MK ti je to pruzao zato sto su se ljudi (fizicki

) okupljali oko te stvari i dolazili jednako opusteni da se zabave, nista manje, nista vise. Tad je bila velika vest sto je Sub Zero skinuo masku u trojci, ne postavljas pitanja o balansu kad to vidis

(a inace je jedino sto tad balansiras da li ces da 'ladis muda ceo dan ili 99% dana

) Ja sam to dobro balansirao
Fora je samo u nacinu razmisljanja, ne u kvalitetu igara... Vrhunski je sto SF pruza to sto pruza, tome nema sta da se zameri, naprotiv. Ali ponekad se zapitam: "Koji je to covek koji moze toliko vremena (i jos gore, paznje, zivaca) da posveti necemu takvom sada? (nek se niko ne uvredi, nije losa namera u pitanju, moje "gluposti" su jos vece). Nekako mi to prirodnije deluje u Japanu

, oni u krvi imaju tu vrstu cimanja, kao da im i nije cimanje

.
Mnogo smo se svi raspricali o svemu, meni fali malo tog opustenog fazona, sedimo i igramo manje ili vise izbalansiranu igru i lepo nam je

. Ako neko i prsne zbog disbalansa, pa sta?

. Delom je tako zbog nasih godina, a delom i zbog danasnjeg vremena, kad svi o svemu vise prdimo u prazno nego sto uzivamo... Veliki deo tih lepih secanja je i u okupljanju oko tih stvari, danas smo zabijeni u sobe.
Cak bi mi ta vrsta cimanja bila prirodna da je sada "arcade" vreme, pa da nas dvojica cepamo na automatu svaki dan i da nam to bude neka vrsta sporta. Ali cimanje radi cimanja sa online likovima koji mozda samo to rade 24h dnevno...ne znam. Mislim da to vise ne mogu da radim.
Moramo ponovo da naucimo neke osnovne stvari, malo nas je internet ubio...
Ako se secas price o Killzone-u, ona je na istu temu - nacin razmisljanja. Moze 500 likova da dodje sa svih strana i da vristi "Mape, disbalans, uski hodnici, ovo, ono". Boli me uvo, ako sam ja u tome nasao nesto sto mi se svidja da odigram u fazonu u kom sam sad. Sta me briga sta je od svega toga zapravo tacno? Mnogo mi je bitnije od toga sto sam tu igru igrao sa ortakom, izmedju ostalog, za razliku od ostalih koje nemam s kim da igram, npr. Takve stvari su mi sad bitnije od broja ubistava, sto pravednijih ubistava

itd..