Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Kad smo kod HDspace, ja imam tri pozivnice. Ako nekom treba nek mi trazi na pm.

Imali ko pozivnicu za hdchina i torrentgui

Imao sam ja odavno za torrentgui, ali ne znajuci kineski nisam znao da su mi istekle. :D Ako budem skupio poena ili dobijem pozivnice reci cu.

Inace, koga interesuju serije, BTN je ponovo otvoren za pozivnice i za nize klase usera, tako da ako neko hoce imam 13 pozivnica. Takodje imam i bitmetv x3 i tvtorrents x3, samo za bitmetv preporucujem seedbox jer je bez njega nemoguc ratio.

Imao sam ja odavno za torrentgui, ali ne znajuci kineski nisam znao da su mi istekle. :D Ako budem skupio poena ili dobijem pozivnice reci cu.

Inace, koga interesuju serije, BTN je ponovo otvoren za pozivnice i za nize klase usera, tako da ako neko hoce imam 13 pozivnica. Takodje imam i bitmetv x3 i tvtorrents x3, samo za bitmetv preporucujem seedbox jer je bez njega nemoguc ratio.
Ajde mi otkri tajnu kako sa boxom da seedujem na bitmetv jer kad god sam nesto stavio nije hteo upload uopste ili nesto malo:S:

Juri najpopularnije serije i samo njih seeduj. Postoji i fora sa rss skriptom da ti sam ubacuje popularne serije za seed, ali ja je nisam koristio, tako da ako te interesuje pojuri negde da vidis kako radi rss za bitmetv.

Trazim,Iplay,GFT,sceneHD,PTN,TTI
Ako imate nesto od toga,javite se preko PP
PS:Sve ss i spedtest saljem iskljucivo preko poruke i nikakav trejd ne dolazi u obzir :)

Poslednja izmena:
Juri najpopularnije serije i samo njih seeduj. Postoji i fora sa rss skriptom da ti sam ubacuje popularne serije za seed, ali ja je nisam koristio, tako da ako te interesuje pojuri negde da vidis kako radi rss za bitmetv.

Ok probacu kad budem imao vremena.

Trazim Bitgamer
Ako ga neko ima i zeli da ga da,nek se javi preko PP
sve uslove saljem.

Poslednja izmena:
Veliko hvala Go-R4n-u na pozivnicama , imas :beer: kada se vidimo :wave:

Jel moze neko da mi posalje pozivnicu za BTN ili IP Torrents posto vidim da ga svi hvale?

Jel ima neko invit za Yuwu
saljem SS sa TL,IPT,BITME.TV. .. .

Pozivnica za IPT poslata user-u hon1g

Nazad
Vrh Dno