Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

E a stvarno kako funkcionise no-ratio tracker? Znam za demonoid ali za ove u koje je tesko uci ne znam. Nemoguce je da moze neko da udje i da ga boli uvo za ratio, ko bi onda seedovao? Da li banuju korisnike zbog loseg ratio-a?

Davno, prije godinu dana, nije nikako ni ušao na njega, a imaš vamo par strana unazad, kako se pravdao da je to zato što je imao loš net, pa da ne zezne mene lošim ratiom (na noratio trackeru :trust: :d)

Hehe ali covek voli da ima a nece da ga koristi:d

I mene zanima kako uopste funkcionisu no-ratio tracker ko seeduje:d

Seeduju oni kojima je kalasa bitna, seedovanejem napreduju kroz klase, a i ima obavezan seed, obično nešto između 24 i 72h, zavisno od trackera, na BTNu je 24h (ne mora u kontinuitetu). 'Oće neko invite, da proba? :d

Aj daj da probam ako mi se nesvidi vracam:d

Nudim hd-space a trazim HD-Torrents!
Takodje jedan hd-space dajem na poklon.

Poslednja izmena:
Pozdrav drugari :))
Potreban mi je dobar tracker za HD kolekcije filmova, tipa best hd movies iz 2010, best triler collection.. tipa kolekcije od 100-300GB.Nadam se da me razumete.Imam 16 Mbit Ako je neko rad pomoci placam gajbu piva.. sta da Vam kazem :)

O Stig my friend! ocem saljem :) Kakav je taj torrent leach?

Super samo malo teze krenuti snjim ima cekanje za nove clanove 48 sati tako da napocetku moras skidati starije torrente a isto moras ratio odrzati:) da nebi popio ban:)

Dajem pozivnice:
-tl
-karagarga
-bitme.tv
-hdbits.ro
-hdspace
-sharereactor.ro

Tražim: Bithumen

Ima li ko TorrentLeech, bio bih vrlo zahvalan. Za uzvrat imam samo CrnaBerza i Srbijaclub ali mislim da su tu sad otvorene registracije :(

Tamash, mogu ponuditi RevolutionTT umesto TL-a. Veoma su slični trackeri. Ne želim ništa.

Da li je neko dobre volje da proveri par accountova na razlicitim trackerima? Ne mogu da se ulogujem na TL, HD-Torrents i HDME, inace ostali rade (BTN, Bit-HDTV,Awesome-HD, TTi, Speed.cd.......), a na vecini mi je bila ista sifra... :S:

User je na svima Supreme50 (bez tacke na sva 3, mozda je negde Supreme.50 ali sam 99% siguran da je bez).

Mozda je hack, ali onda se cudim sto nisu pohackovali sve kada je isti info... onda se mislim mozda je ban, a opet sto bi bio ban, i to odjednom :S:...

Da li je neko dobre volje da proveri par accountova na razlicitim trackerima? Ne mogu da se ulogujem na TL, HD-Torrents i HDME, inace ostali rade (BTN, Bit-HDTV,Awesome-HD, TTi, Speed.cd.......), a na vecini mi je bila ista sifra... :S:

User je na svima Supreme50 (bez tacke na sva 3, mozda je negde Supreme.50 ali sam 99% siguran da je bez).

Mozda je hack, ali onda se cudim sto nisu pohackovali sve kada je isti info... onda se mislim mozda je ban, a opet sto bi bio ban, i to odjednom :S:...
Ja proverio na TL i sve ti je uredu sa acc (Last Active: Feb 23 2011 02:22 AM), pokusaj na TL irc kanalu da dobijes neke informacije.

Hvala demon :)

Error: There is no user with this email address registered! You either mispelled your email address, or your account does not exist, or is deleted from our system!

...

Znaci ako nije ban onda mi je neko promenio pass a i mail, nice :wall:. Nadam se da je typo feb 22 posto je sad 24. mart a justros sam ulazio na TL? :)
Da ne pise slucajno mail kada pogledas moj profil? Moze i na PM da ne spamujemo temu.

A sto ne posaljes req adminima na irc-u da ti pogledaju sta te zanima ?

Hakovan si moraces se zaliti adminima da ti vrate nalog i pamet u glavu nemoj kliktati svukuda:D

A sto ne posaljes req adminima na irc-u da ti pogledaju sta te zanima ?
Jesam, nocas sam pricao sa modom sa TLa i rekao mi je da se acc stvarno logovao i negde drugde i rekao mi da posaljem mail njima, na koji mi je stigao autoresponse da ce mi odgovoriti i dali su mi ticket number, tako da cemo videti sta ce se desiti. Sva sreca pa znam sve ostale podatke i sta sam skidao. Bio sam umoran pa nisam isao na hdme i hdt irc, danas cu.
Hakovan si moraces se zaliti adminima da ti vrate nalog i pamet u glavu nemoj kliktati svukuda:D
Ne klikcem ja nigde, prekinuo se lan kabl do drugog kompa pa moja pametna porodica nije imala internet, pa su koristili moj komp nekih 5 dana dok im nisam kupio kabl, i to je to...

Ma sigurno ces uspeti da povratis nalog, znam par ljudi kojima se slicno desilo i nisu imali problema pri povracaju naloga.

Jesam, nocas sam pricao sa modom sa TLa i rekao mi je da se acc stvarno logovao i negde drugde i rekao mi da posaljem mail njima, na koji mi je stigao autoresponse da ce mi odgovoriti i dali su mi ticket number, tako da cemo videti sta ce se desiti. Sva sreca pa znam sve ostale podatke i sta sam skidao. Bio sam umoran pa nisam isao na hdme i hdt irc, danas cu.

Ne klikcem ja nigde, prekinuo se lan kabl do drugog kompa pa moja pametna porodica nije imala internet, pa su koristili moj komp nekih 5 dana dok im nisam kupio kabl, i to je to...

Zato ja nedam nikome da seda za komp:D lepo im dam lap jer na njemu nemam nista od torrenta ili bilo kakvih acc:)

Ma *******o mi je posto nemam vremena sad niti da pricam sa njima, niti da instaliram AV (koji nemam, reinstalirao win i ostalo mi tako bez antivirusa, posto takodje nisam imao vremena to vece i kao sutra cu...), a dzabe sifre da menjam ako imam neki keylogger, tako da samo cekam kada ce mi pokradu i ovo ostalo accountova sto imam. Sreca da na pola accountova sifre su mi kodovi brojeva i slova koje cuvam u notepadu, pa kopiram, tako da ne mogu da izvale lako, ali recimo BTN ima istu sifru kao ovi sto su mi hackovani, ali izgleda da BTN svi imaju pa mu ne treba :d.

Ma *******o mi je posto nemam vremena sad niti da pricam sa njima, niti da instaliram AV (koji nemam, reinstalirao win i ostalo mi tako bez antivirusa, posto takodje nisam imao vremena to vece i kao sutra cu...), a dzabe sifre da menjam ako imam neki keylogger, tako da samo cekam kada ce mi pokradu i ovo ostalo accountova sto imam. Sreca da na pola accountova sifre su mi kodovi brojeva i slova koje cuvam u notepadu, pa kopiram, tako da ne mogu da izvale lako, ali recimo BTN ima istu sifru kao ovi sto su mi hackovani, ali izgleda da BTN svi imaju pa mu ne treba :d.

A bez AV nije ni cudo sto ostao bez acc-ova pa nadji vremena instaliraj AV pobrisi gamad i onda menjaj passove:)

imam nekoliko pozivnica za:
bit-hdtv
hd-bits.ro
bujrum :)

Vrh Dno