Slagali su to 100%!
Mada bih voleo da se ja varam, ali tesko... Barem ja nemam nikakve informacije, tj tek bi trebalo oko 15og.
Ali ovo vazi za BG, mozda je u NS drugacije.
Bio sam prije sat vremena i kazu da jos nema nista.Kao receno im je da ce pocetkom marta stici novih telefona ali ne znaju kad tacno,kao mogu svakog dana da stignu!
To pricaju jos od decembra...![]()
Handy i Alpha Copy su imali fantastične ponude, tako da je mt:s bio odličan izbor. Moj primer: u oktobru 2008 sam u Alpha Copy kupio Nokiju N82 za 14000 uz MIX1000 uz ugovor na dve godine. Mogao sam da uzmem i N95 8GB za 16000. U oktobru 2010 sam kod Handy-ja uzeo Galaxy S 16GB za 27000 i Mixnet L, koji je fantastičan paket. Niti Telenor niti VIP nisu mogli da pariraju ovim ponudama.
E to je nekad bilo, već u novembru su podigli minimalne pakete, tako da je sad suludo uzimati bilo šta preko dilera a i sam mt:s ima jadnu ponudu telefona. Recimo Galaxy S se može uzeti tek sa Mixnet XL paketom, što je previše.
HTC Wildfire možete da kupite po ceni 12.400,00 dinara sa porezom uz tarifne profile: MixNetM, Mix1250, Bel400, MixNetL, Mix2300, MixNetXL, Bel1000, Mix3500, MixNetXXL i ugovornu obavezu na 24 meseca, na prodajnim mestima ovlašćenih dilera navedenih u tabeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari