posle samo 3 kruga nabio 54c

nema veze,posle 50 krugova temp ti sigurno nece biti preko 56c...U prvih 5 sto se zagreje,to je to...

losa provetrenost kucista,mozda baza nije lepo nalegla,ima nekoliko mogucnosti...

Ja narucio Noctuu. Stize sutra :p

Ja danas narucio Noctuu ;)

6850din u Vip House, i postarina, toliko ce izadje... Nego, razmisljam se nesto. Imam 2x2Gb rama. Da li cu moci da dodam kad dokupim jos 2x2 ili ce morati da se skida cooler?!

Obavezno ;)

6850din u Vip House, i postarina, toliko ce izadje... Nego, razmisljam se nesto. Imam 2x2Gb rama. Da li cu moci da dodam kad dokupim jos 2x2 ili ce morati da se skida cooler?!

Nece ti se videti uopshte slotovi od noctue, *** ja sam platio pre manje od mesec dana 7500din isto u vip house samo je mana shto ima godinu dana garancije..

Nazad
Vrh Dno