Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ne može to na Androidu.
:lupko:
Ne volim noću da držim upaljen telefon, prvo što neću da me zove neka dileja, drugo što neću da me zrači a treće mogu da uštedim bateriju barem malo..
Ništa onda, moraću Nokiu kao alarm da koristim :)

Ne moze ni na WM 6.5....

od nedavno ima ovaj telefon i instalisao sam Kies ( 2.0.0.11033_25 ) na racunar da mogu upravljati telefonom prego njega.
e sada šta je meni problem .
interesuje me da li neko zna kako mogu preko Kies-a da upravljam sms porukama jer uopste nema tu mogucnost.to mi je veoma vazno
imao sam pre Nokiu i preko PC Suita se moze upravljati jer postoji ta opcija
gledao sam i starije programe za Samsung PC STUDIO ali mi telefon ne radi na tom programu tj ne vidi ga .zašto ! ne znam

ako neko nesto zna i zeli da pomogne bicu zahvalan

Poslao si mi PM, ali si iskljucio primanje privatnih poruka, tako da ne mogu da ti odgovorim na pitanje :)

Meni baterija traje full dan, mada sam uspevao i dva dana da izvucem uz malo koriscenja.

Beamed up from Dark Side

Dao mi komsija da mu ubacim 2.2.1 preko fabrickog 2.1. E sad, ubacio bi mu XXJVK_XXJVK_OXAJVK preko odina samo ne znam koj PIT da stavim?

Stavio sam danas po prvi put MIUI i odusevio se. RC3 verzija radi fenomenalno, ne mogu da verujem koliko je sve brzo i smooth. iPhone look tu i tamo, nije da sam odusevljen ali lepa je promena od standardnog android okruzenja. RC3 je baziran na 2.3.3 i veoma je brz. Ostaje da se vidi koliko baterija traje ali svaka preporuka je da se isproba.

edit:

Moram na odusevljenje da dodam koliko je browser brz i koliko su fontovi svuda mnogo lepsi od standardne verzije androida. Svaka im cast koliko su se potrudili. Prvo koliko je vremena trebalo za potpuno novi UI svega, pa uklapanje svega da radi sa tim UI-om i gledanje da performanse budu sto bolje (a odlicne su).

Poslednja izmena:
samo pazljivo sa flashovanjem miui roma, zale se ljudi na promenu IMEI

@dr copycat

sa droidwall blokiras 3g/wifi i na taj nacin ne dozvoljavas autorizaciju (ili sta vec)... radi bez problema... za sad.

Poslednja izmena:
Koji je najbrzi nacin da prebacim film na fon? A da na napomenem da ga jos nisam ni kacio na komp, tj nisam ga ni sinhronizovao, nemam Kies itd., nemam Custom ROM...

Radim veceras nocnu pa bih to trebao da sredim u sledecih sat vremena... :)

I da napomenem da koristim Mac...

Poslednja izmena:
Sinhronizacija? Samo uključiš mass storage i prebaciš.

@Caesar

Svejedno se radi EFS backup pre flashovanja tako da nema brige. 4: Start via 3-button-combo in recovery mode and install galaxys-efsbackup.zip

Nisam bas zadovoljan baterijom na MIUI, primetan je taj battery drain sto se pominje. Kamera pravi mnogo tamne slike i furaju neke linijice na preview ekranu (njih nema na slikama). Posto je baziran na cm7 ima sve bagove koje on ima. Ono cime sam zadovoljan je koliko je smooth, nema ni trunke najmanjeg laga. Neke opcije koji mi se svidjaju su flip to silent fora, pick up to fade, prva je kada okrenes telefon naopacke on prestane da zvoni, druga kada ga podignes sa stola on se utisa, screen off-screen on forice, miui galerija i jos slicnih stvari koje su mi se ucinile zanimljivim. Daje pravo znacenje naziva custom rom jer je bukvalno sve custom. Ugradjeni browser je fenomenalan i jako brz, do sada nisam video brzi. Onaj iPhone font mi se jako svidja, sve je nekako dosta citljivije. Evo nekoliko screenova:

Ja sam do danas koristio CM7 i mogu da kažem da je odličan (ima bagova ali ništa meni bitno, verujem da 99.9% ljudi ne bi ni znalo da nešto fali ako im se ne kaže), ali baterija očajno drži, miui je tu mnogo mnogo bolji.

Ja kad sam flešovao prvi put rom nisam radio efs backup, šta sam mogao da zeznem?
Šta je potrebno da flešnem miui, koji su preduslovi? Trenutno sam na darky 9.5

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ja sam do danas koristio CM7 i mogu da kažem da je odličan (ima bagova ali ništa meni bitno, verujem da 99.9% ljudi ne bi ni znalo da nešto fali ako im se ne kaže), ali baterija očajno drži, miui je tu mnogo mnogo bolji.

iskljuci 3g i baterija ce trajati 2 dana....koristim ga vec ceo mesec i veoma sam zadovoljan sa cm7

Nazad
Vrh Dno