Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Doc's je cool ali vremenom telefon postane trom i spor. Ostali nit smrde nit mirisu, ovo je prvi ROM sa kojim sam zaista zadovoljan.

Da. Ne znam zasto, ali posle nekog vremena totalno uspori...zato sam ga i promenio.

Ja sam pratio uputstvo i serend. sam stavio posle instaliranja stock roma. Stvarno deluje ok ovako na prvi pogled.

Bas cu da probam serend. rom. Ako kazete da je dobar, verujem vam na rec.

Da li je neko moze detaljnije da opise gb jvk ako ga je probao? Ovi tamo sa xda samo ke***u...

A šta te konkretno zanima?
Nema swype, nemam CWM (nisam skontao kako da ga ubacim), pa ne mogu da install isti preko CWM...
Stabilan je, sve radi odlično.
Dosta je brz (hmmm, ovo je relativna veličina... ne znam na osnovu čega da uporedim... promenio sam sve ROM-ove i stock i darky, i dobro radi)...
Baterija... e ovo mislim da može bolje... oko 20h ali sa 3g nonstop na ON + bluetooth dosta vremena preko dana...
Dobar je TouchWiz... ima neke novine...

E sad, niko mi nije odgovorio na pitanja koja sam postavio:
1. želim da biram unlock mode (kao što ima darky: puzzle unlock, epic, android, itd.) Gde to da nađem?
2. gde da nađem da kada držim off dugme, izbaci čitavu onu listu: restart, donwload mode, recovery mode, itd...

Sta ti ocekujes od ROM-a?
Evo ja ocekujem da ga ne radi neka budala poput Darky-a, da nema listu od 50 stavki koje nicemu ne sluze, da nema *****ne animacije, da ima normalnu temu koja je kompletna i kod koje je dosta paznje posveceno detaljima...
Ocekujem da radi stabilno i brzo, da nema suvisnih stvari koje posle samo moram da izbacujem, ocekujem da ima kitchen jer koji krasni se to zove ROm ako ne mogu sam da izaberem sta ce da sadrzi.

A probao sam ih vala sve... Darky je ******, Doc's je cool ali vremenom telefon postane trom i spor. Ostali nit smrde nit mirisu, ovo je prvi ROM sa kojim sam zaista zadovoljan.

Naravno da svi hocemo da bude brz i stabilan,samo nisam znao da je vazno da procitam biografiju kreatora i da od toga rom postane bolji ili losiji... A Darky ima aplikaciju za konfigurisanje gde mozes da odaberes sta ce ti staviti,drugim recima mozes sve zivo da izbacis pa da posle ne moras da brises...I meni se pokazao kao vrlo brz i stabilan. A ovih dana cu probati Serendipiti pa cu dati realan sud...

od nedavno ima ovaj telefon i instalisao sam Kies ( 2.0.0.11033_25 ) na racunar da mogu upravljati telefonom prego njega.
e sada šta je meni problem .
interesuje me da li neko zna kako mogu preko Kies-a da upravljam sms porukama jer uopste nema tu mogucnost.to mi je veoma vazno
imao sam pre Nokiu i preko PC Suita se moze upravljati jer postoji ta opcija
gledao sam i starije programe za Samsung PC STUDIO ali mi telefon ne radi na tom programu tj ne vidi ga .zašto ! ne znam

ako neko nesto zna i zeli da pomogne bicu zahvalan

izasao juce spb shell 3d...bolji je nego beta verzija, ali i dalje mu fali dosta customizacije...kosta 14$ i za sada nema izlecene verzije

odgovor na pitanja

Nema swype, nemam CWM (nisam skontao kako da ga ubacim), pa ne mogu da install isti preko CWM...
Stabilan je, sve radi odlično.
Dosta je brz (hmmm, ovo je relativna veličina... ne znam na osnovu čega da uporedim... promenio sam sve ROM-ove i stock i darky, i dobro radi)...
Baterija... e ovo mislim da može bolje... oko 20h ali sa 3g nonstop na ON + bluetooth dosta vremena preko dana...
Dobar je TouchWiz... ima neke novine...

E sad, niko mi nije odgovorio na pitanja koja sam postavio:
1. želim da biram unlock mode (kao što ima darky: puzzle unlock, epic, android, itd.) Gde to da nađem?
2. gde da nađem da kada držim off dugme, izbaci čitavu onu listu: restart, donwload mode, recovery mode, itd...

1. za biranje unloka skini sa marketa Lock 2, za njega postoji na marketeu gomila skinova.
2. ta opcija postoji kao deo nekih kernela, nisam zapamtio kojih, pa moraćeš da probaš.

