Ljudi prvi put sam u skoru 3D Mark 11 u manjoj grupi bolje plasiranih. A nisam je klokovao ni malkice. Doduse za malo da budem u najvecoj grupi sa mojim sistemom.
Ne bas u najmanjoj grupi ali onoj do nje. Bas sam srecan.
🙂
Evo vidite:
http://3dmark.com/3dm11/965139
ASUSEEEEE, ASUSEEEEE,...
Malo me Phenom koci da je i7 bilo bi jos 200 poena gore sigurno ali dobro.
Alo bre pa ja sam ludji od vas jos kada sam razmisljao o tome. Koja izolacija kucista. Pa to izlazi zvuk kroz onu rupu napolje. Zamislite kada bi duvala unutra. Da zapusim to ja krompirom lepo.
Pa mogao bi prase da pecem.
Tiganj u kompu kutlaca i prelivan prasence dok ATI radi Furmark. Ne dobijam nista izolacijom. Ma ne razmisljam o tome uopste. Nije to ventilator od kucista.
Do 45% je sasvim podnosljivo, ne smeta mi, cuje se ali OK. 50% ajde da kazem vec nije prijatno ali izdrzacu, preko ne. To je najveca razlika izmedju 45-55% ventilator je drasticno velika razlika i gore vec vise imas buku u kuci.
Temp u 3D Mark 11 je bila 82C sa zakljucanim ventilatorom. Kazu da do 80C nema frke a da je 95C problem. Mislim to ono ozbiljni kazu, ima koji pricaju da je lose preko 75C i oni koji moze do 110C ali to ne smatram za ozbiljno ta dva saveta.
Ne znam pre sam imao ASUS od 60e i GIGABYTE OD 70e rade i posle nekoliko godina, mozda je to resenje. Mozda je resenje i stati sa kupovinom do ulasaka u EU.
Ma koje pojacavanje ventilatora preko te cifre 50. Do 50 je izdrziljivo da ne budem sitnicar da hocu zakljucan bas ventilator ali ko mi kaze preko da trpim taj nije normalan.
Ljudi vracaju 6970 samo tako po Evropi a tek ce vracati kakav fan pojacavanje, aftermarket cooleri, slusalice, izolacija kucista, gluposti, ...