demonserbia
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2006
- Poena
- 330
Hajde preporucite onda neki HD traker (koji je dobar) kome moze da se pristupi pomocu pozivnice... :trust:
hdspace vec imam i nisam bas nesto prezadovoljan, ali hajde daj da probam taj bithdtv (imam seedbox pa nece biti problema :d) a za hd torrents cu videti na torrent invites....
edit: poslao sam PM @ Gdin_M
Da cu ti ja pozivnicu hd torrents kad dobijem imam najveci rank a jos nisam ni jednu dobio nedele bas pozivnice tek tako:S:
OK znaci jedna pozivnica rezervisana za mene, da ne trazim na drugom mestu a nije mi ni hitno, znaci kad budes imao. :d
You receive for every hour the system is registering you as a seeder 0.1 point per torrent.
The limit is 10 torrents
Netreba da trazis dacu ti cim budem imao za sada ima 320.20 poena tako da moze potrajati![]()
Ma meni nije nista hitno za sad se skidam od TL, danas sam dobio bithdtv pa sam sad stavio na SB da se malo nabudzi rate.. ,)
:trust::da kao nema u svim verzijama 460p 720p 1020p pa sad svaki taj u originalu od 40gb pa od 10gb pa od 4gb i tako dalje i dalje
TL i bitgamer na primer.jel zna neko neki dobar sajt za PS3 igre, da baš idu punom brzinom. zamunda, pretome, mojblink mi uglavnom postižu od 100-200 kb/s a treba mi neki sa 400 bar.
TL i bitgamer na primer.
OK vidim gde sam pogrešio sa prvim pitanjem, jel zna neko sajt za PS3 igre sa svim gore navedenim karakteristikama ALI da mogu da se registrujem na njemu pošto na ova dva ne može? TL pretpostavljam da je torrent leech - na njemu može samo login na homepage-u i bitgamer mi kaže da je zatvoren za registraciju.
Kod ovih trakera nema bodova, samo je saobracaj bitan, tako da bez seedboxa je dosta tesko da se odrzava ratio pogotovo ako skidas velike fajlove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari