najj
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2008
- Poena
- 410
Davno, prije godinu dana, nije nikako ni ušao na njega, a imaš vamo par strana unazad, kako se pravdao da je to zato što je imao loš net, pa da ne zezne mene lošim ratiom (na noratio trackeru :trust: :d)
Seeduju oni kojima je kalasa bitna, seedovanejem napreduju kroz klase, a i ima obavezan seed, obično nešto između 24 i 72h, zavisno od trackera, na BTNu je 24h (ne mora u kontinuitetu). 'Oće neko invite, da proba? :d
O Stig my friend! ocem saljemKakav je taj torrent leach?
Ja proverio na TL i sve ti je uredu sa acc (Last Active: Feb 23 2011 02:22 AM), pokusaj na TL irc kanalu da dobijes neke informacije.Da li je neko dobre volje da proveri par accountova na razlicitim trackerima? Ne mogu da se ulogujem na TL, HD-Torrents i HDME, inace ostali rade (BTN, Bit-HDTV,Awesome-HD, TTi, Speed.cd.......), a na vecini mi je bila ista sifra... :S:
User je na svima Supreme50 (bez tacke na sva 3, mozda je negde Supreme.50 ali sam 99% siguran da je bez).
Mozda je hack, ali onda se cudim sto nisu pohackovali sve kada je isti info... onda se mislim mozda je ban, a opet sto bi bio ban, i to odjednom :S:...
Hakovan si moraces se zaliti adminima da ti vrate nalog i pamet u glavu nemoj kliktati svukudaDa li je neko dobre volje da proveri par accountova na razlicitim trackerima? Ne mogu da se ulogujem na TL, HD-Torrents i HDME, inace ostali rade (BTN, Bit-HDTV,Awesome-HD, TTi, Speed.cd.......), a na vecini mi je bila ista sifra... :S:
User je na svima Supreme50 (bez tacke na sva 3, mozda je negde Supreme.50 ali sam 99% siguran da je bez).
Mozda je hack, ali onda se cudim sto nisu pohackovali sve kada je isti info... onda se mislim mozda je ban, a opet sto bi bio ban, i to odjednom :S:...
Jesam, nocas sam pricao sa modom sa TLa i rekao mi je da se acc stvarno logovao i negde drugde i rekao mi da posaljem mail njima, na koji mi je stigao autoresponse da ce mi odgovoriti i dali su mi ticket number, tako da cemo videti sta ce se desiti. Sva sreca pa znam sve ostale podatke i sta sam skidao. Bio sam umoran pa nisam isao na hdme i hdt irc, danas cu.A sto ne posaljes req adminima na irc-u da ti pogledaju sta te zanima ?
Ne klikcem ja nigde, prekinuo se lan kabl do drugog kompa pa moja pametna porodica nije imala internet, pa su koristili moj komp nekih 5 dana dok im nisam kupio kabl, i to je to...Hakovan si moraces se zaliti adminima da ti vrate nalog i pamet u glavu nemoj kliktati svukuda![]()
Jesam, nocas sam pricao sa modom sa TLa i rekao mi je da se acc stvarno logovao i negde drugde i rekao mi da posaljem mail njima, na koji mi je stigao autoresponse da ce mi odgovoriti i dali su mi ticket number, tako da cemo videti sta ce se desiti. Sva sreca pa znam sve ostale podatke i sta sam skidao. Bio sam umoran pa nisam isao na hdme i hdt irc, danas cu.
Ne klikcem ja nigde, prekinuo se lan kabl do drugog kompa pa moja pametna porodica nije imala internet, pa su koristili moj komp nekih 5 dana dok im nisam kupio kabl, i to je to...
Tamash, mogu ponuditi RevolutionTT umesto TL-a. Veoma su slični trackeri. Ne želim ništa.
Ma *******o mi je posto nemam vremena sad niti da pricam sa njima, niti da instaliram AV (koji nemam, reinstalirao win i ostalo mi tako bez antivirusa, posto takodje nisam imao vremena to vece i kao sutra cu...), a dzabe sifre da menjam ako imam neki keylogger, tako da samo cekam kada ce mi pokradu i ovo ostalo accountova sto imam. Sreca da na pola accountova sifre su mi kodovi brojeva i slova koje cuvam u notepadu, pa kopiram, tako da ne mogu da izvale lako, ali recimo BTN ima istu sifru kao ovi sto su mi hackovani, ali izgleda da BTN svi imaju pa mu ne treba :d.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari