Šta je novo?

Heroes of Newereth

Što mrzim ove vikende kada nude naloge za 10 dolara. Dobri igrači kupe gomilu štrumf naloga da mrcvare sitnu raju, a gomila retarda koji su usrali svoje statistike do te mere da više ni sa kim ne mogu da igraju ponovo kupe sveže naloge, opet su 1500 i nastave da useravaju svaku partiju u koju se uključe. Opet par nedelja neću smeti da igram ni sa kim koga ne poznajem. Ma ionako to ne treba raditi, MMR mi je klackalica, prvo ga jedno veče nakokam igrajući sa ljudima koje znam, pa onda sve to opet izgubim večerima kada nemam strpljenja da sačekam da oni završe i odem da igram sam. Prokleti Linux Catalyst drajver ne podržava alt+tab za full screen igrice.:mad:

Prokleti Linux Catalyst drajver ne podržava alt+tab za full screen igrice.:mad:

To nije do Catalyst drajvera, vec do HoN-a. Ja ni na nvidia grafici ne mogu to da uradim. Ili idem preko "switch workspace" ili stisnem "ALT+F9" za minimize, ali u 99% slucajeva idem na "switch workspace shortcut".

Poslednja izmena:
To nije do Catalyst drajvera, vec do HoN-a. Ja ni na nvidia grafici ne mogu to da uradim. Ili idem preko "switch workspace" ili stisnem "ALT+F9" za minimize, ali u 99% slucajeva idem na "switch workspace shortcut".

Kada sa ATI-jem postaviš neku OpenGL aplikaciju preko celog ekrana, ona je zakovana i nema šanse da je mrdneš iz full screen-a bez korupcije slike dok je ne ugasiš. Jedino što sigurno radi je da switch-uješ između dve instance X servera, ali mi to iz drugih razloga ne vrši posao. Moraću da čačkam malo ovih dana da vidim da li mogu nešto da sredim, valjda će prolećni Ubuntu doneti bolje drajvere. Na Windowsu mogu da surfujem u browseru i držim igru u pozadini, pa kada po zvukovima čujem da je nekoliko ljudi izašlo, mogu da lovim mesto među njima u sledećoj partiji.

Ne prihvata mi creditnu karticu :( kako ste vi plaćali igru?

Direktno preko S2Games-a, ne moze da se kupuje iz Srbije. Moras da ides preko nekog reseller-a. Ali koliko sam video, popust je samo preko S2Games-a, na reseller sajtovima jos uvek pise 30 dolara. :(

Poslednja izmena:
Kako nemoze, ja sam uzeo preko paypala :)

Drugarov paypal odradio posao, 2 puta :)
nisam igrao od bete, 3 ranked partije za redom, ljudi livuju i ne pitaju, smorio sam se :smash:

Jel zna neko zasto u radnji nema alt avatar za swiftblade-a?:(
Skupio sam neke srebrnjake pa sam mislio da vidim koliko je SB, ali nema.

Bio je, u vidu " one week availability ". Biće on ponovo, ne boj se. :)

Не знам како ови из S2 Games тачно знају када имам обавеза преко гуше. Сад када је био викенд дуплих новчића ја уопште нисам играо. Прошли пут слична ситуација, тај пут је била Сачи у питању и ја нисам могао да скупим новчиће. :mad:

Steta. Ja cu verovatno uzeti alt za krakena ili helgu. Zato sto i njih igram dosta cesto. A i oba alt avatara su odlicno uradjena.

Nadam se da ce uskoro biti ponovo ovo za 10 dolara nalog...
Zaboravio sam na Hon totalno, a LOL sam izbrisao posle serije nerviranja...

Da li mozete da mi kazete kako placate za HoN, Coinse, Altove i slicno posto S2 kaze da odbijaju kartice iz Srbije (u sta sam se i uverio kad sam pokusao da uzmem igru tokom onog popusta, ali srecom imao sam drugara u Sloveniji) a PayPal koliko znam jos uvek nije dosao u Srbiju?

Ja sam igru (tj. retail key) kupio u Computer Land preko uplatnice. A realno nisam lud da dajem ni € za sminku u nekoj igri, sve to sto se kupuje za coins nepravi nikakvu razliku u gameplayu, jedino vizuelno.
Posto se coins kupuju jedino online karticom, mislim da nasim karticama nije moguca kupovina, posto ni igru nije moguce kupiti.

