Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

Krvavo ces ga otplatiti kroz svaki megabajt na tom paketu jer on nema ukljucen nikakav net. Nisu oni mutavi.

Ne mora ni on da bude mutav. Ode na višu mix net l tarifu, i za 110 eur više računato u periodu ugovora od 2godine ubije se od razgovora (600min naspram 450), sms-ova (1500 naspram 450) i megabajta (1500 naspram 0). I to sve za 110 eur više ili ti 472 din više mesečno, sa uračunatim porezom...jedno pićence na Adi...

SE Spiro (za 1 din uz MixNet S paket) i LG GT540 (za 1 din uz MixNet L paket), od sledece nedelje u ponudi...

Trebalo bi od utorka da stignu novi telefoni... Koji modeli, ne znam...

A sto se iznenadjenja tice! Ja sam ga doziveo od strane MTSa, i to veoma prijatno!!!:D

Dobih kroz segmentaciju Galaxy S za 1 dinar, da da uno dinero, i to uz tarifu Mix 1250 na 2 godine!!!:zgran::zgran::zgran:

Mesecni prosek mi je bio oko 1700... :) To sam sinoc uzeo, i to je samo sinoc moglo na par sati... :D

Menjali su valjda segmente i valjda sam nekako iz 6og dobio +3 segmenta i eto mene u 9om... :D I od danas opet Galaxy S samo uz 9 segment.

Koji sam srecnik!,):-devil-:

Kada ti je istekao ugovor? I jel si ih ti pitao za segmentaciju ili su ti sami ponudili telefon ?Tj jel ti stigla ona ponuda mozda na kucnu adresu uz racun?

meni i supruzi samo stiglo 50% za prvu godinu, bez ikakvih telefona... oboje Mix1000

Trebalo bi od utorka da stignu novi telefoni... Koji modeli, ne znam...

A sto se iznenadjenja tice! Ja sam ga doziveo od strane MTSa, i to veoma prijatno!!!:D

Dobih kroz segmentaciju Galaxy S za 1 dinar, da da uno dinero, i to uz tarifu Mix 1250 na 2 godine!!!:zgran:

Mesecni prosek mi je bio oko 1700... :) To sam sinoc uzeo, i to je samo sinoc moglo na par sati... :D

Menjali su valjda segmente i valjda sam nekako iz 6og dobio +3 segmenta i eto mene u 9om... :D I od danas opet Galaxy S samo uz 9 segment.

Koji sam srecnik!,):-devil-:

Dal' da odem danas u poslovnicu,da ih napnem,ja sam u istoj situaciji kao ti???? Ako mi ne daju galaxy S ,tuzicu te,da znas :p:p:p

Za taj LG sam i ja cuo da ce biti, valjda ce dobiti opet C5...

A sto se moje segmentacije tice, nisam dobijao nikakve ponude,pisma itd... A nema potrebe pokusavati, jedino ako imas deveti segment, sto mu dodje neka potrosnja preko 4000-5000, to sto sam ja uspeo bilo je moguce samo 10-og marta jer su tada menjali uslove segmentacije! I to je moglo samo na par sati...

***, imao sam insajderske informacije! :D

EDIT: A sto se tice krvavog otplacivanja... Mogao sam da uzmem MixNet L ali nisam hteo, jer cu uzeti dodatak od 50 MB sto me valjda izadje nekih 100 dinara. A i ne planiram nesto preterano net da koristim, imam WiFi kuci a ako kojim slucajem budem hteo lako cu ja preci na MixNet L! :D

Ako ovo nije bila vrhunska akcija onda zaista ne znam ko bi mogao bolje da prodje... I da sam uzeo uz segmentaciju koja inace vazi morao bih da budem 9ti segment a uz deveti minimalna tarifa koju mozes da uzmes je sigurno nesto preko 3000!
Znaci 24 meseca ugovor uz Mix 1250 = oko 1500 za Galaxy S za 1 din. ili,
24 meseca ugovor uz neku tarifu preko 3000 din... Da,da...krvavo cu ga otplatiti...

I savetujem vam sada da idete od 15og u poslovnice. Tada bi trebalo da dobiju telefone... Idite sa onom forom da zelite da raskinete ugovor, i ponudice vam nesto uz vas segment!
Jer im je trenutno frka da zadrze korisnike, tako da verujem da ce vam nuditi telefone...

Poslednja izmena:
I opet znači mućke, insajderske informacije, samo za odabrane ...... i treba da propadnu .....

Cek,to oko toga da mi ponude segmentaciju funkcionise po principu da odem u poslovnicu kad mi istekne ugovor i da kazem dajte nesto lepo i povoljno ili raskidam ugovor?Ili samo da kazem da zelim da raskinem a oni ce me sami ponuditi?

I opet znači mućke, insajderske informacije, samo za odabrane ...... i treba da propadnu .....

Nisu nikakve mucke u pitanju, i nisam ni zasta odabran.

Jednostavno imam druga koji mi je javio u minut do 12 da je to moguce i dal mi to odgovara... Ja sam hteo da cekam dok ne dobiju telefone, ali kada je vec ovo moglo zasto da ne...

