Šta je novo?

Telekom ADSL studentska ponuda

Nema potrebe sem ako neces da uzimas MIK za prelazak kod Oriona, ja sam o tome razmiljao pa sam zato isao u poslovnicu Telekoma (da li cu i dalje placati 1550din za 4mbita i kad da uzmem MIK).

Ma kakav Orion!

A dobijes i 10 sati dial-upa i 30sms-ova.
Salu na stranu, taj paket je ok za deljenje po komsiluku, na 3-4 dela, ali za pojedinca, pa ja jedva iskoristim 4/6mbita u fullu i to kad skidam sa MU-a!

Prvi put cujem da za studentski paket posle isteka ugovora ostaje ista brzina po ceni click1. Ako je tako onda je to OK, onda necemo da menjamo ... hahaha.
Mozda je telekom promenio plan da nam istu brzinu naplacuje po punoj ceni. Ako jos neko moze ovo potvrditi ... ?

Prvi put cujem da za studentski paket posle isteka ugovora ostaje ista brzina po ceni click1. Ako je tako onda je to OK, onda necemo da menjamo ... hahaha.
Mozda je telekom promenio plan da nam istu brzinu naplacuje po punoj ceni. Ako jos neko moze ovo potvrditi ... ?

Meni je to receno (da ostaje Click 4 po ceni Click 1) jos kad sam potpisivao ugovor....

Meni je to receno (da ostaje Click 4 po ceni Click 1) jos kad sam potpisivao ugovor....

Meni je rečeno da ima sve kanale otvorene na IPTV celu godinu za 1 dinar, pa su od marta to naprasno promenili. Sem onog što piše u ugovoru, ništa nije merodavno.

Problem je da nam ugovori isticu i da vise nemamo nista napismeno!

Ugovor ne istice, citiram Clan 14. "Ovaj ugovor se zakljucuje na neodredjeno vreme sa minimalnim periodom trajanja od 12 meseci i stupa na snagu danom potpisivanja."

Onda je to to. Ako ostaje 4/6Mbita po ceni ~1500din, to je najbolja ponuda. Da li treba uopste ici do poslovnice?

objasni mi sta ti znaci ovo 6Mbita ?
Imam kao i ostali stud.paket sa 4Mb ali za 6 prvi put cujem a da je po toj ceni. Jel to neka novina?

uskoro mi istice stud. paket....

moze li neko da potvrdi (znaci da ima sigurnu info, a ne rekla-kazala) da ostajemo na click 4 po ceni click 1?

moze li neko da potvrdi (znaci da ima sigurnu info, a ne rekla-kazala) da ostajemo na click 4 po ceni click 1?

pa ako ti istice uskoro onda ces vrlo brzo sam saznati. pa ces onda se vratiti ovamo pa svima reci iz prve ruke dali si ostao na click 4 a placas click 1 ili ce te vrate na click 1 koji ces i da placas. sve u svemu strpi se jos malo pa ces biti 100% siguran. jer ovo sada neko prica ovako neko prica onako a kome verovati?

kontam ja da se lako covek privikne na vecu brzinu ali kada treba da se vrati na manju niko mu se nemili, pa sada svi oni koji ovde pisu o tome dali ce mozda ostati 4 mb a placa ce 1 mb to je zato sto oni tako prizeljkuju a ne zato sto je tako negde u ugovoru navedeno. a i da je mozda promenjeno nesto u telekomu opet neverujem da bi toliko korisnika pustili na svoju stetu. tako da je moguce a ce da vas spuste na osnovni paket. ali ko zna mozda i ostanete na 4 mb? zivi bili pa videli.

Nema varijante da ga "vrate" na click1 koji bi i placao, vec da ostaje na click4 koji bi placao po punoj ceni, a to niko ne zeli!

Ja kad sam potpisivao prosle god. stud. paket jasno sma pitao i dobio odgovor da po isteku 12 meseci zadrzavamo istu brzinu uz istu cenu.
Sada vidim da je moguce da je ta cena skocila za nekih 100din ali sigurno nece biti vecih promena.

Znaci postoji mogucnost da ako se prijavim za taj speedup da kada on istekne brzina ostane 6Mb, pa to je sjajno :)
Koliko kosta speedup i koliko traje ?

Ja kad sam potpisivao prosle god. stud. paket jasno sma pitao i dobio odgovor da po isteku 12 meseci zadrzavamo istu brzinu uz istu cenu.
Sada vidim da je moguce da je ta cena skocila za nekih 100din ali sigurno nece biti vecih promena.

Znaci postoji mogucnost da ako se prijavim za taj speedup da kada on istekne brzina ostane 6Mb, pa to je sjajno :)
Koliko kosta speedup i koliko traje ?

oni neznaju sta ce biti za mesec dana a ne za godinu dana. a to ako ti je rekla neka od salterusa ili neki od onih sefica u smeni gde si podpisivao ugovor, pa oni ce ti reci da je sve tako samo da ti podpises ugovor. ali ajde zivi bili pa videli. ako vam ostane bolje za vas ali kao sto rekoh u predhodnom postu, ne verujem da ce se telekom bas toliko *****ati pa svima vama koji ste podpisali studenski paket ostavi ti vas na 4 mb a da vam jos uvek naplacuje osnovni paket.

podneses zahtev za speed up onda kada ti aktiviraju moze da se desi da ostane trajno zabagovan i da imas 6 mb po ceni 1 mb ali ako se ne zabaguje onda ti je svako aktiviranje speed up usluge kosta 59 dinara a svako cetvrto aktiviranje speed up-a je besplatno a jedno aktiviranje traje 3 sata posle cega se vraca sam na osnovni paket.

