Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

Slagali su to 100%! :)

Mada bih voleo da se ja varam, ali tesko... Barem ja nemam nikakve informacije, tj tek bi trebalo oko 15og.
Ali ovo vazi za BG, mozda je u NS drugacije.

Slagali su to 100%! :)

Mada bih voleo da se ja varam, ali tesko... Barem ja nemam nikakve informacije, tj tek bi trebalo oko 15og.
Ali ovo vazi za BG, mozda je u NS drugacije.

Bio sam prije sat vremena i kazu da jos nema nista.Kao receno im je da ce pocetkom marta stici novih telefona ali ne znaju kad tacno,kao mogu svakog dana da stignu!

To pricaju jos od decembra...:(

Ma znam...Nego se sve nadam valjda ce biti nesto ali...Mislio sam vec ako nista da uzmem SE x10 mini i danas odem kad nema ni njega.Imaju samo mini pro koji je uz mixnet l paket skuplji za 6 'iljada od "slabijeg" brata.A nema razlike osim u qwerty tastaturi koja mi nista ne znaci.Pominjali su mi danas da ce mozda dobijati nokia-u n8,6730 i jos neke fonove mada nisam se ni trudio da slusam sta ke*jaju posto samo mazu!

Dakle ovaj telekom je stvarno odlepio :d
evo vidim u blicu dobili su 4 htc telefona, wildfire, desire hd, hd7 i hd7 mozzart.
A cene su im :zgran: :wall:
24400 din kosta desire hd i to samo u mixnet xl paketu koji je 3100 din mesecno, jeste da u tom paketu ima previse sms/min/mb ali previse, u tom paketu desire hd treba da je dinar da je ovo normalna drzava.

Wildfire je oko 12500 din u mixnet m [oko 1150 din mesecno] i to je kao ok, mada meni je i ovo previse za tako ogranicen telefon. Ali ajde bar paket nije preskup.

Poslednja izmena:
Kol'ko kinte je taj Wildfire na mixnet L paketu ako ima taj podatak u reklami.
Btw, nemaju slepci nista na sopstvenom sajtu.

Slepci, nemaju na sopstvenom sajtu.. :d
Aj da pogadjam, u mixnet l wildfire ce biti 6999 din :d
ali zaobidjite taj telefon, jeste android itd ali stize nova generacija telefona pa i novi wildfire sa boljim ekranom, sta ti vredi android sa onako losim ekranom, mislim 3.2 '' a rezolucija sa 2'' displeja k800 npr.. sramota 320x240!

HAHAHAHAHA, upravo su izbacili ponudu na sajtu i ja prosto ne verujem sopstvenim ocima.
Ovo mora biti prvi put u istoriji mobilne telefonije da neko nudi telefon po istoj ceni uz paket od 1.100 dinara kao i uz onaj od 4.600 dinara. (a da se pritom ne radi o telefonu za dinar)
Stvarno bih voleo da upoznam coveka koji je sastavio ovu hit ponudu.

ovo je prosto neverovatno.. ajoj koliko su retardirani ! :d

Evo i ja sad gledam i ne vjerujem!Dal' tamo radi iko normalan!?Znaci selim se na Floridu!!!:smash:

Ljudi sta vam je, pa sve su to telefoni koji se uzimaju kod dilera!

Dok oni to ne dobiju u samoj poslovnici, ja to ne priznajem! :d

Pa ako ih konkurenti ne sahrane sada,nikad nece. Sto je najveca fora,svratim pre neki dan do dilera,gledao neke telefone jer uskoro istice ugovor i nisam mogao da se ne zaprepastim kad sam video da su ukinuli da npr uzmem bilo koji telefon na manjem paketu a da platim vise u startu,vec odredjeni telefoni idu samo uz odredjene pakete. Ajde,jasno mi je da takva politika bude u poslovnicama, ali zasto bi takva politika prodaje bila i kod dilera- to nikako ne mogu da shvatim..

ne znam koliko ste pratili, ali ponuda za iole ozbiljnije telefone su uvek bile ovakve (pricam o dilerima, ne o mts poslovnicama)

radio sam prilicno dugo u CT-u i uvek je bilo tako, izuzimajuci nekoliko akcija koje su u dogovoru pravili....sustina je bila tipa:

"telefon Z kosta Y novaca, a minimalni paket je neki iz skuplje klase; ne mozes da kupis telefon po vecoj ceni uz slabiji paket, a ako hoces jos jaci paket, nema obaranja cena telefonu...i u 90% slucajeva telefoni su vezivani uz jedan do dva paketa

to nije zbog mts-a, vec zbog dilera....nisu mogli da naprave racunicu i dogovor sa mts-om, a da im profit bude iole isplativ....

pritom treba ljude obuciti za rad u aplikaciji...

u sustini ponuda dilera je uvek bila takva da dobijes telefone koje operater nema, ali zato moras da se otvoris MNOGO vise....

bilo je kupaca...svaka roba i nacin prodaje nadju svog kupca, ali malo je takvih kupaca...

Kad sam uzimao telefon zadnji put,bilo je to kad se 5800 pojavila kod dilera...Nije spadala u vrh ponude ali je bila flagship tada,hajpovana i imao sam mogucnost da li da platim vise u startu i uzmem na manji ugovor ili da uzmme neki jak ugovor i platim manje.Takvi uslovi su bili kod handy-a,a koliko se secam CT je imao znatno losiju ponudu u tom periodu(novcano gledano losiju) gde zaista nije moglo da se menja nista...

