Šta je novo?

Telekom ADSL studentska ponuda

Bio sam u Beotelu i pitao bas za ovih 18 meseci na sajtu i teta mi rekla da je to staro i da ne vazi ??

Onda sam pitao ako uplatim unapred 6 rata i dobijem placenih 12 meseci, na koliko se potpisuje ugovor ? Rekla je da su svi ugovori isti i glase na odredjeno vreme tj. na 6 meseci !!!
Meni nije jasno ko onda meni garantuje da cu dobiti internet posle 6 meseci jer u ugovoru tako pise ?? Izgleda da moramo verovati na rec !
I pitao sam da li mogu posle 12 meseci raskinuti ? Kaze moze.

Bilo bi lepo ako ima na forumu nekog iz Beotela da malo ovo pojasni, ako ne onda cu morati da opet uzmem kod telekoma click4!

Interesuje me ovo 3+3 meseca kod Beotala. Koja cena se placa, da li ova osnovna 3*1522, ili 3*1446 ili stuentska 3*1370 ?

Kod Beotela se placa normalna cena za 1,5mb 3*1.446d pise tako !
meni su rekli da ne mogu posebni popusti uci u akciju 3+3 i 6+6

stim sto je ugovor na 18 meseci a kod posebne studentske akcije 12 meseci.

Poslednja izmena:
Sta 18 meseci? Znaci, moram 3* 3+3 da uzmem?

ironmanbg: Sta 18 meseci? Znaci, moram 3* 3+3 da uzmem?

Koliko sam ih ja shvatio platis 3 meseca i koristis ta placena 3 meseca - 6 meseci.
Onda nastavljas dalje jos 15 meseci po redovonom cenovniku.
Ne racunaju placena 3 meseca kao 6 meseci nego 3 meseca da bi ostao sto duze kod njih.

zovite pa cete dobiti info iz prve ruke od njih...

Poslednja izmena:
To onda i nije tako povoljno! Ja bih uzeo to 3+3, pa bih posle video sta dalje.

ironmanbg: Sta 18 meseci? Znaci, moram 3* 3+3 da uzmem?

Koliko sam ih ja shvatio platis 3 meseca i koristis ta placena 3 meseca - 6 meseci.
Onda nastavljas dalje jos 15 meseci po redovonom cenovniku.
Ne racunaju placena 3 meseca kao 6 meseci nego 3 meseca da bi ostao sto duze kod njih.

zovite pa cete dobiti info iz prve ruke od njih...

da da da to sam ja pokusavao da objasnim gore .... (ne gine vam 24) meseca ukupno kod njih tj 6 placenih pa 6 gratis i jos onih 12 normalno placenih da se ispuni kvota od 18..... bilo mi cudno da daju ugovor na 6...

Onda je ova ponuda bzvz, jedino ako nekog upecaju na Voip i free SMS :smash:

Kakvi ugovori na 18 meseci kod beotela ljudi da li vi znate citati idite na njihov sajt pa pogledajte platis 6 dobijes 12 ili platis 3 dobijes 6 i nista vise.Ides kad hoces i gde hoces. Ja sam kod njih na akciji 1+1x6 i nisam imao nikakav ugovog i nemam ga ni sad.mogu da ide gde hocu i kad hocu.Uplatim za mart dobijem poruku da mi net istice 30 aprila i t d .I ako neces vise da koristis njihove usluge ne platis za maj i trazis mik ivozdra.Neznam kakve su to nebuloze sto se tice ugovora kod njih,jer ja nisam potpisao nikakav.Samo su mi usmeno rekli da bi trebalo da budem par meseci i to je to.A zasto da ne budem kad su najpovoljnij.Net mi radi bolje nego sto je radio kod vaseg dragog lelekoma za 8 meseci mi se desilo 2- 3 puta po 1 min da nemam neta .

I sto nisam rekao vazi i za stare i za nove korisnike.Sta bolje da trazis trenutno.Samim tim ako uplatis 6+6 ti koristis 12 meseci i vec si se vezao za njih 12 meseci.Ako je to ugovor onda ok ali ko da raskine net kad ga ima dzaba npr.jos 3 meseca.

Svi postojeci korisnici beotelneta uplate sumu za 6 meseci i automatski produze net za 12 i gde je tu ugovor.Mislim da pricate stvari koje ne stoje.