Poslednja izmena:
Da, da to stoji nego me interesuje zato sto jedan moj ortak zeli da kupi igru a ne zna kako. Kaze da je obisao sve Gaming/PC prodavnice u BG-u i pitao sve ljude koje poznaje i niko ne moze da mu pomogne.

do 22. maja je igranje besplatno.delili su kodove za free account,ja sam slucajno medju prvima skontao to na fejsbuku ali dzaba ladno im apply dugme nije radilo.fora im je glupa i to uzasno ali ajde igrao sam danas i juce par partija i ne znam sto ali nisam nesto zagrejan za ovu igricu kao sto sam pre bio.sad mi se nekako vise igra dota ne HoN.

posle duzeg vremena, sam hteo da se malo lgoujem na acc koji sam inace dao drugu na koriscenje, kad ono imam sta da vidim... igra mi puca u login screenu. rekoh mozda je problem sto sam imao kopiju na particiji, obzirom da sam nesto gazio sisteme, pa ajde da obrisem/reinstaliram. onda problem nastavi da se javlja. druga opcija je bila ta da mi je graficka mozda preforsirana posto mi je tv i monitor nakacen, pa rekoh mozda ne moze da izvuce... iscupam tv iz graficke, i probam samo na monitoru kad ono opet isti problem... ima li ko kakvi ideju, i da li je to neki poznati bag? rece mi drug da su konstantno pod DDoS napadima, da nije to razlog? druga ne mogu da nahvatam da ga priupitam isto, a i kontam vise usera je ovde pa mzoda neko ima ili je imao slican problem? ako ne onda da li nekom nesto pada na pamet sta bi mogao biti potencijalni problem? hvala unapred i soz za polu off topic :p

DDoS napadi, traju već nedelju dana. Par nekih likova su ih koristili da sruše server nakon što izgube partiju da bi nabijali MMR, kad su ih nahvatali i obrisali im naloge, ovi počeli da im rokaju servere, tvrdeći da je razlog to što u šopu nema indijske zastave, da zavaraju trag. Igra trenutno tako malo radi, malo ne radi, igrači kukaju bez nasušnog dnevnog fiksa, traže pare nazad, prete da će da kažu tati i tako to.

Ma, HoN će se vući još koji mesec, dva... Šuška se o DotA 2 closed beta. Uostalom, katastrofalna politika S2 Games-a ih je dovela tu gde jesu.

Ma, HoN će se vući još koji mesec, dva... Šuška se o DotA 2 closed beta. Uostalom, katastrofalna politika S2 Games-a ih je dovela tu gde jesu.

Doti 2 je navodno ubrzan izlazak i treba da stigne krajem ove godine, ali to je Valve, odlagaće se to bar tri puta.

Stvarno ne znam zašto ljudi toliko kukaju na S2, igra izgleda bolje nego ikad, broj igrača je neprekidno rastao do ovih napada, a novi heroji su zanimljivi. Njima ja najviše zameram stare brljotine, recimo nepromenjeni zoom kamere kao u doti (kamera zumirana heroju u anus), kao i što novi igrači počinju sa prosečnim 1500 rejtingom, pet poraza sinoć u nizu zbog nubova, četiri nakon mog odličnog starta.

Zašto?

Po mom mišljenju, zajednica lošija nego ikad. Nekada si mogao da zažmuriš na par loših partija... Sada, dečurlije nikad više, čineći većinu partija nepodnošljvim. Grieferi, posebna priča. Oficijalni forum je, u najmanju ruku, sprdačina. Competitive play, jednom rečju, smejurija. Uopšte, jako tužna slika.

O S2 Games-u drugi put.

Dobro, za zajednicu moram da se složim, oni vikendi kad je igra bila 10 dolara su usrali kvalitet igrača dibiduz i povećali broj štrumfova, ali šta ćeš, igra mora da raste. Mnogo veći problem je što ti novi igrači kreću od 1500, baš taj neki nivo gde sam ja, nema više dobrih igara skoro uopšte, svaku partiju rešava koja strana ima veću nubaru. Nije bre igrač koji je odigrao 5 partija jednak igraču koji je odigrao 200 partija iako imaju isti MMR, oni ni u ludilu ne bi smeli da igraju zajedno. I onda se ljudi iznerviraju (ja prvi) i onda psujemo nubare i onda kaže neko loša zajednica. Bez dobre ekipe ovo zna da bude mučenje igrati, ali stara garda je uglavnom batalila igru, na žalost. Ja igram i dalje jer nema ničeg po mom ukusu što može da mi zameni HoN, a to verovatno neće biti ni Dota 2, potpuno iste probleme očekujem i tamo, ako ne i veće. Sve dok se ne pojavi neka nova interesantna MOBA ili PvP MMO, naročito ako može da se igra pod Linux-om, nema druge nego da se neka ****** trpe.

Mene je vise smorio HoN. Valjda zbog igraca, partija.... sta znam.
Sad da vidimo tu novu dotu. Ako stize krajem ove godine to ce biti super.

Mene je vise smorio HoN. Valjda zbog igraca, partija.... sta znam.
Sad da vidimo tu novu dotu. Ako stize krajem ove godine to ce biti super.

