Šta je novo?

Chieftec Full Tower water-cooling worklog

xaxa Stvarno dobro odradjeno ja vec duze vreme planiram da radim ovako nesto , ja imam 10tak atx belih tera kucista pa sam hteo malo da farbam i da se sigram da odradim da lice na nesto... Nego hteo sam da pitam posle farbanja sta si radio sa kucistem da dobije taj tako reci sjaj...

Izvinjavam se ;) Stigo sleeve? :)

Aha, evo prvih slika, 24pin nije bas savrsen ali me je sata odusevila :D Mora to da se jos vezba...

Poslednja izmena:
E s16 hteo sam da pocnem ovako nesto... imas neki sajt za pocetnike kako bi se to moglo raditi ,,, ili neko ko zna... neki linkovi ka youtubu ili tako nesto?!

Nemam pojma, iskreno, ja sam skupljao ideje na raznim stranim i par nasih foruma ali nigde nesto konkretno, tipa guide i sl.

Dobro si ovo uradio s16 :)

@srdjan

Pa da,to sam i ja skonto :D bice jos modova,bice bolje ;)

super napredujes, jedva cekam da ti stignu svi delovi za vodeno (preko koga si narucivao?-ja moje cekam sa CK) pa da vidimo kako ce da izgleda onda :)

Pa to sluzi da se moze skinuti backplate(ta bakarna plocica) sa zadnje strane bez skidanja ploce. Ali sam ja lose isekao...

Uf, ja sam mislio da je to backplate za kuler, sry, stidim se :(

Aha, evo prvih slika, 24pin nije bas savrsen ali me je sata odusevila :D Mora to da se jos vezba...

Ej, mrzim te!!!!! :D Ako ti nesto ostaje na kraju, a ne treba tebi, oces mi poloniti? Kakav je kvalitet buzira i pancuske :D ?

Evo ovako, sad sam slikao sleeve, koji kosta 5 eur 1 metar sto ga cini skupljim od MDPC, i MDPC-X, crveni, pogledaj razliku u kvalitetu, kako se jedan savija, kako drugi, kako je jedan razvaljen pri kraju, koliko jedan ima manje materijala i kako se providi itd. :)

Poslednja izmena:
Ijeeeeee! Neverovatno koja razlika... Eto svakom ko se dvoumi da vidi koliko je MDPC bolji i plus i jeftiniji :)

Bas to, iz mog licnog iskustva, MDPC je mnogo mnogo bolji i plus jeftiniji :p Taj drugi srebrni sliv sam kupio u pokusaju da slivujem ali nisam uspeo i batalio sam na pola posla jer sam bio poludeo sto mi se strasno razvaljuju krajevi, a sa MDPC sam za pola sata zavrsio 24pin, i za 15 min 3 sata kabla i 2x 6pin... Znaci ovo je bilo moje prvo (uspesno) "navlacenje rukava" :p

Evo ovako, sad sam slikao sleeve, koji kosta 5 eur 1 metar sto ga cini skupljim od MDPC, i MDPC-X, crveni, pogledaj razliku u kvalitetu, kako se jedan savija, kako drugi, kako je jedan razvaljen pri kraju, koliko jedan ima manje materijala i kako se providi itd. :)

Bas je ogromna razlika...mada, 1m nesto sto kosta 5eur za mene :wall: :(

Evo malo novih slika :)

PSU kutija
-->-->
priprema stranice za prozor, ali nazalost crkla mi je ubodna testera posle 20 minuta secenja pa cekam drugu :(

Zavisi od mesta do mesta. Uglavnom je oko 1000 din za kuciste, uz peskarenje izadje do 2000 din.

E pa da, ovo sto sam ja napisao 2000 din to je i jedno i drugo :)

Kako napredujes sefe?

Pa ide onako u grad... Ne znam odakle da pocnem, E*mi me je ispalio za delove jer su oni nas vrlo pouzdan uvoznik (lol), tako da sad cekam da mi Slovenci posalju EK i neke jos stvarcice, bice tu, ja se nadam, za desetak dana... Tako da moram to da cekam pa da mogu da nastavim :)

sve je super odradjeno, samo napred :)

Hvala :)

bas je lepo kuciste...:)

ooo budaleee, daj bre ljudi 'de ovog pustiste na forum, permaBAN ! :p

wooooot :D
stigle stvari u petak, let the games begin :)

Posle mnogo muke i problema sa pumpom i vazduhom u sistemu, uspeo sam da je nateram da radi i to (meni licno) na zavidnom nivou, prezadovoljan sam sa temperaturama... Ovde ima jos mnogo mnogo posla, HDD bay je tek u radu, imam jos par sleevova da ispravim i dodam, gornja plexi ploca tek treba da se radi itd...

I jos malo fotki :)

I najvaznija stvar, OC :) Skoro pa kao SB

Vrh Dno