Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Hajde preporucite onda neki HD traker (koji je dobar) kome moze da se pristupi pomocu pozivnice... :trust:

bithdtv, hdspace i ako se potrudis hd torrents

Ako hoces imam ja bithdtv i hdspace...

hdspace vec imam i nisam bas nesto prezadovoljan, ali hajde daj da probam taj bithdtv (imam seedbox pa nece biti problema :d) a za hd torrents cu videti na torrent invites....

edit: poslao sam PM @ Gdin_M

Poslednja izmena:
hdspace vec imam i nisam bas nesto prezadovoljan, ali hajde daj da probam taj bithdtv (imam seedbox pa nece biti problema :d) a za hd torrents cu videti na torrent invites....

edit: poslao sam PM @ Gdin_M

Da cu ti ja pozivnicu hd torrents kad dobijem imam najveci rank a jos nisam ni jednu dobio nedele bas pozivnice tek tako:S:

Ima neko neku pozivnicu za neki jaci treker da iskoristim SB? Za sada imam samo Hd-bits.ro i TL stize danas ili sutra cim nabacim ratio :)
Imam i 4 pozivnice za RevoTT, upravo dobijene, ako treba nekom
A na Iptorrent sam i zaboravio imam 2 pozivnice

Poslednja izmena:
OK znaci jedna pozivnica rezervisana za mene, da ne trazim na drugom mestu a nije mi ni hitno, znaci kad budes imao. :d

Netreba da trazis dacu ti cim budem imao za sada ima 320.20 poena tako da moze potrajati:p

You receive for every hour the system is registering you as a seeder 0.1 point per torrent.
The limit is 10 torrents

Ma meni nije nista hitno za sad se skidam od TL, danas sam dobio bithdtv pa sam sad stavio na SB da se malo nabudzi rate.. ,)

Cim bude cimam te :)
Kad vec pomenu bithdtv imam 10 pozivnica ako nekome treba mail na PM nek posalje :D

Otvoren drugi najveci HD tracker CHDBits

vise info na LINK

Ma jesam, ali prvo me je udario blagi slog kada sam procitao ono :d

tracker.framestor-hd.org/index.php?page=signup - trenutno je freeleech

supertorrents.org/signup.php

Poslednja izmena:
Da, i meni je odmah to bilo smesno. Ja ne mogu da skinem 1TB, a kamoli da aploadujem!

jel zna neko neki dobar sajt za PS3 igre, da baš idu punom brzinom. zamunda, pretome, mojblink mi uglavnom postižu od 100-200 kb/s a treba mi neki sa 400 bar.

TL i bitgamer na primer.

OK vidim gde sam pogrešio sa prvim pitanjem, jel zna neko sajt za PS3 igre sa svim gore navedenim karakteristikama ALI da mogu da se registrujem na njemu pošto na ova dva ne može? TL pretpostavljam da je torrent leech - na njemu može samo login na homepage-u i bitgamer mi kaže da je zatvoren za registraciju.

OK vidim gde sam pogrešio sa prvim pitanjem, jel zna neko sajt za PS3 igre sa svim gore navedenim karakteristikama ALI da mogu da se registrujem na njemu pošto na ova dva ne može? TL pretpostavljam da je torrent leech - na njemu može samo login na homepage-u i bitgamer mi kaže da je zatvoren za registraciju.

Upravo tako oba trakera su zatvorena za registraciju, ali nije nemoguce nabaviti pozivnice, ako planiras da odrzavas ratio mogu mozda i ja da pomognem.

zavisi od toga koliko je lako održavati. ako je na bodove koji se brzo skupljaju pa menjaju za upload onda može. ali ako trebaju neki seed box-ovi i te džidža bidže u to se uopšte ne razumem pa ne bih da nekog koštam i njegovog accounta.

Kod ovih trakera nema bodova, samo je saobracaj bitan, tako da bez seedboxa je dosta tesko da se odrzava ratio pogotovo ako skidas velike fajlove.

Potrebna pozivnica za hd-torrents, u zamenu dajem pozivnicu za IP torrents.

Kod ovih trakera nema bodova, samo je saobracaj bitan, tako da bez seedboxa je dosta tesko da se odrzava ratio pogotovo ako skidas velike fajlove.

Ok onda ništa, kao što rekoh ne bih da nekome upropastim rejting na sajtu. Ništa, pirate bay, zamunda, lasttorrents će mi valjda biti dovoljni, nervira me jedino što im brzine variraju dosta. jedan dan ide 400 a drugi 20-ak. lasttorrents me npr nikad pre nije izneverio, rumunski tracker na kojem sve piči max brzinom al jedino PS igre zezaju i to me je baš iznenadilo na njemu.

Nazad
Vrh Dno