Handy i Alpha Copy su imali fantastične ponude, tako da je mt:s bio odličan izbor. Moj primer: u oktobru 2008 sam u Alpha Copy kupio Nokiju N82 za 14000 uz MIX1000 uz ugovor na dve godine. Mogao sam da uzmem i N95 8GB za 16000. U oktobru 2010 sam kod Handy-ja uzeo Galaxy S 16GB za 27000 i Mixnet L, koji je fantastičan paket. Niti Telenor niti VIP nisu mogli da pariraju ovim ponudama.

E to je nekad bilo, već u novembru su podigli minimalne pakete, tako da je sad suludo uzimati bilo šta preko dilera a i sam mt:s ima jadnu ponudu telefona. Recimo Galaxy S se može uzeti tek sa Mixnet XL paketom, što je previše.

Ja znam samo za ćaletovu kombinaciju u tehnomobile kada je bila ekstra prilika, uz onaj sa 150 minuta/poruka od 500 dinara + porezi je dobio Samsung DUOS 880 sa dve kartice, koji je u to vreme koštao 250-300 evra, dobio ga je za 11110 + PDV, tj negde oko 13100 dinara, to je bilo oko 150 evra i plus fotoaparat samsung koji je bio oko 80 evra u prodaji u to vreme. S760 valjda. dakle, za 150 evra uz paket od 500 dinara telefon i aparat u vrednosti od oko 300-350 evra.

Handy i Alpha Copy su imali fantastične ponude, tako da je mt:s bio odličan izbor. Moj primer: u oktobru 2008 sam u Alpha Copy kupio Nokiju N82 za 14000 uz MIX1000 uz ugovor na dve godine. Mogao sam da uzmem i N95 8GB za 16000. U oktobru 2010 sam kod Handy-ja uzeo Galaxy S 16GB za 27000 i Mixnet L, koji je fantastičan paket. Niti Telenor niti VIP nisu mogli da pariraju ovim ponudama.

E to je nekad bilo, već u novembru su podigli minimalne pakete, tako da je sad suludo uzimati bilo šta preko dilera a i sam mt:s ima jadnu ponudu telefona. Recimo Galaxy S se može uzeti tek sa Mixnet XL paketom, što je previše.

takodje, uzeo N95 sa Mix1000 na 2 godine za oko 150€ u februaru 2009.
sada za ozbiljniji telefon moram da uzimam pakete od 3000din mesecno da bi mogao da ga uzmem kod provajdera.... suludo i prosto me tera da sacekam 1.april za MNP i merkam dalje.

Džaba MNP kad je sve kartelisano.

vidim vasu raspravu,al za svaki slucaj oni koji nisu otisli na sajt mts-a...
HTC Wildfire možete da kupite po ceni 12.400,00 dinara sa porezom uz tarifne profile: MixNetM, Mix1250, Bel400, MixNetL, Mix2300, MixNetXL, Bel1000, Mix3500, MixNetXXL i ugovornu obavezu na 24 meseca, na prodajnim mestima ovlašćenih dilera navedenih u tabeli

oooovaj......

10428_700b.jpg

slazem se da je sve kartelisano, ali razliciti su telefoni u ponudi kod druga dva provajdera...

Druze mi vec para dana raspravljamo o toj ponudi!Da si malo citao prethodne postove...A ustvari i nisu stigli kod telekoma direktno vec samo kod dilera!Te ih stoga neces ni naci na telekomovim prodajnim mjestima,cak neki dan kad sam bio u njihovoj poslovnici u modeni u NS-u kad sam upitao dal mozda znaju kad ce da se pojave novi telefoni,tacnije kad ce uvesti htc modele direktno kod njih a ne preko dilera zaposlena me je pogledala kao da sam pricao na kineskom,tj nije imala blage veze o cemu ja uopste pricam!

Ahahahaah pa to je standardno da te gledaju onako muuuuuuuuu belo sta god da ih pitas...

Welcome to Telekom!:wall:

Da li ce ovu priliku iskoristiti VIP ili Telenor?Tj da li ce biti nekih prijatnih iznenadjenja kod njih ili da ocekujemo dranje takodje ?

Ma izgleda da i oni krecu stopama Telekoma....

Jedno pitanje koje je off topic
Dobih sad racun i na racunu imam stavku
SPECIFIKACIJA NZRD: mparking (to je ok)i mpriznanica u iznosu od 141.6 dinara a nemam pojma sta je to? Da li neko zna sta sam to navodno placao?

Trebalo bi od utorka da stignu novi telefoni... Koji modeli, ne znam...

A sto se iznenadjenja tice! Ja sam ga doziveo od strane MTSa, i to veoma prijatno!!!:D

Dobih kroz segmentaciju Galaxy S za 1 dinar, da da uno dinero, i to uz tarifu Mix 1250 na 2 godine!!!:zgran::zgran::zgran:

Mesecni prosek mi je bio oko 1700... :) To sam sinoc uzeo, i to je samo sinoc moglo na par sati... :D

Menjali su valjda segmente i valjda sam nekako iz 6og dobio +3 segmenta i eto mene u 9om... :D I od danas opet Galaxy S samo uz 9 segment.

Koji sam srecnik!,):-devil-:

Krvavo ces ga otplatiti kroz svaki megabajt na tom paketu jer on nema ukljucen nikakav net. Nisu oni mutavi.
ok, mozda preterujem sa tim krvavo, ali opet ne verujem da su se pretrgli sa cascavanjem :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno