Šta je novo?

ASUS P67 zvanična tema

Koje su temperature u LInX-u ili wPrime-u ?I da li uopste na toj voltazi mozhe sa Megahalemsom da izvrtis tipa 50 passova u LinX-u?Tj. koje ventilatore koristish ako mozhe da ide na 1.68V i 5.5GHz ?Meni se chini ovo chudnovato na vazduhu drzhati na toj voltazi ili gresim?

imam pitanje..možda je za temu o tv tuneru ali možda ima veze ovo sa pločom....nemam zvuk na mom tv xp expertu nikako. (interesuje me kako, jer sam imao zvuk na 7ici ranije, sa starim kompom).
povezao sam na ploči kablić u spdif ali nema u windowsu cd audio (preko kog obično ide zvuk za tv karticu) niti je line in uključen.....jel to do tog porta na mojoj p67ici, ili do drajvera? greota gledati samo sliku bez zvuka....u biosu sam menjao spdif_out na hdmi i obrnuto ali ništa...help??

imam pitanje..možda je za temu o tv tuneru ali možda ima veze ovo sa pločom....nemam zvuk na mom tv xp expertu nikako. (interesuje me kako, jer sam imao zvuk na 7ici ranije, sa starim kompom).
povezao sam na ploči kablić u spdif ali nema u windowsu cd audio (preko kog obično ide zvuk za tv karticu) niti je line in uključen.....jel to do tog porta na mojoj p67ici, ili do drajvera? greota gledati samo sliku bez zvuka....u biosu sam menjao spdif_out na hdmi i obrnuto ali ništa...help??

Jednostavno asus p67 NEMA line in konketor, stvarno neznam gde si zabo kablic jer spdif je audio izlaz a ne line in :p

Opcija ti je da kao ja odseces kraj kabla/zalemis bananicu i spolja spojis na line in zvucne... (ja to jos nisam uradio jer ne gledam tv)

Nemoguce da nema line-in? Cemu sluze onih 6 audio konektora onda? Plavi je line-in, rozi je mic, ostalo je za zvucnike.

ispod poslednjeg pci slota se nalaze port sa 3 iglice "|| |" rasporeda i tu sam ubo kablić. na P5K ploči je radilo......
što se budženja tiče, ne hvala. nisam toliki "entuzijasta". od klokovanja sam odustao pa sam pazario nov komp, prema tome.....

Nemoguce da nema line-in? Cemu sluze onih 6 audio konektora onda? Plavi je line-in, rozi je mic, ostalo je za zvucnike.

to je konektor za front panel... ima podrsku i za HD front panel i za standard front panel (mic/slusalice)
klasican line in (CD ROM line in) konektor koji je uveden pre 100 godina za CDROM i audio diskove vise ne postoji... steta posto su ga dobar deo TV kartica koristile

Poslednja izmena:
ispod poslednjeg pci slota se nalaze port sa 3 iglice "|| |" rasporeda i tu sam ubo kablić. na P5K ploči je radilo......
što se budženja tiče, ne hvala. nisam toliki "entuzijasta". od klokovanja sam odustao pa sam pazario nov komp, prema tome.....

moja solucija nije budjenje, vec ti treba odgovarajuci kabal jer ce on isto proslediti line out sa tv kartice u line in zvucne posto cd in vise ne postoji

uputi me gde da pazarim taj kabl...otherwise, ne gine mi kupovina nove tv kartice..... :(

uputi me gde da pazarim taj kabl...otherwise, ne gine mi kupovina nove tv kartice..... :(

prodavnica/servis za tv/video/pc kablovima, ponesec kabal od tv karte i kazes treba mi ovakav isti ali da na jednom kraju bude stereo 3.5mm bananica... naprave ti to za 5 minuta

to je konektor za front panel... ima podrsku i za HD front panel i za standard front panel (mic/slusalice)
klasican line in (CD ROM line in) konektor koji je uveden pre 100 godina za CDROM i audio diskove vise ne postoji... steta posto su ga dobar deo TV kartica koristile
Ma ja mislio da govorite za line-in na back panelu, nisam video da govorite o cd line-in... :)

1 slika-1000reci :)

externallinkcabletweak.jpg

Za sada nema i maximus radi x8 kada su dve graficke u pitanju.Moj savet je bolje da uzmes jacu graficku nego da pravis sli. samo ti sistem vise trosi struje... Nego cuo sam da dolaze sledece nedelje ploce tako da se spremite, a i napakon da mi dodje sabertooth:)))

WS Revolution ima x16 slotova koliko hoćeš i biće ovde kod nas za nekih 10 dana max...