Poslednja izmena:
Šta to tačno (treba da) uspori? :sceptic:
Pa ceo telefon postane trom i pocne da laguje. Skrolovanje, apps itd

od nedavno ima ovaj telefon i instalisao sam Kies ( 2.0.0.11033_25 ) na racunar da mogu upravljati telefonom prego njega.
e sada šta je meni problem .
interesuje me da li neko zna kako mogu preko Kies-a da upravljam sms porukama jer uopste nema tu mogucnost.to mi je veoma vazno
imao sam pre Nokiu i preko PC Suita se moze upravljati jer postoji ta opcija
gledao sam i starije programe za Samsung PC STUDIO ali mi telefon ne radi na tom programu tj ne vidi ga .zašto ! ne znam

ako neko nesto zna i zeli da pomogne bicu zahvalan

Niko ovde od nas ne koristi to sr**e od Kies-a. Uzmi malo procitaj temu i xda vezano za SGS i shvatices da ti je kies nepotreban

izasao juce spb shell 3d...bolji je nego beta verzija, ali i dalje mu fali dosta customizacije...kosta 14$ i za sada nema izlecene verzije

Prvi put kad sam ga instalirao zakucao mi je fon morao sam da vadim bateriju,a drugi put mi je samo da crni ekran neko vreme i izasao,tj vratio me na prethodni lancer...

Uzeo sam juče Galaxy S i ne mogu da ga povežem sa PC-em zato što imam sledeći problem:
Prilikom instalacije USB drivera za njega na oko 75% dobijem poruku drivers failed to install i to je to, u pitanju je Win7.

Probao sam i da instaliram drajvere na prastarom laptopu koji ima XP i tu je uspela da se završi instalacija ali mi
Windows opet ne vidi telefon i traži drajvere kad povežem telefon.
Nadam se da neko zna u čemu je problem pa da mi pomogne.

Hvala unapred.:)

Ako imas aktivnu internet konekciju windows sam pronadje drajvere preko update-a i instalira ih, tako je kod mene na win 7 64bit.

Jel mora na off dugme? Ja HW dugmiće uopšte ne koristim, ni vol ni on/off (imam neku futrolu koja je dosta tvrda pa ne bih da izlomim dugmiće - uopšte nemam osećaj koliko sam jak :) ) Ako ne mora - vidi "Quick Boot" - ima: Reboot, Recovery, Bootloader, Power Off.

Imam Windows 7 32-bita, windows neće sam da mi instalira drivere, krene da ga traži preko neta i samo izbaci poruku MTP USB device driver installation failed.
Manuelna instalacija mi puca na nekih 75%...

Naravno da svi hocemo da bude brz i stabilan,samo nisam znao da je vazno da procitam biografiju kreatora i da od toga rom postane bolji ili losiji... A Darky ima aplikaciju za konfigurisanje gde mozes da odaberes sta ce ti staviti,drugim recima mozes sve zivo da izbacis pa da posle ne moras da brises...I meni se pokazao kao vrlo brz i stabilan. A ovih dana cu probati Serendipiti pa cu dati realan sud...

Pusti me dece koja daje bombasticna imena svojim ROm-ovima, ponasa se nadobudno cim im nesto realno zameris a koja izbacuju ROM-ove ko Fornetti pecivo. ****s ti Darky-a koji uradi jednu stvar u verziji 5 pa je skenja u verziji 6 a onda dobijemo verziju 7 sa sufiksom EXTREME gde je ispravio ****** i vratio na stanje iz V5.

Kao sto ne volim bloatware na laptopu koji kupim tako i ne zelim da konfigurisem instalaciju pre instaliranja ROM-a. Zato postoji kitchen, zato je to kuvani ROM.

Koja tastatura ima sa nasim slovima? I kako da instaliram?

Probajte ovaj Rom slican je sa Serendipity jako lepo radi i jako lepa tema.Takodje je dosta cist.
Squared TEAM ROM V1 XWJS8 ITV and Multi CSC The revolution ROM

Stavio sam Ginger XXJVK. Posto Swype u njemu nema Serbian. Ubacio sam JPA Swype 2.6.47.11856 koji ima i koji sam koristio u Doc's romovima.
Kada odem u podesavanja zatamnjen mi je Select Swype language i ne mogu odabrati nista.
Ima li neko ideju ?
Danas sam probao Docov 1.3 beta ali ni on izgledas ne ubaci JPA Swype mada to nudi kao opciju.

Koja glupos, dam tolke pare za telefon i 1 od 3 stvari koje su mi najpotrebnije ne funkcioniše - ne pali se alarm dok je telefon ugašen!
Jel ima neka aplikacija koja rešava taj problem?

Aplikacija se zove drži-telefon-uključen. :) Ne može to na Androidu. Mislim da ne može ni na iOSu, a uključi airplane mode ako ti je toliko bitno da budeš nedostupan u toku noći.

Nazad
Vrh Dno