Sto se segmentacije tice, ukoliko si dobio pismo onda ti moraju ponuditi nesto jer spadas u tu kampanju!
A ako dodjes u samu poslovnicu i trazis da raskines ugovor, onda ti njihov sluzbenik ponudi odredjene opcije da ne bi raskinuo... Naravno sluzbenik moze po nekoj svojoj proceni da resi da ti nista ne ponudi, mada sada im je frka pa im je svaki korisnik dragocen!

Naravno ako nemaju telefone, tj ako su se rasprodali, onda ti verovatno moze ponuditi samo neki popust na mesecnu pretplatu.

Poslednja izmena:
Cek,to oko toga da mi ponude segmentaciju funkcionise po principu da odem u poslovnicu kad mi istekne ugovor i da kazem dajte nesto lepo i povoljno ili raskidam ugovor?Ili samo da kazem da zelim da raskinem a oni ce me sami ponuditi?

ne nego ti rodjak/ortak/shurnjaja/chistachica radi u MT:Su i zovne te da se pojavis u 21:38 cetvrak vece da ti da Galaxy S za 1RSD, jer ce da bude "segmentacija"... a za obicne korisnike koji godinama placaju sve njihove *******cije i ekskurzije das .!. da izbiju oci.

da ne mislite da sam hejter, bole me .!. za rodjacke veze kada bi mogao da taj Galaxy S uzmem uz neki MixNet M paket koji inace trosim... ali nema, sem ako mi nije potrosnja 4000 mesecno!

Znaci odem,kazem da hocu da raskinem ugovor i postoji mogucnost da ga izvisim :D

Ja:"Dobar dan,hocu da raskinem ugovor!"
Sluzbenik: "Ok eo formular"
Ja:"facepalm" :d
Valjda nece ovako da bude bar do mnp-a :D Mada,meni ugovor istice sredinom aprila tako da ko zna do tad sta jos (lose) moze da se desi :)

Nisu nikakve mucke u pitanju, i nisam ni zasta odabran.

Jednostavno imam druga koji mi je javio u minut do 12 da je to moguce i dal mi to odgovara...

:) :) :) :) U dve rečenice si sam sebe demantovao .... što mene ne zvaše, trošim na firminom više nego ti .... :) :) :) :)

ne nego ti rodjak/ortak/shurnjaja/chistachica radi u MT:Su i zovne te da se pojavis u 21:38 cetvrak vece da ti da Galaxy S za 1RSD, jer ce da bude "segmentacija"... a za obicne korisnike koji godinama placaju sve njihove *******cije i ekskurzije das .!. da izbiju oci.

Baš tako, prijatelju ..... bio sam protiv prodaje Telekoma, više sam bio za to da se zavede red u firmi ... ali to je ipak Mission: IMPOSSIBLE!!!

imam prijatelje, nemam facebook => nemam Galaxy S za 1RSD :p

Ahaahahah takodje... citam ove postove i ne verujem meni su samo ponudili onaj smesni popust od 50% i to je to a imam post paid 8 godina i uvek su racuni od 1000 do 3000 toliko o njihovom cuvanju korisnika i onda se cude sto beze sa telekoma...

ja sam lepo ovde pisao da sam pocetkom decembra hteo da ostanem njihov korisnik i potpisem novi dvogodisnji ugovor, mixnet l i ocekivao sam iskreno na osnovu racuna odlican telefon za 1 din.
Nista mi nisu ponudili, cak ni Nokiu od 30e iz servisa, rekli su prave presek i trenutno su ukinuli segmentaciju. Nisam mogao da verujem kako si me gledali belo kad sam ih pitao za neku specijalnu ponudu.
I lepo sam proverio- nijedan telefon za 1 din uz novi ugovor ? dalje znate.. sada uzivam na telenor mrezi sa telefonom koji je tada kostao 43000 a ja sam platio 17000 :) i to na 6 rata :)

Pametan covek, a pogotovo sada kada MTS izgleda ostaje u domacim rukama :)

ne, to je prsla kumovska kombinacija...

Sigurno neće da nam daju onih 800 miliona za džabe.

---
Ttalk

pa sta vam je, te prodaju 51%, te 31%, te ce bude 10 ponuda, te 6...

na kraju, ako se dogovore kako ce da podele koferce - onda ce da iznedre ponudu T-coma i kazace da je to - to!

Znaci odem,kazem da hocu da raskinem ugovor i postoji mogucnost da ga izvisim :D

Ja:"Dobar dan,hocu da raskinem ugovor!"
Sluzbenik: "Ok eo formular"
Ja:"facepalm" :d
Valjda nece ovako da bude bar do mnp-a :D Mada,meni ugovor istice sredinom aprila tako da ko zna do tad sta jos (lose) moze da se desi :)

Ima i toga, ne brini se... licno bio prisutan kada su tako ortaku govorili, i to u dva navrata. Ona poslovnica se orila od mog smeha, urnebesna je bila situacija :D:D:D

Kazem ja, dosta toga zavisi od samog sluzbenika i njegovog raspolozenja! :D

Sto ne bi trebalo da se desava, ali kod nas je sve moguce... :)

meni i supruzi samo stiglo 50% za prvu godinu, bez ikakvih telefona... oboje Mix1000

I moja majka je dobila istu ponudu. Mix500 je u pitanju. Ali, reći ću joj da u toku sledeće nedelje ode do poslovnice, i vidi ima li neke ponude sa telefonom, pošto stižu i ovi jeftiniji modeli od nedelje.

Nazad
Vrh Dno