Sve je to lepo, samo treba iskesirati 6 meseci unapred, a ne znamo sta ce biti sutra!

to za kesiranje si u pravu i ja cu da uzmem 3+3 do kraja meseca.ali kad sve sagledas ok ponuda

ljudi info iz prve ruke !!! ugovor se potpisuje na 6 meseci i to 6 placenih meseci ako uplatite 6 meseci unapred to vam je u sustini to dobijete 6 placenih i 6 gratis meseci,medjutim ako uplatite 3+3 ostaje vam da posle toga perioda placate jos 3 meseca po norm ceni mesecno ....

TC FUTURA!

Poslednja izmena:
Pa dobro ako je tako OK. Mene samo buni sto to ne pise crno na belo u ugovoru. Tamo pise:
Ugovor se zaključuje na određeno vreme u trajanju od 6 (šest) meseci. Ukoliko do isteka roka nijedna ugovorna strana izričito ne izjavi da ne želi dalju saradnju, smatraće se da je Ugovor produžen, na neodređeno vreme.

Znaci oni mogu posle 6 meseci ladno da me iskljuce po ugovoru. Nama ostaje samo da se nadamo da ce odrzati rec !
U ugovoru ne pise da se 6 meseci uplacenih u promociji 6+6 racunaju u ovoh 6 meseci po ugovoru ! Ne pise kog datuma pocinje ugovor ! Zaboravili da azuriraju onih 18 meseci na sajtu a sa druge strane napravili cenovnik za kablice, CD, cak i kartonska kutija rutera, ukoliko slucajno izgubis, evo:
Ukoliko prilikom vraćanja opreme ista nije u stanju kao kada je preuzeta od BeotelNeta ili je nedostajuća, BeotelNet će Korisniku naplatiti odgovarajuću nadoknadu za nedostajuću ili oštećenu opremu i to: ADSL jednoportni ruter 1500,00 din, ADSL ruter (četvoroportni i wireless) 4000,00 din, spliter 250,00 din, kablovi 150,00 din, instalacioniCD 100,00 din, kutija rutera 100,00 din sve u roku od 15 dana utvrđenog oštećenja ili gubitka opreme, pod pretnjom prinudnog izvršenja.

Znaci gluposti su vaznije u ugovoru nego pocetak i trajanje ugovora, a koliko vidim neki koji su pisali gore nisu ni potpisali nikakav ugovor ??

Ok, ovako
Ugovor sa Telekomom (studentski paket) sklopljen 28.04.2010 na 12 meseci (da, prvi mesec je trajao jedva 2 dana!)

član 14,
Ugovor se zaključuje na neodređeno vreme sa minimalnim periodom trajanja od 12 meseci i stupa na snagu danom potpisivanja.
Korisnik može otkazati ugovor u roku od 15 dana.
Svaka ugovorna strana može otkazati ovaj ugovor sa otkaznim rokom od 30 dana

Prešao bih kod Beotelneta (3+3) i koji su mi koraci?

Da prvo najavim Telekomu, da od 01.04. više nisam kod njih i da kad uzmem MIK idem kod Beotela.
Da li je sada pravo vreme da se otkaže ugovor, istek 12-og meseca i da li će nakon toga nastaviti da pružaju uslugu do 31-og (ako im najavim otkaz recimo sutra-18-og) i kada mogu da uzmem MIK, kažu da je potrebno čekati 2-3 dana i sve to da stignem i potpišem kod Beotela, pre 31-og, osim ako ne produže akciju (mislim da oni ovo 1+1,3+3,6+6 furaju već duže vreme, pa će možda biti i nakon 31-og marta)

Sto se tice opreme to stoji i kod telekoma da se placa ostecenje opreme .Kod drugih ne znam jer ih nisam koristio.A sto se tice ugovora ja jos koristim akciju 1+1 x 6 i nisam potpisao nikakav vremenski ugovor. Nisam iz BG u mom mestu nema poslovnica beotelneta pa sam na preporuku drugara kao i on narucio paket .Dobio opremu i otpremnicu koju sam potpisao i uplatio za mesec unapred i to je to.Normalno uplatim 5-6 dana pre prvog u mesecu za naredni i oni me caste sa jos jedan .Mislim nema nikakvih problema.U mom slucaju su bili sasvim korektni mada sam se naslusao po raznim forumima kojekakvih gluposti o njima.Ja ih ne branim ali ako neko ponudi nesto bolje od njih ja odo.Kad bi ponovili akciju 1+1x6 bilo bi super jer je to verovatno najbolja ponuda ikad.

Tek kad raskines ugovor dobijas mik i onda sa njim ides kod beotela.Inace ako ti je istekao ugovor ne moras cekati 31.

