Za Tomasa:
evo temperature preko hwmonitor pro aplikacije
Pa mislio sam na 2600K, ali skidam ti i taj sa 2500K danas hehehehe![]()
imam pitanje..možda je za temu o tv tuneru ali možda ima veze ovo sa pločom....nemam zvuk na mom tv xp expertu nikako. (interesuje me kako, jer sam imao zvuk na 7ici ranije, sa starim kompom).
povezao sam na ploči kablić u spdif ali nema u windowsu cd audio (preko kog obično ide zvuk za tv karticu) niti je line in uključen.....jel to do tog porta na mojoj p67ici, ili do drajvera? greota gledati samo sliku bez zvuka....u biosu sam menjao spdif_out na hdmi i obrnuto ali ništa...help??
Nemoguce da nema line-in? Cemu sluze onih 6 audio konektora onda? Plavi je line-in, rozi je mic, ostalo je za zvucnike.
ispod poslednjeg pci slota se nalaze port sa 3 iglice "|| |" rasporeda i tu sam ubo kablić. na P5K ploči je radilo......
što se budženja tiče, ne hvala. nisam toliki "entuzijasta". od klokovanja sam odustao pa sam pazario nov komp, prema tome.....
uputi me gde da pazarim taj kabl...otherwise, ne gine mi kupovina nove tv kartice.....![]()
Ma ja mislio da govorite za line-in na back panelu, nisam video da govorite o cd line-in...to je konektor za front panel... ima podrsku i za HD front panel i za standard front panel (mic/slusalice)
klasican line in (CD ROM line in) konektor koji je uveden pre 100 godina za CDROM i audio diskove vise ne postoji... steta posto su ga dobar deo TV kartica koristile
Ja koliko sam video na sajtu nema, samo ne znam zasto bi ubacivao dve zverke ako sam dobro razumeo ubacio bi 595 u sli mislim to je bas preteranooooooo mnogo para za skor. Meni su javili da mi je dosla moja ploca jedva cekam da je imam kod mene
@spacemaster e izvini ali da te pitam vidim da imas delux izdanje i na njoj ima bt go! jesi li isprobao tu opciju i koje je tvoje misljenje o tome.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari