Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

^Hvala, probaću i ja... :D Za sada nema razlike...

Elem, hoću da pitam sledeće:
Jaako mi je lepo urađen onaj izbor unlock patterna (za otključavanje telefona: puzzle, android, epic, itd.)... kako to mogu da ubacim na stock?

EDIT2: I kako mogu da namestim da kada držim dugme za OFF, izbaci listu sa reboot, recovery mod, download mod...?

EDIT3: @Telep ovaj nema CWM? Uz CFROOT dolazi i CWM i Busybox, ako se ne varam...

Poslednja izmena:
Stvarno se izvinjavam ali ako hoće neko da mi odgovori hvala mu;
skinuo sam jedan XXJQ3 sa samfirmware.com i jedan sa xda i oba imaju normalno PDA MODEM i CSC samo što onaj CSC sa samfir. je 2.5MB i kada flešujem telefon sa njim nema srpski,a onaj CSC sa xda je veličine 75MB i kada flešujem ima srpski!E sad kada otvorim onaj CSC ZIP fajl sa samfir. unutra je samo (cashe.rfs),a kada otvorim onaj drugi CSC sa xda u sebi ima (cashe.rfs i dbdata.rfs)pa ne znam šta je to dbdata.rfs?Hvala lepo i veliki pozdrav!

Flešovao sam ga i što se tiče brzine rada isto je kao i na beti 6 koju sam probao (sve radi brzo) samo nema onih sitnih bugova. Ja sam miui flešovao na telefon na kome isprobavam romove, na njemu ima bootloader sa 2.3 i ne radi mi eksterna sd kartica zbog toga :S:, morao bi sada da flešujem 2.2 rom sa njegovim bootloaderom da bi proradila.

Poslednja izmena:
Jel si pratio uputstvo? Ja sam busybox instalirao sa marketa.

@Telep, rodjov: Meni u čitavoj ovoj priči fali CWM... ja sam uspeo da ga rootujem sa tim uputstvom i reflashujem sa onim .tar sa strane #2

EDIT: Zašto smara ovaj applnet? Šta god hoću da skinem ne može... krene da skida, traje 100god i na kraju ništa... to mi je bilo tako i pre nego što sam prešao na gb 2.3.3

Poslednja izmena:
Koliko znam CWM ne radi na 2.3, imaš onaj voodoo kernel sa "nekim" cwm ali nisam to probao.

Evo malo da pričamo o stvarima vezanim direktno za SGS, a ne za Android, pojavio se danas MIUI RC1 za SGS, ja ću ga probati kada dođem sa posla da vidim kako radi.

Druze ne mozes traziti da se ovde prica samo o stvarima koje tebe interesuju,mene na primer ne iteresuje MIUI a ne iteresuju me ni igrice nesto posebno. A android je deo SGS-a i to ga cini zanimljivim i razlogom zasto sam ga kupio izmedju ostalog i skoro svaka prica ima veze sa androidom i skoro svaka ima vezu sa SGS-om... Mislim moze i tebi neko reci da MIUI ima svoju temu i da tamo mozes da dikutujes o njemu ali to ne bi bilo u redu...

Poslednja izmena:
Imate posebnu temu za Android aplikacije, a neretko se ovde traže i krekovane aplikacije, pa se priča o MTSu i Skypeu... MIUI se (sada) razvija i portuje za SGS, dok su aplikacije nešto što je zajedničko za sve Android telefone i kada dođem na temu o SGSu želim da vidim konkretne stvari oko telefona, nove romove, itd, a verujem da još mnogo ljudi isto tako želi. Posle se bunimo kad dođe neko nov i postavi neko prežvakano pitanje za SGS, a to je zato što u temi ima mnogo smeća koje ne pripada ovde i jednostavno se korisni saveti oko telefona izgube u mora postova o aplikacijama...

Serendipity 6.2 + Speedmod = ultra brzo i dobro.
Prvi put otkako imam ovaj telefon sam zadovoljan kako radi.

Serendipity je za sada najozbiljniji ROM, ne sećam se da je imao nešto bagova, a ne štancuju svaki dan nove verzije sa nazivom "simply the best" i tako to. Ja jedino zamenim kernel i stavim Voodoo.