100% ne ove godine, poslednje informacije su sredinom 2012.

Ma Valve je to, znaš kad će to da stigne? Ima HoN do tada da ima 100 heroja.

Počeli su sada da nepovratno raskidaju sa Dotom, ključne skilove Dota heroja daju novim herojima, što znači da portvanja originala više definitivno neće biti, čak su počeli da menjaju i mapu, zadnji patch uklanja secret shop, koji je i bio nepotrebno prekopiran iz Dote. Bolje bi im bilo da izmene *****ni zum kamere, jedna od mnogih sada nepotrebnih stvari prekopiranih iz originala.

Дота 2 долази крајем 2011. године, пре недељу дана је неки лик пронашао на стиму преко њуз опције changelog-ове за веома затворену бету која је активна још од појављивања артворка за 4 хероја прошле године.

14 Apr 2011 / 20 Apr 2011
- New Hero: Rattletrap.
- New Hero: Furion
- New model for Lich, who is re-enabled!
- Re-enabled Windrunner.
- Temporarily disabled Axe, Necrolyte, and Sven.
- Numerous server crash fixes
- Fixed bug that would give excess gold on tower kills when images were present.
- Fixed bots having a vague sense of invisible enemy units.
- Added day/night indicator.

30 Apr 2011 – Hey it’s an Update
* New Hero: Sniper
* New Hero: Dark Seer
* Added Slardar Voice
* Fixed Drow’s agility gain per level. Was 1.0, now correctly 1.9
* Fixed being able to query an enemy hero and see the level of the abilities
* Fixed being able to query an enemy hero and see the level of the abilities.
* Fixed not being able to see cooldown of abilities on friendly heroes.
* Partial Dota 6.72 parity. Please wait on reporting missing ones until the next update.
* New Dashboard has been enabled.
* Hooked up Dire version of the Couriers.
* Fixed Mask of Madness adding 20 constant movement speed on use instead of increasing movespeed by 20%
* Many improvements to Bot AI.
* Improved DotaTV directed framing mode.
* Added DotaTV directed shoulder view.
* Fixed Rattletrap’s Cogs to be killable by his own team (he can do it in one hit).
* Adjusted how Rattletrap’s Cogs arrange nearby units when deployed
– they should be better about trapping unitsnow.
* Fixed a bug where if a hero attempted to pick up the Aegis with a full inventory, the Aegis would bind to them

5 May 2011 – Cinco de Update
* Added Earthshaker and Kunkka bots.
* Bloodstone now gains charges, rather than stacks a buff.
* Numerous fixes and tweaks to DotaTV camera.
* Hooked up Pudge’s new Rot animation.
* Fixed Fiend’s Grip not working properly on magic immune units.
* Fixed uppercase F not working properly in chat.
* Standardized projectile hits with respect to Sphere, magic immunity, and invulnerability.
* Added projectile dodging to teleports, invisibility, and Mirana’s Leap.
* Kobold Taskmasters now have Speed Aura.
* Centaur Khans now have Endurance Aura.
* Centaur Khans now have War Stomp.

13 May 2011 – Who wants an Update
* Fixed Rattletrap’s Rocket Flare to be visible on the minimap again.
* Switched sange and yasha from their orb effect maim to trigger off of an OnAttackLanded event instead.
* Manta move speed doesn’t stack with yasha or sange and yasha. * Fixed Reaper’s Scythe on magic immune units.
* Fixed Fatal Bonds not always adding the primary target.

26 May 2011 – Ah Fresh Meat (welcome new testers)!
* 3 New Heroes! Nevermore, Enchantress. and Leshrac.
* Added Tutorial Mode.
* Added Bug Reporter: You can type “bug” in the console for a more detailed form or you can just type “bug: [insert bug text here]” in the in-game chat to enter a new bug on the fly.

2 Jun 2011 Update. Rearm. Update.
* Enabled Tinker.
* If you’re accepted into a matchmaking game while spectating another game, it will automatically remove you from spectating.
* Fixed the Tutorial randomly popping up during non-tutorial games.
* DOTA TV works on replays now.
* Fixed first-ability-randomly-firing-off bug that was caused by errant clicks on the action panel (ttocs found a repro /highfive).
* Fixed Death Prophet’s Exorcism spirits not clamping to the ground.
* Lots of fixes for Illusion, Magic Immunity and Sphere rules.
* Fixed Soul Ring to give the proper mana even when your mana is full.
* Implemented Witch Doctor’s Ultimate Scepter.
* Fixed Echo Slam doing 1 less echo to the initial targets.
* Fixed Corrosive Skin having a bug that caused it to not work properly.

Krajem godine, kažeš? Odlično. Spominje li se open beta?

Nazad
Vrh Dno