P.S
Ovo je danas stiglo kod nas, distributer na K :)

MBO ASUS P8P67 DELUXE <Rev. 3.0>

MBO ASUS P8P67 LE <Rev. 3.0>

MBO ASUS P8P67 <Rev. 3.0>

MBO ASUS P8P67 PRO <Rev. 3.0>

Opet male količine :( nema čipova dovoljno, ovo sa Japanom dodatno pogoršalo celu priču zbog delova koji se uzimaju od njih...

Koliko me secanje sluzi Asus Maximus IV Extreme bi trebalo da ima support 16x SLI jer ima NF200 chipset.
Slotovi u kojim radi u 16x rezimu su 2 i 4 .Nek me neko ispravi ako gresim!

Ja koliko sam video na sajtu nema, samo ne znam zasto bi ubacivao dve zverke ako sam dobro razumeo ubacio bi 595 u sli mislim to je bas preteranooooooo mnogo para za skor. Meni su javili da mi je dosla moja ploca jedva cekam da je imam kod mene:)

@spacemaster e izvini ali da te pitam vidim da imas delux izdanje i na njoj ima bt go! jesi li isprobao tu opciju i koje je tvoje misljenje o tome.

Poslednja izmena:
Hehehe.Niko nije pominjao GTX590..Moj plan je GTX570 SLI ili ako kasnije padne cena GTX580 na nekih 350 eur ..
Sto se tice SLI-a NF200 tako deli da dobijes 16x SLI na 2 i 4 slot.Inace to moze da se izvede tako sto ces da simuliras trecu grafiku u prvom slotu.
Samom tim NF200 deli 8x/16x/16x !

ok, zar nije bolje kupiti 590 ka jednu kartu nego budziti dve:) ista cena cak ova moja je i jeftinija ako nasi ne odvale sa cenama...

Pa GTX590 se jos nije ni pojavila i nista se ne zna o kartici nit cena a ni performanse..
Inace mnogo je lakse imati 2 karte iz vise razloga,veruj mi znam sta pricam.
Dual GPU karte nisu zahvalne iz nekih razloga ma koliko kompakte bile.

Ja koliko sam video na sajtu nema, samo ne znam zasto bi ubacivao dve zverke ako sam dobro razumeo ubacio bi 595 u sli mislim to je bas preteranooooooo mnogo para za skor. Meni su javili da mi je dosla moja ploca jedva cekam da je imam kod mene:)

@spacemaster e izvini ali da te pitam vidim da imas delux izdanje i na njoj ima bt go! jesi li isprobao tu opciju i koje je tvoje misljenje o tome.

BT GO je fantastična opcija, ako imaš neki od pametnih telefona tipa iphone od svog računara možeš napraviti totalno malo remote multimedija čudo :)

DA li neko ima problema sa USB 3.0? Kada prikačim eksterni USB 3.0 hdd, traži da se formatira, a ako ga prikačim na 2.0 sve radi ok. Ne mogu da ga formatiram. pošto na sebi ima nešto malo manje od 1TB filmova....

ne, ja bi pre rekao da ti je to do sistema, drivera za usb3 ili samog harda.

Ljudi, dobio sam p8p67 pro u kutiji na kojoj ima oznaka b3, a na samoj ploci nema nikakvih oznaka da je b3. Nema stickera (kao na sajtu asusa) a tamo gde pise p8p67 pro (izmedju pci i pcie)
pise sitno rev 1.01. Nisam jos sklapao masinu kako bih video u biosu. Sta mislite, jel su me zavrnuli?

Nisu te zeznuli, ne brini. Ni na mojoj nije bilo stikera, koji bi trebalo da se nalazi preko memorijskih čipova. Videćeš u bios-u, ili poslednjem cpu-z...

Nazad
Vrh Dno