Vec postoji tema vezana za speedup, prelistaj malo... ;)

tema bas za speed up ne postoji ali se o tome uveliko pise u "Telekom ADSL - diskusija".

Poslednja izmena:
ok hvala vam, isitao sam tamo sve

Samo se ti nadaj ali sigurno je samo to da ces placati punu cenu za paket koji koristis jer ti je istekao promo period.Nisi potpisao ugovor dozivotno na tu promociju vec na 12 meseci i cao.A to sto se vi nadate da ce vas bajni telekom castiti dozivotno 4 za 1 mozes da okacis macku o rep.

Samo se ti nadaj ali sigurno je samo to da ces placati punu cenu za paket koji koristis jer ti je istekao promo period.Nisi potpisao ugovor dozivotno na tu promociju vec na 12 meseci i cao.A to sto se vi nadate da ce vas bajni telekom castiti dozivotno 4 za 1 mozes da okacis macku o rep.
Ja sam pazljivo opet procitao ugovor i tamo stvarno ne pise da li ce ostati ista cena ili ne. Nekima su rekli pri sklapanju ugovora ovako nekima onako. Ta promocija se moze tumaciti u smislu besplatna prva 3 meseca, a da posle isteka ostane ista brzina i ista cena.
Znaci za sada ne treba smanjivati brzinu ( da se ne zaj***mo na nasu stetu ), moramo sacekati da vidimo kad neko dobije prvi racun posle isteka ugovora.

Pa zar ne moze neko da ode do poslovnice i proveri!

Ja sam pitao u poslovnici i rekli su da ostaje Click 4 po ceni Click 1 - "najverovatnije".
Tako da cemo sa sigurnoscu znati tek kad neko dobije prvi racun po isteku ugovora...

Ja sam pitao u poslovnici i rekli su da ostaje Click 4 po ceni Click 1 - "najverovatnije".
Tako da cemo sa sigurnoscu znati tek kad neko dobije prvi racun po isteku ugovora...

Samo se ti nadaj znas onu obecanje lu... radovanje

Ko si ti da imas ovakav stav i da tvrdis sta je sigurno a sta nije??
Ako se zaista ispostavi da nam ostane isti paket sta ces onda, oces da se lepo izvinis ?

mozes da iskazes svoje misljenje ali nisi zaposlen u Telekomu da nam pricas kako i sta ce biti.

Poslednja izmena:
Ko si ti da imas ovakav stav i da tvrdis sta je sigurno a sta nije??
Ako se zaista ispostavi da nam ostane isti paket sta ces onda, oces da se lepo izvinis ?

mozes da iskazes svoje misljenje ali nisi zaposlen u Telekomu da nam pricas kako i sta ce biti.

Slusaj ti pametnjakovicu da telekom tako radi niko od nas ne bi otisao dalje vec bi svi ostali kod njih.Kao prvo to cemu se vi nadate nema veze sa zdravim razumom(mada ako bude tako svaka im cast) jer ste potpisali ugovor na 12 mes. sa akcijom 1 za 4 i kad vam istekne normalno je da placate ono sto koristite.To ko sam ja a ko si ti ostavi za neka druga vremena jer to sa sustinom nema veze.Ako vam daju to sto se nadate ja cu to da POZDRAVIM i nista vise.Ali ko sa decom spava znas kakav se budi..........

Slusaj ti pametnjakovicu da telekom tako radi niko od nas ne bi otisao dalje vec bi svi ostali kod njih.Kao prvo to cemu se vi nadate nema veze sa zdravim razumom(mada ako bude tako svaka im cast) jer ste potpisali ugovor na 12 mes. sa akcijom 1 za 4 i kad vam istekne normalno je da placate ono sto koristite.To ko sam ja a ko si ti ostavi za neka druga vremena jer to sa sustinom nema veze.Ako vam daju to sto se nadate ja cu to da POZDRAVIM i nista vise.Ali ko sa decom spava znas kakav se budi..........

Jos jednom da kazem da ugovor ne moze da istekne, on je samo potpisan sa minimalnim periodom od 12 meseci (sto u prevodu znaci ako hoces da raskines pre predvidjenih 12 meseci moras da snosis posledice) i ako se ne raskine u toku tih 12 meseci ugovor se smatra vazecim na neodredjeno vreme (sto znaci da uvek mozes da prekines ugovor bez ikakvih poledica).

Jos jednom da kazem da ugovor ne moze da istekne, on je samo potpisan sa minimalnim periodom od 12 meseci (sto u prevodu znaci ako hoces da raskines pre predvidjenih 12 meseci moras da snosis posledice) i ako se ne raskine u toku tih 12 meseci ugovor se smatra vazecim na neodredjeno vreme (sto znaci da uvek mozes da prekines ugovor bez ikakvih poledica).

Da li se ti jos uvek nadas da ces imati dozivotni klik 4 po ceni klik 1.Covece nemam nista protiv da vam daju klik 16 ali tvoj promo period istice po isteku 12 meseci.Potpisao si na 12 meseci klik 1 castili te sa klik 4 isteklo 12 meseci ti nastavis da placas onaj klik koji si potpisao i kraj price.Ja mislim da je tako a sve ce se videti uskoro.Mislim ne verujem u rode pogotovo kad te rode drze monopol .

Nazad
Vrh Dno