Ok, ovako
Ugovor sa Telekomom (studentski paket) sklopljen 28.04.2010 na 12 meseci (da, prvi mesec je trajao jedva 2 dana!)

Prešao bih kod Beotelneta (3+3) i koji su mi koraci?

Da prvo najavim Telekomu, da od 01.04. više nisam kod njih i da kad uzmem MIK idem kod Beotela.
Da li je sada pravo vreme da se otkaže ugovor, istek 12-og meseca i da li će nakon toga nastaviti da pružaju uslugu do 31-og (ako im najavim otkaz recimo sutra-18-og) i kada mogu da uzmem MIK, kažu da je potrebno čekati 2-3 dana i sve to da stignem i potpišem kod Beotela, pre 31-og, osim ako ne produže akciju (mislim da oni ovo 1+1,3+3,6+6 furaju već duže vreme, pa će možda biti i nakon 31-og marta)

nisam video sta si napisao ali tebi preostaje jedino raskid ugovora sa telekomom tj.da platis i za april da bi ulovio beotel .Mada se ja nadam da ce i oni produziti akciju ili ponuditi nesto slicno.

Ne, 31-og mi ističe, samo bih da ih pravovremeno obavestim, da ne bi bilo posle da moram da čekam ne znam kolko dana. Najbolje da pitam u poslovnici.

Ne, 31-og mi ističe, samo bih da ih pravovremeno obavestim, da ne bi bilo posle da moram da čekam ne znam kolko dana. Najbolje da pitam u poslovnici.

Pitaj ali ako ti istice 31 poranis sa njihovom opremom kuc kuc vratis im gase ti net uzmes MK i istog dana kod beotela pokazes MK i sve u redu.

A ako zezaju za 1 dan ti fino raskines ugovor dan pre tj.31 marta placas pun mesec a nisi koristijo samo jedan dan nista strasno.

Mislim da nije potrebno najavljivati odlazak od telekoma, tj. mozes i ranije pre isteka ugovora da odneses opremu i potrazis MIK. Naravno da ako ranije raskines ugovor ipak placas punu zadnju ratu po ugovoru. Meni su u telekomu rekli da se MIK odmah dobija i da se ne ceka.

Nekoliko dana pre nego sto ovo uradis (ako prelazis kod Beotela) potrebno je da se formalno prijavis kod Beotela na sajtu i kad dobijes odgovor da moze onda ti ostaje da im samo odneses MIK.
Tako ces sve zavrsiti istog dana ...

koliko je meni poznato ako hoces da raskines ugovor moras to da uradis do 25-og u mesecu ovo znam iz iskustva dva moja prijatelja koji su bili kod razlicitih provajdera svi provajderi traze da im najavis raskid ugovora najkasnije do 25-og u mesecu inace mora da platis i za iduci mesec,najbolje da proveris kod telekoma al vodi racuna o tome da se ne iznenadis ako odes 31-og.

kod beotela bi me privukla jedino cena a buduci da mi ista odgovara i kod telekoma ne bih telekom nikada ali nikada menjao za beotel....iskreno se nadam da su popravili nivo kvaliteta ali dok sam koristio akciju 6x (1+1) net im je bio uzas.... a kod telekoma dobio sam 6 gratis koje sam ispucao sada jos 6 imam da platim :D

Poslednja izmena:
@ivman
Onda cemo najaviti ... Hvala na obavestenju !

@dacha123
Dobro, sad ti je lepo ... a kad prodju i ta 6 meseca sta ces reci onda ako trenutno nemaju dobru promociju ?
Kako si kod telekoma uzeo tih 6 meseci free ?

bila neka akcija msm da je ime bilo odlikas...za sve osnovce a i srednjoskolce msm sa 5.0 bilo je 6 m gratis a ostale 3 ili 4 :D
Volem moje sisters :D a kad prodje ovo ako ne bude bilo nista povoljno uplacujem orion ili sbb :)

A da nece Telekom mozda da nam produzi ugovor po istim uslovima (click 4 po ceni click1) ?

Ja sam juce bio do lelekoma i rekli su mi da kad mi istekne ugovor (posle bude na neodredjeno vreme i mozete ga raskinuti kad hocete bez ikakvih posledica) ostaje click4 po ceni click1.

Poslednja izmena:
Onda je to to. Ako ostaje 4/6Mbita po ceni ~1500din, to je najbolja ponuda. Da li treba uopste ici do poslovnice?

Nazad
Vrh Dno