Sta Serendipiti cini ozbiljnim? Sta nudi vise od drugih ROM-ova osim ozbiljnog imena i mozda starijeg kreatora sto nema veze sa funkcionalnoscu...

Serendipity je ubedljivo najbolji rom, zaslužuje mnogo više pažnje na xda.

Serendipity je ozbiljan sto stvarno sve radi kako treba, brzo i elegantno. Nije prenatrpan glupostima, a uz kitchen se moze malo doraditi tema i dodati po koja default app.

Probao sam Darky, Juwe (koji sam gotivio, ali sam od sebe zabada posle nekog vremena) i sada Serendipity.

Otkljucava li se Telenorov SGS ?

Tnx :)

Stavio sam Ginger XXJVK. Posto Swype u njemu nema Serbian. Ubacio sam JPA Swype 2.6.47.11856 koji ima i koji sam koristio u Doc's romovima.
Kada odem u podesavanja zatamnjen mi je Select Swype language i ne mogu odabrati nista.
Ima li neko ideju ?

Pozzz

Stavio sam Ginger XXJVK. Posto Swype u njemu nema Serbian. Ubacio sam JPA Swype 2.6.47.11856 koji ima i koji sam koristio u Doc's romovima.
Kada odem u podesavanja zatamnjen mi je Select Swype language i ne mogu odabrati nista.
Ima li neko ideju ?

Pozzz

I mene ovo interesuje. Onaj sladeit sam probao ali je dosta losiji od swype

Cemu sluzi polje o odinu "Phone EFS Clear"? Sta ce se desiti ako ga stikliram?

Ne čačkaj mečku. Ako ti nije backupovan /efs folder moći ćeš da se pozdraviš sa telefonom.

Nope, odmah preko postojeceg.

Ja sam sto se tice Serendipity Rom-a probao obe varijante i obe su bile uspesne. Ali posto sam ovih dana dosta romova isprobavao zadnji put sam preko ciste verzije XWJS7 instalirao Serendipity 6.3 i sve extra radi. Veoma dobar rom.Zahvalio bi se clanu @telep koji mi je dao preporuku za taj rom.Na XDA ga skoro nisam ni primetio i mislim da zasluzuje vecu paznju.

Sta Serendipiti cini ozbiljnim? Sta nudi vise od drugih ROM-ova osim ozbiljnog imena i mozda starijeg kreatora sto nema veze sa funkcionalnoscu...

Sta ti ocekujes od ROM-a?
Evo ja ocekujem da ga ne radi neka budala poput Darky-a, da nema listu od 50 stavki koje nicemu ne sluze, da nema *****ne animacije, da ima normalnu temu koja je kompletna i kod koje je dosta paznje posveceno detaljima...
Ocekujem da radi stabilno i brzo, da nema suvisnih stvari koje posle samo moram da izbacujem, ocekujem da ima kitchen jer koji krasni se to zove ROm ako ne mogu sam da izaberem sta ce da sadrzi.

A probao sam ih vala sve... Darky je ******, Doc's je cool ali vremenom telefon postane trom i spor. Ostali nit smrde nit mirisu, ovo je prvi ROM sa kojim sam zaista zadovoljan.

Sta ti ocekujes od ROM-a?
Evo ja ocekujem da ga ne radi neka budala poput Darky-a, da nema listu od 50 stavki koje nicemu ne sluze, da nema *****ne animacije, da ima normalnu temu koja je kompletna i kod koje je dosta paznje posveceno detaljima...
Ocekujem da radi stabilno i brzo, da nema suvisnih stvari koje posle samo moram da izbacujem, ocekujem da ima kitchen jer koji krasni se to zove ROm ako ne mogu sam da izaberem sta ce da sadrzi.

A probao sam ih vala sve... Darky je ******, Doc's je cool ali vremenom telefon postane trom i spor. Ostali nit smrde nit mirisu, ovo je prvi ROM sa kojim sam zaista zadovoljan.

U potpunosti se slazem. Meni je bitno da fon radi stabilno i da baterija izvuce bar dan uz normalno koriscenje.Uz Serendipity lagano dva dana.

Nazad
Vrh Dno