puska
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.05.2005
- Poena
- 319
ja koristim ARHD 3.2 + 12.41 radio+revolution theme uz sense ui, wi fi i 3g uvek ukljuceni, koristim telefon solidno, nit preterano nit premalo normalno koriscenje dhd mi izdrzava noc, dan, noc i sutradan prepodne ili eventualno do popodne znaci nekih 36-40h otprilike, imam sync 2 gmaila 1 hotmail twitter facebook i weather
standby je od 2 do 8 mA uz neke pikove, inace sto se tice signala 12.41 radio mi je malko pojacao signal na 3g za jednu ili 2 crtice
bagova nema, inace ja sam imao rotation bug pa je apache to sredio i ubacio s novim kernelom, i od 3.2 verzije sve super, inace zalili su se na gps i weather tih problema nisam imao, a i cpu bug se kod mene retko javljao
standby je od 2 do 8 mA uz neke pikove, inace sto se tice signala 12.41 radio mi je malko pojacao signal na 3g za jednu ili 2 crtice
bagova nema, inace ja sam imao rotation bug pa je apache to sredio i ubacio s novim kernelom, i od 3.2 verzije sve super, inace zalili su se na gps i weather tih problema nisam imao, a i cpu bug se kod mene retko javljao
Poslednja izmena: