Šta je novo?

ASUS P67 zvanična tema

A po čemu je bolje :)?
Odeš i zameniš ploču koju prodavac uzme od distributera ako je ima na lageru i to je to. Šta je tu direknto uradio GA? I ASUS direkrno dobija ploče, tj. šalje distributeru... sve je to isto, samo je pitanje ko je traženiji u ovom trenutku. Zahvaljujući Andre Yangu i Shaminu, tj. svim ovim zanimljivim stavkama u ASUS P67 kuhinji to je ASUS ovih dana :)

P.S
Prodavci su razgrabili P8P67 još u 9.15h :D, ostalo malo P8P67-M i jedan Deluxe, verujem da su top 4 najveća prodavca poručila količine i da će danas distributeri ostati prazni.

Ne tvrdim ja tako nešto, nego prodavac u E..i-u npr.
Kako to da nema nijedna P8P67pro?

Poslednja izmena:
Prodavac u E, moze ime prodavca na PM, please. Na sve ti reče većina prodavaca? Ko još?
Pro nema ali ce biti, jednstavno mala je alokacija B3 čipova i to je bio problem, ali biće i to podosta.

Poslednja izmena:
a spacemaster, reci mi odakle tebi sve te informacije? radiš u nekoj prodavnici, kod nekog distributera ili u carinskoj upravi? :)

ja sam od jutros "okrenuo" 10 prodavnica po beogradu i niko nije dobio nijednu asusovu p67 ploču...

okretao si pogresne prodavnice... hint: www.atom.rs

Inače sve pohvale za atom. Juče sam ih zamolio da mi rezervišu jedan primerak od distributera, danas su me obavestili da je poslato. Kontaktirao sam pre njih još par maloprodaja, ali svi ostali su se pravili ludi :)

Samo sam jednom kupio u atom-u kompjuter(plocu cpu ram) i opet cu, preporuka. Pozdrav.

Malo sma se igrao posle ohohohoho vremena sa novom igračkom, dosta je toplo, sobna oko 25C, ali na kraju nije bilo tako loše :)

Za sad malo super pi-a i pi fasta :)

6.JPG

pi4.JPG

rezultati dostojni postovanja, jel ovo na tecni azot ili na vazduh ?
:)

kupio p8p67 i oduševio se kako svemirski izgleda, montirao komp i sad osposobljavam komp za rad
....e sad, u biosu kaže da je temperatura procesora 46 stepeni, 47 stepeni.....TX3 je montiran na ploču...jel to dobra temperatura ili ne?

Ok je ne brini, sve do nekih 72C u fulu nije nista, smo cepaj, drago mi je da si usepo da se dočepaš do svog primerka.

P.S
Prodavci su razgrabili P8P67 još u 9.15h :D, ostalo malo P8P67-M i jedan Deluxe, verujem da su top 4 najveća prodavca poručila količine i da će danas distributeri ostati prazni.

Jel postoji mogućnost da rezervišem ploču za zamenu da budem siguran da ću je dobiti kad stigne, jer je evidentno da jako mali broj ploča ulazi na naše tržište?
Čekam PRO varijantu koja se u ovoj turi nije pojavila a koliko čujem postoji i neki rok za zamenu.
Plaši me scenario tipa; rok za zamenu je istekao a u međuvremenu se kod prodavca, gde treba da uradim zamenu, nije pojavila "moja" ploča
ili je istu prodao jer ja nisam čučao ispred prodavnice a i logično je da se prodavcu više isplati da zaradi na prodaji nego da se cima sa zamenom i ništa ne zaradi
i još mu "uzmem" B3 ploču koju bi mogao prodati.

Poslednja izmena:
Zasto je kod nas u srbiji garancija za sabertooth 3 godine kada na kutiji i kod asusa pise da je 5 godina bas zbog komponenti koje su stavljali na nju???

Za Tomasa:

evo temperature preko hwmonitor pro aplikacije

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    107.2 KB · Pregleda: 48
Jel postoji mogućnost da rezervišem ploču za zamenu da budem siguran da ću je dobiti kad stigne, jer je evidentno da jako mali broj ploča ulazi na naše tržište?
Čekam PRO varijantu koja se u ovoj turi nije pojavila a koliko čujem postoji i neki rok za zamenu.
Plaši me scenario tipa; rok za zamenu je istekao a u međuvremenu se kod prodavca, gde treba da uradim zamenu, nije pojavila "moja" ploča
ili je istu prodao jer ja nisam čučao ispred prodavnice a i logično je da se prodavcu više isplati da zaradi na prodaji nego da se cima sa zamenom i ništa ne zaradi
i još mu "uzmem" B3 ploču koju bi mogao prodati.

Biće pro ploča ne brini, tvoje je samo da vidiš sa prodavcem koji je uzeo ploču da te obavesti kad stigunu i da odes i da je zameniš. Uvek možeš tražiti povraćaj novca.

Zasto je kod nas u srbiji garancija za sabertooth 3 godine kada na kutiji i kod asusa pise da je 5 godina bas zbog komponenti koje su stavljali na nju???

U većini zemalja je 3 godine, garanciju određuje distributer u dogovoru sa vendorom, stoga i mi i kao većina zemalja evrope nemamo 5 godina. To što piše na kutiji ne znači ništa, u HR recimo garancija je bila samo 2 godine dok to nisu popravili.

Poslednja izmena:
ne znam kakav je taj tx3, meni ova noctua drzi proc na 30-36 u idle. Bitniji ti je load. Inace EFI bios ume da zagreje procesor malo vise pa se ne obaziri na te rezultate, u windowsu ces imati manje temperature sigurno.

Pa da ali opet zar to ne odlucuje i sam asus zar on ne daje garanciju distributeru.. mislim bezveze to je kao da ti neko uskrati garanciju koju sam proizvodjac daje ja npr imam na memoriju dozivotnu garanciju. A ta logika je bas krs mislim nase derikoze mogu da rade sta god im se hoce uzimaju marzu na uvoz 40-60% dok je u okolnim zemljama 20-30% + imaju veci porez a cene kao nase. strasno...

Nisi me razumeo, tu garanciju i daje ASUS u dogovoru sa distributerima, ali ne i za evropsko tržište, tj. garancija je na sve ploče 3 godine, što ne znači da novi order neće biti sa kutijama koje su drugačije, tj. samo za nas, tj. EU. U prevodu pisana garancija koju dobiješ uz račun je jedina validana i uz nju reklamiraš proizvod, jer milion faktora utiče da li ćemo dobiti 3, 5, 10 ili ko zna koliko godina, nije sve do vendora i distributera ima i do države, zakona, carinskih troškova, poreza, troškova transporta itd...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno